Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
На три натпревари , 3 црвени плус 1 суспензија , оставете го поразов настрана и кажете дека се е во ред со тимов ?
Џенкинсон не сакаше да деле од Фримпонг, и Жервињо дури закасна малце 3тиот меч доби црвен, Џенкинсон на место на Ебуе совршено нели ?

Не изигравмe ништо поразлично од првиот натрпевар со Удинезе , оној со Ливерпул и Њукасл само што за разлика од нив Манчестер ги искористи шансите , и после Вегер ке вика сме паднале психички.. негова вина , најлоша утакмица од кога навивам за Арсенал дефинитивно

Сеа низ град не можам да прошетам а не дај боже на фб да седнам , одам да се дружам со ракивче, нема лек .. :)

МРШ клошариииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии
--- надополнето: Aug 28, 2011 6:27 PM ---
СМРТ ЗА ВЕНГЕРРР!!!!!!!!!!!!!!!!

Ја си седам дома,за Логикс незнам :)

Прв пост и одма да плукаш,полека бе друже...зошто смрт?

21ви век сме друже , јавната смрт е забранета од пред 1-2 века ..единствено на истокот некои земји сеуште негуваат смрт со каменување ии бесење , ако мислеше на тоа ..

Добредојде на форумот , добро преставување имаше , сега и венгер се плаши од тебе ..

Ја си седам дома,за Логикс незнам :)
Кај другар гледах и после со знамето замотан си ојдех..:))) Ќе излевам друже,ако не ме направии играчите горд,ме направии навивачите.

Уште кога гледам кој ти е на аватар се гледа дека си смешен :pos: ако навиваш за друг клуб пиши на друг фан клуб не тука.

Не се растажувајте дечки...за клубот се навива и во добро и во лошо..(не сум фан на Арсенал но ова го постирам бидејќи ми падна многу жал за Венгер за фановите таму на Олд Трафорд и општо за целиот клуб)...

Навистина ми падна криво за поразот денес од Ѓаволите.Ве следам подолго време и навистина многу убав фудбал игравте за око.Што се случи со предавниците како Фабрегас и тој Насри кој парите ги става над задоволството да игра фудбал од срце и самиот незнам.
Туку и ние не сме поарни!Ај поздрав!

Не изигравмe ништо поразлично од првиот натрпевар со Удинезе , оној со Ливерпул и Њукасл само што за разлика од нив Манчестер ги искористи шансите , и после Вегер ке вика сме паднале психички.. негова вина , најлоша утакмица од кога навивам за Арсенал дефинитивно

Сеа низ град не можам да прошетам а не дај боже на фб да седнам , одам да се дружам со ракивче, нема лек .. :)
Тури ми и за мене :(

Трите такозвани засилувања најверојатно ќе бидат Cahill, Yann M'Vila и Park.
Аххххххххххххххххххххххх пфууууууууууу

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom