Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 мај 2008
Мислења
945
Поени од реакции
1.196
Жими $%& шо пенал одбрани....јас да шутнев гол ќе му даев.
Ај просветли ме и кажи ми како требаше да ја шутне за да беше добра одбрана?А за да му шутнеш ти ќе почекаш малце:P

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.860
Поени од реакции
11.527
Ова беше за век и векови...не јадам бурек, вакви моменти болат...;)

GLORY!!!

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Јас очекував дека после 4-1 ке подзастанат Јунајтед,ама овие осет да се немало..Искрено,жал ми падна за Арсенал.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Liverpul i Mancester go tepaa Arsenal koga e najveke ranet.Koga ke igra so Celzi ima da se opravi i da go tepa.Pamtete mi go zborov.

Arno ama,stom tatko mi prizna deka United e jak,a najveke gi mrazi togas da znaete deka e taka.
па и ја ги мразам највеќе, па ќе ти признаам дека се јаки :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
England squad in full: Hart, Green, Stockdale; A Cole, Cahill, Terry, Baines. Jagielka, Smalling, Jones, Richards, Lescott; Downing, Barry, Johnson, Milner, Lampard, Cleverley, A Young, Parker, Walcott; Bent, Carroll, Rooney, Defoe

P

PewDiePie

Гостин
Еве ја на пример не ги мразам па ќе ви кажам дека се јаки. :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Назад по странициве гледам, тепале Манчестер Сити 5 -1 со кокошкине недоквавкани, пропалици со онај чорион тренер, и одма вие шампиони ги напрајвте, тепа Манчестер Јунајтед 8-2 иииииии сите ко да ве лапнала земја.Ама најповеќе ме боди во очи што нема фанови на Манчестер Сити да докажуваат, туку фановите на Челзи!! Зарем од Челзи пополека се префрлувате на Манчестер Сити? Туку ај не е голема разлика бе само името, бојата иста вие :icon_lol:

В

Вори

Гостин
Za takvi kako tebe treba dozivoten ban,a ne na 14 dena.
Kaj vide niz temava da navivame za City be?Samo kazavme deka se prejaki i toa ne moze nikoj da go uspori.A ti sto imas zastoj vo mozokot i sve osven Mancester sto ne ti cini,toa ne e moja rabota.
Kokoskite nedokvakani?Aj ke odime po prosta logika.Ako e za zborenje togas vie gi tepavte tie kokoski 3-0 i toa na domasen teren,a City gi demolirase so pet gola na gostinski teren.
A me interesira isto zosto ne vikase deka se nedokvakani koga gi tepavte proslata nedela?
Ili ne,togas United bese jak,zatoa Totenhem ne mozese nisto da napravi.

So onoj sostav City e kandidat za titula i nikoj ne moze da me razubedi vo toa.Jaki se.Isto taka jaki se i United,uigrana masinerija se.Ima tuka nesto nejasno ili treba da ti nacrtam na list?

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Се океј, ама донекаде и така е, од тие што пишуваат за сити повеќе од половината се од ффан клуб Челзи, ај од Јунајтед нормално ке нема, ама за разлика од сите други фан клубови од Челзи се повеќето, не дека не се добри Сити, океј се (со стиснати заби реков:D) ама има некои што со коментарите повеќе ги фалеа Сити отколку својот тим, па ривали сте за титулата, не би требало да ви одговара тие да рушаат се пред нив, на сметка на вашиот тим

В

Вори

Гостин
Pa sea aj da vikam deka se slabi i deka i vie ste slabi,koga ne ste?
Jas mojot tim si go gledam i odgovorno tvrdam deka ako zemat uste eden igrac,togas ke bidat i te kako konkurentni za titulata.
I osven Blue Army i Robben,ne sum videl nekoj drug da pisuva za City,mislam za onie od nasiot fanklub.
Jas vcera samo pisav komentar deka se jaki i prasav dali nekoj seuste misli deka ne se dostojni za titula.
Toa e toa.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.860
Поени од реакции
11.527
Не ми го чепкајте Даворче ќе ве сечам :icon_mrgr:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Дефинитивно титулата останува во Манчестер... :) Или да го упростиме, дефинитивно титулата останува во Јунајтед ! :)

Ѕверој се овие, машина :) Браво

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom