Фан Клуб: Јувентус

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Нигде не прочитав дека ќе треба да се доплаќа при евентуална замена Бонучи-Алвеш.Главниот проблем во целава ситуација е што Бруно Алвеш во Зенит зема 2,5 милиони по сезона плус некои бонуси во зависност од неговите перформанси.
Идејата на Марота е да го убеди Алвеш да ја распредели таа плата за 4 години (спрема договорот) линк :D

И да успее трампава,пак ќе ни фали уште еден централен,освен ако Конте не му укаже доверба на Соренсен на таа позиција.

Лугано го испуштивме,се поблиску е до ПСЖ.За Алекс,Челзи бараат 8 милиони што е прескапо за Јувентус.На крај ќе завршиме со Буларуж или Гастелдело

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Нигде не прочитав дека ќе треба да се доплаќа при евентуална замена Бонучи-Алвеш.Главниот проблем во целава ситуација е што Бруно Алвеш во Зенит зема 2,5 милиони по сезона плус некои бонуси во зависност од неговите перформанси.
Идејата на Марота е да го убеди Алвеш да ја распредели таа плата за 4 години (спрема договорот) линк :D

И да успее трампава,пак ќе ни фали уште еден централен,освен ако Конте не му укаже доверба на Соренсен на таа позиција.

Лугано го испуштивме,се поблиску е до ПСЖ.За Алекс,Челзи бараат 8 милиони што е прескапо за Јувентус.На крај ќе завршиме со Буларуж или Гастелдело
- Ако добро прочитав Гасталдело можи да фати пат за Шинтер.
- Распределба на плата ? Шо му е на Марота? демек сака Бруно да работи 3-4 години за пари шо би ги зел во 1 или 2 ?
- Бонучи / Алвеш ? Има дебела разлика во години и перспектива тука. Неможам да зборам за Бруно ама со оглед на ситуацијата во моментов е посалам дефанзивец за јуве од Бонучи. Арно ама нели ќе земавме искусен дефанзивец, а Бонучи пошто уште е детиште да јади леб во меѓувреме. Или толку кренаја раце од Бонучи?

С

сашенко

Гостин
- Ако добро прочитав Гасталдело можи да фати пат за Шинтер.
- Распределба на плата ? Шо му е на Марота? демек сака Бруно да работи 3-4 години за пари шо би ги зел во 1 или 2 ?
- Бонучи / Алвеш ? Има дебела разлика во години и перспектива тука. Неможам да зборам за Бруно ама со оглед на ситуацијата во моментов е посалам дефанзивец за јуве од Бонучи. Арно ама нели ќе земавме искусен дефанзивец, а Бонучи пошто уште е детиште да јади леб во меѓувреме. Или толку кренаја раце од Бонучи?
Изгледа дека не им е во планови повеќе

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562

Имаше пред некој ден на тутоспорт дека ќе доплатиме уште 4 милиони. Реално Бруно е 2 класи над Бонучи и заслужува 2,5 милиони по сезона и 4 милиони за Зенит. Ако успее Конте да ги вклопи со Џорџо ќе го имаме најдобриот дефанзивен тандем во Европа после Јунајтед и заедно со Лихт и Буфон ќе ја имаме најдобрата одбрана во Италија и реални шанси за Скудетото.

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970

da nignde ne pise ama oni davat za bonuci 12 miliona a kaza dka alves ne go davat za pod 19 milioni evra bideji minatata godina go kupija 22 miliona evra .Sto se odnesuva do platata mislam deka 2 miiliona ke mu bide dobvolna sepak se raboti za kvaliteten odbramben igrac ne mi se veruva i sam da prifati 4 pati pomala plata .
Da bese sega seko ke gi imavme i aguero i bastos kaj nego nema cenkanje .
--- надополнето: Aug 27, 2011 6:15 PM ---
Имаше пред некој ден на тутоспорт дека ќе доплатиме уште 4 милиони. Реално Бруно е 2 класи над Бонучи и заслужува 2,5 милиони по сезона и 4 милиони за Зенит. Ако успее Конте да ги вклопи со Џорџо ќе го имаме најдобриот дефанзивен тандем во Европа после Јунајтед и заедно со Лихт и Буфон ќе ја имаме најдобрата одбрана во Италија и реални шанси за Скудетото.
Ne me zafrkavaj mancester tandem hahaha .
pogledni go na Celzi od sekogas imale najdobra odbrana (sekako juventus ne go stavam vo rangiranjeto )david luis\ivanovic---tery---alex---esli kol

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Марота минатата недела изјави дека Бонучи останува, а Јуве веќе одбија понуда од 12 милиони од Зенит за Бонучи. Но,последните шпекулации а и изјавата на агентот на Бонучи, јасно е дека Јувентус ќе проба да го искористи интересот на Зенит и силната желба на тренерот на Зенит, Спалети да го доведе Бонучи во Зенит, за во замена Јуве да го добие Бруно Алвес. Единствениот проблем според Тутоспорт е тоа што Марота сака директна размена Алвес - Бонучи, а Зенит го бараат Бонучи + 4 милиони, а Тутоспорт пишуваше дека можно е и Пепе да биде дел од преговорите.

Член од
29 јуни 2011
Мислења
23
Поени од реакции
4
Естигарибија уште не е официјално! знам дека беше на медицински преглед ама дали помина незнам.

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
- Видал
- Естигарибија
- Заборај повеќе неевропјани!
Естигарибија има и италијански пасош линк

Естигарибија уште не е официјално! знам дека беше на медицински преглед ама дали помина незнам.
Официјално е,ги има поминато медицинските тестови,во Јувентус е на позајмица со можност да се откупи целосно на крајот од годината линк

Член од
29 јуни 2011
Мислења
23
Поени од реакции
4

Значи сепак е можен трансверов на Родолфо.....чим Естигарабија има италијански пасош.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Естигарибија има и италијански пасош линк

Официјално е,ги има поминато медицинските тестови,во Јувентус е на позајмица со можност да се откупи целосно на крајот од годината линк
За момент се замислив дали позајмицата можи да го амортизира правилото.

Инаку Лугано колку шо знам има италијански пасош така да нема да е спречен.
Ама Алекс ?? не вервам

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Како што прочитав во текстов погоре пишува дека Јувентус има уште едно слободно место за неевропјани.

Kajgana Shop

На врв Bottom