Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Прееска ги гледав Лион-Монпеље и стварно ми е криво што не го донесовме Бастос. Дечкото е машинерија, не престанува да трча 90 минути, а има и солидна техника.

Нека им "тупнат" сеа 15-16м да видиш дали нема да го продаат уште не е касно и за Бастос, барем јас имам малку надеж :(

Citam neso Ziegler ne e mnogu zadovolen ima sansi da zabega vo Turcija :D

P.s. Inaceee uste ne e oficijalno so Paragvaecot! Falel nekoj dokument

Утре ке е официјално за парагваецот .... А Елиа според сите медиуми е играч на Јувентус по одбивањето на Севиља за Пероти ....А Роландо или Родолфо за одбрана ..двата се одлични само што Родолфо е тип на играч потребен до Киелини додека Роландо е ист Киелини не се компатибилни

Григера изјави дека заминува за фулом ..искрено жал ми е за тој чоек изигра добро првит сезони после беше жртвено јагне и мн брзо заборајвме шо напрај за нас :/

'Zdenek Grygera saluta la Juve e va al Fulham'

Шо се случи со Мануел Џандонато ? остана во јуве или замина на позајмица негде ?

Утре ке е официјално за парагваецот .... А Елиа според сите медиуми е играч на Јувентус по одбивањето на Севиља за Пероти ....А Роландо или Родолфо за одбрана ..двата се одлични само што Родолфо е тип на играч потребен до Киелини додека Роландо е ист Киелини не се компатибилни

Григера изјави дека заминува за фулом ..искрено жал ми е за тој чоек изигра добро првит сезони после беше жртвено јагне и мн брзо заборајвме шо напрај за нас :/

'Zdenek Grygera saluta la Juve e va al Fulham'
ке се купува уште едно крило купивме веке 2 крила ?
марота рече 2-3 појачања а до сега се џакерини ,естабиа и 17 годисниот талент од ле авр .
ке се купе одбрамбен сигруно .

ке се купува уште едно крило купивме веке 2 крила ?
марота рече 2-3 појачања а до сега се џакерини ,естабиа и 17 годисниот талент од ле авр .
ке се купе одбрамбен сигруно .

Кој е тој ? Естабиа е 23 годишен од Ле Авр ...... а за одбрамбен зборат Роландо или родолфо ..ке видиме ..утре ке е жешко а григера веќе си замина ...и Зиглер нешто кревал врева

Кој е тој ? Естабиа е 23 годишен од Ле Авр ...... а за одбрамбен зборат Роландо или родолфо ..ке видиме ..утре ке е жешко а григера веќе си замина ...и Зиглер нешто кревал врева
знам за естабиа ,само процитав некаде дека сме земале некој 17 годисен талент мислам и тој бесе од таму .

Врв на идиотизмот.Балканскиве јуве фанс страници известуваат дека Зиглер ке го напушти Јувентус бидејки Конте не го сакал.Бил донесен пред да дојде Конте и мистерот не го сакал.Уште една глупост Красич ке оди во Челзи а ние го добиваме Алекс.:tapp: :vozbud::cuc::pos:

Врв на идиотизмот.Балканскиве јуве фанс страници известуваат дека Зиглер ке го напушти Јувентус бидејки Конте не го сакал.Бил донесен пред да дојде Конте и мистерот не го сакал.Уште една глупост Красич ке оди во Челзи а ние го добиваме Алекс.:tapp: :vozbud::cuc::pos:
јас тактва информација немам начекано т.е на странските медиуми дека го има изјавено то ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom