Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
El Real Madrid puja por Niang, dice la prensa inglesa

Z

Date of birth 19 December 1994 (age 16)
Playing position: Attacking midfielder/Striker

Колку ли таленти има земано Реал во последно време а ниту еден во прв состав или пак во Реал Мадрид... сите на позајмица или продадени во друго клуб (n)

Пак по стримови и такви работи

џабе ти се стримови кога главната телевизија која ги продава тв правата според најавите нема да пренесува, и алфа зимаат на пример од нив, ама нема да пренесуваат и нема од каде стримови .. али 21ви век сме не верувам дека такво нешто ќе се деси

Еве
20:00 Шпанско првенство: Сарагоса - Реал Мадрид - директен пренос (премиера)

Еве
20:00 Шпанско првенство: Сарагоса - Реал Мадрид - директен пренос (премиера)

тоа им стои уште кога кажаа дека ќе има Примера викендов, ова од денеска се најавите дека е можно да нема пренос

Што се замарате за пренос да игра Сарагоса со некој просечен тим да не ја пренесуваат но со Реал?.... Сигурно ќе има пренос

http://www.viagogo.de/Sport-Tickets/Fussball/Fussball-International/La-Liga/Real-Madrid-FC-Karten

Не знам колку е ова точно, но ако е, тогаш картата на Максимир ќе биде најмалку 320 евра...

Тоа да не е само за навивачите на Реал?
Иначе за со Барса 453.Машала машала.Некокаш ќе ги искреширам за карта па што сака нека е.

Тоа да не е само за навивачите на Реал?
Иначе за со Барса 453.Машала машала.Некокаш ќе ги искреширам за карта па што сака нека е.

Барем ќе има што да видиш, ајде белким ќе може да си дозволиме да тркнеме до Хрватска и да ги бодриме шампионите :vozbud:

Низ хрватски форуми се збори дека картите ќе бидат од 50 до 200 куни. 8 куни = 1 евро колку што знам.

Иначе, не знам дали сте знаеле, али со Сарагоса играме без Озил и Марсело.

Барем ќе има што да видиш, ајде белким ќе може да си дозволиме да тркнеме до Хрватска и да ги бодриме шампионите :vozbud:
Баш тогаш одам на екскурзија низ YU републиките..ако имам среќа баш тој ден да се паднам во Загреб да ми се оствари сонот еднаш засекогаш :P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom