Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Низ хрватски форуми се збори дека картите ќе бидат од 50 до 200 куни. 8 куни = 1 евро колку што знам.

Иначе, не знам дали сте знаеле, али со Сарагоса играме без Озил и Марсело.
Mora da si greska ti...nema sansi od 50 do 200 kuni! 50 kuni ne se ni 7 evra, a Real Madrid doagja( ne e ova Vardar be):pos:

Во денешното издание на Марка:

TV channels will not pay and there will be no matches on TV
--- надополнето: Aug 27, 2011 7:42 AM ---
Mora da si greska ti...nema sansi od 50 do 200 kuni! 50 kuni ne se ni 7 evra, a Real Madrid doagja( ne e ova Vardar be):pos:

Добро бе пренесов што муабети се тераат по хрватски форуми, не сум ја грешка ништо тие така пишуваат. Ваљда ние тука не знаеме повеќе од нив.

Ќе се најде бе од главната фб страна на реал сигурно ќе излезе некој кам стрим :D

Пазете на која трибина ќе бидете
:pos:

Porteros: Casillas, Adán y Tomás Mejías.
Defensas: Carvalho, Pepe, Ramos, Coentrão, Arbeloa, Albiol, Marcelo y Varane.
Centrocampistas: Kaká, Özil, Xabi, Callejón, Di María y Mandi.
Delanteros: Cristiano Ronaldo, Benzema e Higuaín.

Сахин, Кедира и Алтинтоп не се повикани поради повреди, Гранеро поради техничка одлука.

А, мислев дека Марсело и Озил казната од Супер купот ќе ја отслужуваат сега, пошо имаше такви најави..

многу тенки изгледаме вака у средина без Сахин, Алтинтоп ,Гранеро и Кедира... Само Алонсо е од тие што природна позиција им е средината...
--- надополнето: Aug 27, 2011 12:00 PM ---
А, мислев дека Марсело и Озил казната од Супер купот ќе ја отслужуваат сега, пошо имаше такви најави..

Не бе, на следниот суперкуп ќе немаат право да играат. New rules... :)

Трибината кај што ќе бидат мадридистите е 50 куни како и север. Исток ке биде 100 а запад 200 куни.
Ова сигурно е така? Бидејќи најефтината карта ќе биди 414 денари, по овие пресметки.

Obavještavamo sve navijače kako će GNK Dinamo sljedeći tjedan izaći u javnost s cijenama ulaznica za utakmice Lige prvaka kao i datumima prodaje.

значи ништо официјално не е сеуште, само шпекулации за цените. Ма да за со Малме и Хелсинки карта била 10 куни, ова ќе е максимум 200.

Жозе изјавил дека ако Ласс не најде клуб ќе смета на него, бидејќи тој и нејќел Ласс да замине, за разлика од Леон, Гаго и Дренте кои не се во неговите планови и кои доколку останат нема да бидат вклучени во тимот.

Mourinho (27.08.11 - pres): Kaká е мој играч. РАботи добро од првиот ден, не пропушти ниту еден тренинг и поради мене играше малку на официјалните натпревари, а повеќе на останатите 8 натпревари во претсезона. Повикан е за натпреварот против Zaragoza, вистински професионалец е и ќе биде утре на клупа. Не е новост дека утре ќе игра Ozil, но задоволен сум што покрај мене имам играч како Kaká.
Има уште 5 дена до крајот на трансфер периодот, но повеќе ме загрижува тоа што за еден ден почнува La Liga. JA Sánchez и Zidane работат на тоа. Трансферите се тема кој ја разјаснивме уште на почетокот, ќе ги почитуваме договорите на играчите ако не сакаат да си одат, но они знаат уште од првиот ден дека не се во нашите планови. Случајот со Lass е поради негова одлука, не поради наша. Случаите на Gago, Drenthe и Pedro León се моја одлука, како тренер и ќе видиме што ќе се случи до 31ви. Ако Lass не најде екипа која му одговара ќе работи со нас и ќе биде опција за мене затоа што јас не сакам да си оди. Другите тројца ако останат нема да бидат опција за мене, затоа што не влегуваат во моите планови. Ако останат, ќе останат на страна, не е тоа мој проблем.
Почнуваме со три натпревари на гости и еден дома, наместо два дома и еден на гости како што беше предвидено. Не е лесно, особено кога играш против екипи како Zaragoza, Levante и Sаntander кои се силни дома. Имаме комплициран почеток на првенството. Промената на натпреварот против Bilbao, играјќи дома во јануари и во Билбао на крајот од сезоната е исто така комплицирано. Но може да се види ситуацијата и од друг агол, дека редоследот не е важен и повеќе сакам да гледам на тоа од тој аспект.
Наместо за Coentrao, очекував да ме прашаш нешто друго што излезе денес во медиумите, дека сум го спречил Pedro León да оди во Getafe. Тоа е многу далеку од вистината, јас сакам он да си оди. А што се однесува до Coentrao, ќе игра на средина со Xаbi, може да игра речиси на секоја позиција, иако најмногу ми се допаѓа од страна кога игра, но за сега ќе игра во средина затоа што немаме друга опција.
Преферирам да кажам дека игравме 10 натпревари во претсезона и дека од нив 8 беа многу добри и покрај големата разлика меѓу нив, затоа што не е исто да играш во Германија и во Кина. Од сите 10, 8 беа многу добри, еден добар во Филаделфија и уште еден добар против Galatasaray. На тие 8 игравме подобро од лани, и ќе ми остане впечатокот дека оваа сезона ќе бидеме подобри од минатата. Чекор напред ќе биде ако оваа сезона успееме да бидеме подобри од минатата.
Обично најдобри се моите вори сезони, но тоа не значи дека секогаш ќе биде така. Ќе видиме што ќе се случи. Но имам впечаток дека мојата екипа е многу подобра од пред една година. Подоцна резултатите ќе кажат, иако они зависат од многу фактори кои не можеш да ги контролираш, затоа не може се да се анализира преку резултатите, тоа е неправедно.
Во шпанско првенство не смееш да си дозволиш да изгубиш бод. Поради штрајкот никој не играше, освен ние пред некој ден или оние кои играа во Европа на кои добро им дојде штрајкот. Во ова прво коло може да има изненадувања и тоа им го посочив на моите играчи, мора да бидам максимално концентрирани и да си го променат чипот. Zaragoza е тешка екипа, нивниот тренер е еден од моите омилени. Добро организирани се, не знам дали со 4 или 5 во одбрана, во претсезона ги играа двете варијанти, но тоа не е најважно. Имаат посебен амбиент на стадион. Знаеме лани колку ни беше тешко на првиот натпревар против Mallorca и против Zaragoza

овој пат нема да биде поинаку.

:D

308776_239442409426619_104811186223076_629319_5673149_n.jpg

--- надополнето: Aug 27, 2011 1:14 PM ---
Иначе Сахин е новиот Гаго во Реал Мадрид,ја обновил повредата. Нека го менува бројот,највероватно до тоа е. Нека земе Албиол 5,а Сахин 18. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom