Важи бе како што ке речиш, нема грешка само има еден мааааал проблем. Сега кога си се пофали дека многу си шетана или дека имаш или имаше адреса во америка и дека многу си шопингувала и се многу многу многу да не должам....... ајде просветлиги останатите на форумот кој ја немаат таа среќа да имаат адреса во америка или било каде надвор од македонија како тоа би купиле од некаде каде дозволуваат само плаќање со пејпал. Живо горам од желба да знам, а и другите претпоставувам.
Или можеби знам... према твојата дефиниција за посредување , на посредникот ке му дадете 200 денари и тој ќе контактира со интернет продавницата и ке им каже да очекуваат повик од некое лице на кој тој им ја дал нивната адреса за да им плати( ама со што). Така да што знам не би рекол дека твојата идеја би функционира во реалниот свет.
За цитирањето искрено ми одговара , а дали имам трансакции или немам или тие што дошле на сајтот дошле само да се ситат или порачале нешто сигурен сум дека не би те интересирало ама сепак да баш би сакала да продолжиш. Барем уште некој ден или ете ако си расположена месец.
За беспалетн домеин зошто да не, за тоа служат нели. Или некој смета дека бил на привремена работа во америка како собарка и го фатил господ за мадиња, го видел светот па сега ајде ти се молам бесплатен доемин.пфффффф
За рекламирањето колку што знам подфорумот се вика
Идеја за соопствен бизнис, никој не спомна пари, и за разлика од тебе јас барем дадов идеја и ја реализирав и тоа без пари. Некој можеби и ке ја искористи оваа идеја на безброј други начини. Ти освем цело време што негодуваш и критикуваш и се правиш паметна не забележав дека даде некоја паметна идеја, или дека придонесе нешто баш тука на овај дел од форумот.
Или да го промениме насловот на форумот во
Идеја како да ја критикуваме нечија идеја за бизнис ,
затоа што освем чесни исклучоци другите само тоа го прават без притоа да дадат некој корисен совет, поддршка или било што паметно.
МАКЕДОНСКА РАБОТА да му умри козата на комшијата