- Член од
- 13 јули 2010
- Мислења
- 2.795
- Поени од реакции
- 6.209
Loging во Беверли
ми теба ваков продолжен кабел за слушалици... некоја идеа каде би можело да има??? по можност бананата ( пинот ) да е со 4 дела не како на сликата со 3.
Loging во Беверли
ми теба ваков продолжен кабел за слушалици... некоја идеа каде би можело да има??? по можност бананата ( пинот ) да е со 4 дела не како на сликата со 3.
Хм. Немам сретнато особено добра без ептен набиени цени меѓутоа :Сеа ме интересира каде според вас прават добра пица... а то а да се наоѓа во строг центар на град.. значи близу ГТЦ... тој реон тука некаде.. а и да има пристојн а цена не некоја набиена!
Имаш од 360 денари па нагоре, зависи што бараш (подни, ѕидни, надворешни, бордура.....)Може ли некој да ме информира од колкава е нормална цена на квадрат подни плочки? И постои ли некоја продавница што има своја веб страна значи од тој тип?
http://www.lotuss.com.mk/Не знам ни како се викаат овие вреќи за седење...Каде може да најдам вакви?
Затвори ја кафаната или најми луѓе у форма на обезбедување.Да не знае некој кај можам да најдам шок бомби и/или солзавец (или слични средства за растерување на стока во човечка форма), потребно ми е за растерување пијаници од кафана, неможам да поднесам повеќе...
Законот т.е органите што треба да ме заштити мене и мојата фамилија е бескорисен, затоа барам алтернатива па макар и да морам на принуден одмор да отидам на некое време...Затвори ја кафаната или најми луѓе у форма на обезбедување.
Ако сакаш со оружје да ги разбркаш, има закони кои ќе те пратат тебе на одмор.
потребно ми е за растерување пијаници од кафана, неможам да поднесам повеќе...
Сигурен си дека прашањето и намерата одат заедно?Законот т.е органите што треба да ме заштити мене и мојата фамилија е бескорисен, затоа барам алтернатива па макар и да морам на принуден одмор да отидам на некое време...
Долга е приказната , не сакам да тролам на темава, фала ти сепак за одговорот....Сигурен си дека прашањето и намерата одат заедно?
Па, ти си имал многу поголем проблем, кој дефинитивно не знаеш како да го решиш. А јас не можам да ти помогнам никако без да знам кој е точниот проблем.
Друже ај ако имаш прашано за ова кажи ми цената колку е на нивниот сајт не можев да најдам таква информација. Феноменални се овие на изглед и претпоставувам на удобност - се надевам и издржливи ќе бидатНе знам ни како се викаат овие вреќи за седење...Каде може да најдам вакви?