Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
во стара чаршија кај споменикот на скендербег, ке идам да видам утре дали е затворена ама мислам дека не е

Уште ли имаат попуст 50-60 посто,а цена на патики со тој попуст пак над 6000?? :D:D:D:D

Ме интересира каде можам да најдам трски за ловење риби по поволни цени и ако може некој да ми даде WEB SITE од некоја продавница каде се продаваат и колку пари се !! тоа би било по корисно ! :)

Каде може да најдам наочари како на сликата подолу? Проверив на доста места никаде немаат наочари со плави стакла. Или можеби знаете некаде каде што прават вакво нешто по нарачка?

Sunglasses.jpg

Ми треба скара на ќумур, ама од оние постарине модели (на подолги ногарки, со капак). Неможам да најдам никаде низ градов (освен во Хубо Маркет, ама цената ми беше некако пренабилдана :) ) Можеби некој од вас знае каде можам да најдам :D

Ми треба скара на ќумур, ама од оние постарине модели (на подолги ногарки, со капак). Неможам да најдам никаде низ градов (освен во Хубо Маркет, ама цената ми беше некако пренабилдана :) ) Можеби некој од вас знае каде можам да најдам :D

Тие се понови скари :) Американ веј оф лајф :)

кај можам да најдам балони со хелиум , ама не од оние детскине што ги продаваат у парк него обичен балон ми треба за декорација малце у двор за роденден :) и што пари

Каде може да најдам наочари како на сликата подолу? Проверив на доста места никаде немаат наочари со плави стакла. Или можеби знаете некаде каде што прават вакво нешто по нарачка?

Sunglasses.jpg

Имаше некој модел во диоптра во гтц, мислам полис беа.
--- надополнето: Aug 22, 2011 2:17 PM ---
Каде можам да најдам нешто вакво кај нас, по поповолна цена?

dremel300.jpg

Да прашам кој автобус иде накај ул.Скупи т.е накај Палас (сервисот на Тојота)?

Имаше некој модел во диоптра во гтц, мислам полис беа.
--- надополнето: Aug 22, 2011 2:17 PM ---
Каде можам да најдам нешто вакво кај нас, по поповолна цена?

dremel300.jpg
[/quote

има во Меркур и во Електроелемент...ама поволна цена не очекувај...Dremel e DREMEL...и сегде е скап во споредба со кинеските еквиваленти]

rc103.jpg

ми теба ваков продолжен кабел за слушалици... некоја идеа каде би можело да има??? по можност бананата ( пинот ) да е со 4 дела не како на сликата со 3.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom