Dzish
unlike any other...
- Член од
- 15 февруари 2007
- Мислења
- 13.994
- Поени од реакции
- 2.689
RX Rotary , или по нашки Ванкел
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да бидам искрен според мене лично најбоље звук е коа ке искочам зимно време на -10/-15 си го палам стокецот од прва ( чак мак ) а комшиите ме гледаад од страна измрзнати додека бараат кабли акомулатори се буткаат шлепаат и така натака.. звукот мерачки чуството неопсливо!
П.С еве ви еден секси звук. е сеа јбг не е кола ама вреди да се погледне !!!
јасно ми е се.. само знаеш шо.. ако му стаам двогрли карбуратор на бензиска покрај едниот џеб ке треба и вториот да го отворамСтај му двогрли карбуратор има да се вртат по улица да гледаат што чудо иде (Само има еден проблем вади звук на пуна гас кога отвара второ грло а тогаш троши по прилично)![]()
и?Еве едно клипче од моето југо 1.3 со дупли ама со телефон неможе да се долови звукот
Па како што сите ставија клипче така и ја сеа за сеа највеке ми се свиѓа овој звук и затоа го ставив клипчето. Уште не ти е јасно ?
ме зезаш? не очекував од тебе вакво нешто.....Па како што сите ставија клипче така и ја сеа за сеа највеке ми се свиѓа овој звук и затоа го ставив клипчето. Уште не ти е јасно ?