Најдобар автомобилски звук?

• Креатор на темата Креатор на темата sasha4fiercef
  • Време на започнување Време на започнување
Audi R8 V10 5.2 FSI

audi-r8-v10-52-fsi-engine.jpg

2009-ABT-Audi-R8-5.2-FSI-V10-Front-Side-View-588x391.jpg

ova e dobro ama spored mene od "muscle" cars kako mustang, charger,camaro itn.. nikoja druga ne vadi poubav zvuk

да бидам искрен според мене лично најбоље звук е коа ке искочам зимно време на -10/-15 си го палам стокецот од прва ( чак мак ) а комшиите ме гледаад од страна измрзнати додека бараат кабли акомулатори се буткаат шлепаат и така натака.. звукот мерачки чуството неопсливо!

П.С еве ви еден секси звук. е сеа јбг не е кола ама вреди да се погледне !!!

да бидам искрен според мене лично најбоље звук е коа ке искочам зимно време на -10/-15 си го палам стокецот од прва ( чак мак ) а комшиите ме гледаад од страна измрзнати додека бараат кабли акомулатори се буткаат шлепаат и така натака.. звукот мерачки чуството неопсливо!

П.С еве ви еден секси звук. е сеа јбг не е кола ама вреди да се погледне !!!

Стај му двогрли карбуратор има да се вртат по улица да гледаат што чудо иде (Само има еден проблем вади звук на пуна гас кога отвара второ грло а тогаш троши по прилично) :)

Стај му двогрли карбуратор има да се вртат по улица да гледаат што чудо иде (Само има еден проблем вади звук на пуна гас кога отвара второ грло а тогаш троши по прилично) :)
јасно ми е се.. само знаеш шо.. ако му стаам двогрли карбуратор на бензиска покрај едниот џеб ке треба и вториот да го отворам :) се си има цена НЕЛИИИИИИ? :)

Еве едно клипче од моето југо 1.3 со дупли ама со телефон неможе да се долови звукот :confused:

Па како што сите ставија клипче така и ја сеа за сеа највеке ми се свиѓа овој звук и затоа го ставив клипчето. Уште не ти е јасно ?
ме зезаш? не очекував од тебе вакво нешто.....

според мене овај звук е незаменлив, звукот на Big Bopper-от (колата шо ја возит Мел Гибсон)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom