- Член од
- 17 април 2008
- Мислења
- 393
- Поени од реакции
- 41
Некаде на средината на септемвриКоа излга финалната?
Некаде на средината на септемвриКоа излга финалната?
Тогаш излага второто демо, играта излага крај на октомвриНекаде на средината на септември
14 Октомври.Тогаш излага второто демо, играта излага крај на октомври
Release date(s)Тогаш излага второто демо, играта излага крај на октомври
Е па још боље со оглед на тоа што јас чекам америчка верзија
Форматот нема да ти го подобри процесорот, а ни рамот.Леее ми сецкаааа !! ама сепак има оправдување со 3 години не форматиран компјутер без антивирус ( 2 години ) , windows 7 и ми сецка ! и глеајте ја конфигурацијата !
друарче како шо наведов 3 години не ми е форматиран и 2 години неам антивирус ! па тогаш ... кузнае колку вируси има !!Форматот нема да ти го подобри процесорот, а ни рамот.
Без разлика, слаб ти е процесорот и малце рам имаш за играва, самата апликација ти кажува. Колку вируси и да имаш (од 0 до бесконечно) пак ќе ти биде исто... Нов компјутердруарче како шо наведов 3 години не ми е форматиран и 2 години неам антивирус ! па тогаш ... кузнае колку вируси има !!
Ке видам ... !! ваљда ако стаам XP и го форматирам подобро ке биде !!Без разлика, слаб ти е процесорот и малце рам имаш за играва, самата апликација ти кажува. Колку вируси и да имаш (од 0 до бесконечно) пак ќе ти биде исто... Нов компјутер
Нема,смени процесор додај рам и терај ...Ке видам ... !! ваљда ако стаам XP и го форматирам подобро ке биде !!