Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
9 март 2010
Мислења
368
Поени од реакции
373
Далглиш спремал 8м за Скот Данн? Секако, ова е шпекулација, но ја отвара можноста Шкртел да замине за Анжи.. Па Коатез (Коутс, ма како сака нека е) на местото на Кара, и Данн место Шкртел... Интересничко.. :D

Извор: http://www.givemefootball.com/premier-league/dalglish-readies-bid-for-8m-liverpudlian-report

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Нека бега Шкртел. Фала му за се, ама да имаше уште играчи како него, Инзаги ќе немаше толкава потреба да се тркала во шеснаесетникот...

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Фала му за кое се? Шкртел - го гледаш игра и знаеш дека ќе има пенал против нас. Слободно нека си иде во Русија, дали во Анжи, дали пак на старата кариера како bouncer не ми е битно.

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
хендерсон изигра добро многу беше по опуштен. добро се движеше се гледа потенцијалот. сакам да игра цела сезона.

со жерард не ми јасно што се случува, трета сезона го нема никаде. и кога игра исто како да не игра. се се` мислам дека направивме грешка што не му земавме убави пари кога реал го бараа, дури можеше и во интер и челзи. баш кога беше во најдобра форма ќе се напуневме милиони. овака испадна чиста загуба. и од играчки од финансиски аспект. ги промаши подготовките, најоптимистичко сценарио е да го видиме стариот капитен во форма на пролет.
според мене најголема, жива легенда, на ливерпул, човек со лавовско срце. едноставно сите - играчи, публика, тренер.. сите се осеќаат различно кога он е на терен и знаеш тука е. молам бога бар уште една сезона да го видам стариот жерард

уште нешто. според мое фудбалско видување во нашата екипа имаме еден од топ 3 играчи во моментов на светот. суарез. сакам да го пишам ова овде за да остане. суарез ќе биде играч на премиер лига за оваа година и ќе биде во најтесен избор за најдобар на свет. моментално недопирливиот меси, после него иниеста и суарез. суарез ќе биде новото лице на ливерпул наредниве неколку години. необјасниво сум среќен што го имаме. имав мала горчина во уста коа замина торес. суарез ми прави да не ми текнува воопшто дека некогаш торес играл кај нас. после само неколку месеци....
значи, да бидеме свесни какво играчиште имаме во екипа

skopje11

И ја би тата , ово радио!!
Член од
3 јуни 2011
Мислења
147
Поени од реакции
36
хендерсон изигра добро многу беше по опуштен. добро се движеше се гледа потенцијалот. сакам да игра цела сезона.

со жерард не ми јасно што се случува, трета сезона го нема никаде. и кога игра исто како да не игра. се се` мислам дека направивме грешка што не му земавме убави пари кога реал го бараа, дури можеше и во интер и челзи. баш кога беше во најдобра форма ќе се напуневме милиони. овака испадна чиста загуба. и од играчки од финансиски аспект. ги промаши подготовките, најоптимистичко сценарио е да го видиме стариот капитен во форма на пролет.
според мене најголема, жива легенда, на ливерпул, човек со лавовско срце. едноставно сите - играчи, публика, тренер.. сите се осеќаат различно кога он е на терен и знаеш тука е. молам бога бар уште една сезона да го видам стариот жерард

уште нешто. според мое фудбалско видување во нашата екипа имаме еден од топ 3 играчи во моментов на светот. суарез. сакам да го пишам ова овде за да остане. суарез ќе биде играч на премиер лига за оваа година и ќе биде во најтесен избор за најдобар на свет. моментално недопирливиот меси, после него иниеста и суарез. суарез ќе биде новото лице на ливерпул наредниве неколку години. необјасниво сум среќен што го имаме. имав мала горчина во уста коа замина торес. суарез ми прави да не ми текнува воопшто дека некогаш торес играл кај нас. после само неколку месеци....
Во се се слагам сотебе ! овен во тоа со Жерард!! - Точно е дека има пад во формата но тој е наша легенда! и не смееме да го рамниме со еден Торес и да го продадеме за пари. А исто и Хендерсон може има слобода во играта добар е ама тие 20милиони не ги заслужува!!

ЗАМИСЛЕТЕ ГО СЕА ЛИВЕРПООЛ ДА МОЖЕ ДА СИ ГИ ВРАТИ ТИЕ 20МИЛИОНИ И СО ТИЕ ПАРИ И ПЛУС ПАРИТЕ ОД АКВА! ДА ГО КУПИ ХАЗАРД!!!
КОЛКУ КЕ БИДЕ РАЗЛИКАТА ПО ТААА ДЕСНА СТРАНА ????

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Не дека нешто се залагаа сите на синокашната утакмица...... ама како шо сум се нервирал у второ полувреме од Керол и Хендерсон..... оддамна не сум бил така!

Човече..... кое залагање ко спомнувате кога ама баш преку кур им беше ... Керол освен пцувањето ништо друго не направи...еј топката минува покрај него тој ни да потрча.... Хендерсон ко да играше тренинг утакмица исто ко Керол!

Не знам.... но мислам дека тие двајца мора да се дотераат па да почнат да играт затоа што со такво залагање ја не би ги ставил ни со Ексетер да играат а камоли во Премиер Лигата.

Штета за Мираљес се виде колку се изнервира затоа што се повреди... и тоа самиот се повреди!

Што се однесува за Коатез...... да се надеваме дека ке дебитира во скоро време затоа што се виде дека Шкртел сеуште не е подготвен да игра!... пеналот што г направи го направи поради тоа што му избега играчот.... а такви моменти ги имаше премногу синока!

И ја сеуште се надевам дека Белами ке се врати и сакам и те како да се врати..... е сега проблем ке биде премногу нервозни играчи на терен кои ке почнуваат со Жолт картон но се надевам дека Кени тука ке реагира и ке ги смири малку затоа што тоа што го видов синока со Керол беше срамота за таква утакмица!

И да АДАМ.... Адам е најдоброто нешто кое сме го зеле од ова Лето!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967

Дали искрено мислиш дека Ливерпул како клуб ќе ги видеше тие пари, односно ќе ги искористеше за трансфери?

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Фала му за кое се? Шкртел - го гледаш игра и знаеш дека ќе има пенал против нас. Слободно нека си иде во Русија, дали во Анжи, дали пак на старата кариера како bouncer не ми е битно.
Не можеш да оспориш дека беше интегрален дел од нашиот тим откако дојде пред некоја зима. Најстандарден наш играч.
За тоа - му благодариме.
Кој знаеш што ќе се дешаваше лани ако и тој не беше фит цело време.
А сега, време е да си замине. Не го оспорувам ниту тоа.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Не можеш да оспориш дека беше интегрален дел од нашиот тим откако дојде пред некоја зима. Најстандарден наш играч.
За тоа - му благодариме.
Кој знаеш што ќе се дешаваше лани ако и тој не беше фит цело време.
А сега, време е да си замине. Не го оспорувам ниту тоа.
Факт е чист дека беше најстандарден. Ама исто факт е дека се ежам секогаш кога директно чува некого на корнери, слободни удари, па макар и 1 на 1. И да не прави фаули, толку тромаво се движи и чува играчи така да секој комотно може да изглуми фаул против него.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Факт е чист дека беше најстандарден. Ама исто факт е дека се ежам секогаш кога директно чува некого на корнери, слободни удари, па макар и 1 на 1. И да не прави фаули, толку тромаво се движи и чува играчи така да секој комотно може да изглуми фаул против него.
И јас, точно. Абе племето негово, некако посигурен беше порано. Ексик нека е! :)
Него, тоа е. Се согласуваме. Треба аут за Шкрки, а ако АНЖи стварно го бара, тоа би било sasvim okej.

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Не дека нешто се залагаа сите на синокашната утакмица...... ама како шо сум се нервирал у второ полувреме од Керол и Хендерсон..... оддамна не сум бил така!

Човече..... кое залагање ко спомнувате кога ама баш преку кур им беше ... Керол освен пцувањето ништо друго не направи...еј топката минува покрај него тој ни да потрча.... Хендерсон ко да играше тренинг утакмица исто ко Керол!

Не знам.... но мислам дека тие двајца мора да се дотераат па да почнат да играт затоа што со такво залагање ја не би ги ставил ни со Ексетер да играат а камоли во Премиер Лигата.

Штета за Мираљес се виде колку се изнервира затоа што се повреди... и тоа самиот се повреди!

Што се однесува за Коатез...... да се надеваме дека ке дебитира во скоро време затоа што се виде дека Шкртел сеуште не е подготвен да игра!... пеналот што г направи го направи поради тоа што му избега играчот.... а такви моменти ги имаше премногу синока!

И ја сеуште се надевам дека Белами ке се врати и сакам и те како да се врати..... е сега проблем ке биде премногу нервозни играчи на терен кои ке почнуваат со Жолт картон но се надевам дека Кени тука ке реагира и ке ги смири малку затоа што тоа што го видов синока со Керол беше срамота за таква утакмица!

И да АДАМ.... Адам е најдоброто нешто кое сме го зеле од ова Лето!
И јас воопшто не сум задоволен од Хендерсон и Керол...За Керол кога дојде имав преголеми очекувања, мислев ќе биде машина за голови, но некако не може да се пронајди, а го гледам има и проблем кога ќе прими топка со нозе, не е подвижен воопшто, и му бега топка од нозе, али ајде можеби најдоброто од него тек претстои..За Хендерсон сеуште се чудам зошто беше донесен, во него не гледам никаков талент, просечен играч и толку. Нема чувство за асистенција ко што има Адам, нема чувство за гол како Жерард и Меирелеш, и мислам дека тој трансфер беше најголема утка на Кени до сега. Од Хендо не очекувам ни дека ќе покаже нешто хаха колку песимистички...Некако тимов не е уигран како што треба, среќа што го имаме Суарез па тој да направи шанса од ништо нешто, иначе не се способни да направат акција.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
И јас воопшто не сум задоволен од Хендерсон и Керол...За Керол кога дојде имав преголеми очекувања, мислев ќе биде машина за голови, но некако не може да се пронајди, а го гледам има и проблем кога ќе прими топка со нозе, не е подвижен воопшто, и му бега топка од нозе, али ајде можеби најдоброто од него тек претстои..За Хендерсон сеуште се чудам зошто беше донесен, во него не гледам никаков талент, просечен играч и толку. Нема чувство за асистенција ко што има Адам, нема чувство за гол како Жерард и Меирелеш, и мислам дека тој трансфер беше најголема утка на Кени до сега. Од Хендо не очекувам ни дека ќе покаже нешто хаха колку песимистички...Некако тимов не е уигран како што треба, среќа што го имаме Суарез па тој да направи шанса од ништо нешто, иначе не се способни да направат акција.
Несватливоста за тоа зошто ни е Хендерсон ја делам со тебе. И за Керол уствари шо пиша е се точно ама јас сум убеден дека газдите заедно со Комоли и Далглиш не плеснаа рекордни пари за британски трансфер за џабе. Керол ќе е машина.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Ајде те молам најди друга утакмица кај шо напрајл Шкртел пенал....па лани ни беше најконстантен играч заедно со Лукас
--- надополнето: Aug 25, 2011 1:36 PM ---
Далглиш спремал 8м за Скот Данн? Секако, ова е шпекулација, но ја отвара можноста Шкртел да замине за Анжи.. Па Коатез (Коутс, ма како сака нека е) на местото на Кара, и Данн место Шкртел... Интересничко.. :D

Извор: http://www.givemefootball.com/premier-league/dalglish-readies-bid-for-8m-liverpudlian-report
Би било интересно ама после ке биди уште поинтересно времето шо ке му треба на "новиот Ливерпул" да се воигра мегу себе.....

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Ајде те молам најди друга утакмица кај шо напрајл Шкртел пенал....па лани ни беше најконстантен играч заедно со Лукас
Нема шо да ме молиш, стварно треба се во наводници да се пишува на форумов. Сите станавте буквалисти.
Шкртел шо има направено бројни пенали во крш моменти, има. Ама да барам и да се напрегам да се сеќавам кога и како нема. Зборот ми е, со ставата и стилот во секој момент очекувам пенал од него.

И тоа најконстантен не ми значи ништо. Колку да пополни место. Шо ако бил цело време во екипата кога бил (ако не и) најслабата алка.
--- надополнето: Aug 25, 2011 1:42 PM ---
Alberto #Aquilani has completed medical ahead of loan move to AC Milan. #LFC #YNWA

Од толку шо сакав да заигра за Ливерпул уште од кога дојде како да го урочив.... :place:
--- надополнето: Aug 25, 2011 1:45 PM ---
Nacional's Sebastian Coates has been granted leave to travel to Liverpool so he can complete a medical with the Premier League club, but he needs a work permit before any move can become official.

Утре/други ден ...

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Шкртел беше најконстантен предходната сезона зашо го немаше Агер , незнам колку ќе биде оваа може ќе се врати во форма но се поочигледно е дека на штоперските места ќе застанат Агер и Каррагер незнам ќе видиме како ќе биде , еве сеа доаѓа и младиов Уругваец ( Коатес ) и можно е да се земе некој од Дан / Кејхил ( така се пишува дека сме заинтересирани па ќе видиме што ќе се случо )

Според мене паметно е што го дадовме Аквилани зато што немше никаква шанса да се пробие во прв тим , тука се Лукас (кој според мене си ја врши одлично работата) , Адам , Џеррард , Меирелеш , Спиринг и Шелви + Хандерсон може да се ротира во средина + Аквилани е многу нежен за Англискиов фудбал , еден старт на Шоукрос и ќе го снема ..... Колку и да беше добар на поготовките ( паметно е шо го дадовме ,а и тој самиот сакаше во Италија )

Kajgana Shop

На врв Bottom