Бургер Kинг доаѓа во Македонија

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Ау супер и така и така се откажав од МекДоналдс, а разликата е очигледна...

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
франшизата за „Бургер Kинг“, „Данкин донадс“, „Пица хат“ „Попај`с“, „Сбаро“ и „Арби`с“, која има ланец од 500 ресторани низ Турција, ќе отвори неколку ресторани во Македонија
:vozbud: vozbud: :vozbud:

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Го гледам и ми се повраќа, па нашите сендвичари имаат подобра хигиена од овие, ништо нема да направат како и Мек доналдс, само ќе биде ин кај тинејџерите да се јаде тука ништо повеќе, на толку ефтина храна кај нас овие ќе ми продаваат скапи сендвичи

laceso

Zoomj †
Член од
17 мај 2011
Мислења
422
Поени од реакции
318
зашо пак бургери, би затворил пола сендвичари у градов во замена на бар еден од Taco Bell,Subway,Wendy's рестораните.

Член од
5 јули 2010
Мислења
4
Поени од реакции
1
Нешто подобро од лесковачка или гурманска од „Вили“ - нема у државата. Вистинско месо, направено на вистинска скара со јаглен, тазе и зачинето со превкусни сосови. Не може да се споредува со америчките срања...

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Ова е истиот амерички „Burger King"?Од кога е турски тој?

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.044
Поени од реакции
51.362
Пoише би поштувал КФЦ или Сабвеј али ај сеа да не изводиме. Иначе ништо посебно не ми е Бургер Кинг, многу пластично за мој вкус, али ќе навалиме и таму, секоја нова плескавица во градов е добредојдена. :D

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464

Не гледам некоја голема разлика со мекдоналдс
Мн поголем сендвич, поголем помфрит, поголем сок, месо (ако купите whopper) на скара правено. Цените кај нас не знам колку ќе бидат, во Софија големите менија се околу 4-5 евра, Прага околу 5-6 евра, Виена исто(само во тие градови го имам посетено Burger King). Значи цените се горе-доле колку во Мекдоналдс, а количински ќе се добива бар 3 пати повеќе. Едно мени мене ме презаситува(иако имам изедено повеќе).

Член од
12 април 2010
Мислења
10.061
Поени од реакции
15.032
најверојатно само во Скопје ќе има..така?

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
Опа Бургер Кинг во Петровец , ајде нека го отворат па да претрчам до аеродром да го пробам....

Kajgana Shop

На врв Bottom