НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕSport 1 ex DSF може ќе ја даваат на таа.
Koнечниот список на 12 репрезентативци кои ќе патуваат за Литванија:
4. Димитар Мираковски
5. Владо Илиевски
6. Дарко Соколов
8. Војдан Стојановски
9. Дамјан Стојановски
10. Марко Симоновски
11. Тодор Гечевски
12. Перо Антиќ
13. Кирил Николовски
14. Ѓорѓи Чековски
15. Предраг Самарџиски
20. Лестер Бо Меккејлеб
со Босна ја имаше на спортклуб да се надеваме дека ќе ја има и со Македонија на спортклубот..Најава некоја од нашиве канали за преноси од Минхен и Берлин?
Пошо крај на месец, скоро сите сме overlimit.
На германскиот Спорт1 во 19h ќе има директен преносНајава некоја од нашиве канали за преноси од Минхен и Берлин?
Пошо крај на месец, скоро сите сме overlimit.
На екскурзија ќе си бидат и Симоновски, а и Чековски.НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Прочитај 2 (две) мислења над твоето.Ако може некој да ми каже кој ден и во колку часот ќе се оддржи натпреварот помеѓу Македонија и Германија, и дали ќе има пренос на тв?
Во 19.15.Ако може некој да ми каже кој ден и во колку часот ќе се оддржи натпреварот помеѓу Македонија и Германија, и дали ќе има пренос на тв?
http://tv.sport1.de/player/player.php?id=s408231&ref=indexВо 19.15.
И Дирк би требало да игра повеќе одколку 15минути пр гејм досега. Ќе видиме Војдан и Антиќ како ќе го изолираат.
Ќе се бара стримче денес, не фаќам никаква спорт1 на кабловска.
Free е програмата, само зависи на кој сателит си, ако имаш моторче без гајле биди си.Хмм...имам рисивер,би требало да ја има оваа ,спорт1 така?