PES 2012

• Креатор на темата Креатор на темата kpb
  • Време на започнување Време на започнување
Го симнав фајлот за подобрување на гејмплејот и новите тимови (Клуб Америка и Интернационал) со винрар но незнам што треба и каде да ги ставам, може немој да ми помогне?
Некој?

тоа со гејмплејот стај го кај што ти е инсталирана играта и преку тоа .ехе уклучувај ја,не преку старата икона
--- надополнето: Aug 24, 2011 6:26 PM ---
Како ѓи симна со ВинРАР бе мајсторе?
сигурно му секцало со мозила:D

:vozbud:Хахахаха... со 2 гига рам , Пентиум Дуо Кор 2.8 ГХЗ и ГеФорце 8400 ГС ја играм на хај сетингс:vozbud:
ПЕС 2011 ме беше отепала од сецкање , но можеби тогаш сум имал некој вирус :eek:

Демово бара валјда помалце и зош кај мене го нема реал ?

Демово бара валјда помалце и зош кај мене го нема реал ?
А каде го има? :D
Иначе го ставив тој .exe фајлот за гејплејот и уклучувам преку него и све е исто, кај вас?

Се поимпресиониран сум, штотуку изгубив 6-5 (на 10 минути наместено). Страшна партија. Него, тоа impact engine-от со кој се курчат FIFAшите како клучна предност пред PES, ко да го има овде или мене така ми се чини?

Леее ми сецкаааа !! ама сепак има оправдување со 3 години не форматиран компјутер без антивирус ( 2 години ) , windows 7 и ми сецка ! и глеајте ја конфигурацијата !
pes12.png

Како бе демото? Да го симнувам или да чекам целата верзија? Лани го симнав се изнаиграв си реков лесно лесно и после ко дојде официјална не се поткреваше од тежина :D

Абе симнувај што ти е, малку ке те тепа Милан додека не влезеш у штос :)

Леее ми сецкаааа !! ама сепак има оправдување со 3 години не форматиран компјутер без антивирус ( 2 години ) , windows 7 и ми сецка ! и глеајте ја конфигурацијата !
pes12.png

На 768мб рам тешко се игра пес2012, стави ХП валда помалку ќе ти кочи, стави понови драјвери за графиката.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom