- Член од
- 4 јули 2009
- Мислења
- 4.795
- Поени од реакции
- 3.493
уште не сум го пробал,само го симнавси го има блурот пофторно
уште не сум го пробал,само го симнавси го има блурот пофторно
Jeaси го има блурот пофторно
Незнам зошто велиш дека не би мозел да ја играм кога ни малце не ми сецка демото ...Нема да ја играш нема шанси!!!11ONE
Иначе се гледа дека работиле на играта иако сеуште има некој глупави грешки кој што ми го скртуваат животот за 2-3 години секогаш кога ќе се соочам со нив.. Конечно не ѓи осеќам играчите како да тежат 1 тон, сеа се пола тон(што значи дека уште треба да се работи на тоа). Шутовите кажаа ќе ги средат мада што не изгледаат толку лошо како на видеата...
За ваша информација, Милан е најдобриот тим во играта според оценките, Тиаго Силва 92 оверол му дале, ѕвероња
Сецка ти.Незнам зошто велиш дека не би мозел да ја играм кога ни малце не ми сецка демото ...
Сецка ти.Hahaha na low uste koga pocnav ja ukluciv i ic ne mi secka ne sum probal na povisoko ke probam podocna :d
--- надополнето: Aug 24, 2011 3:33 PM ---
Имам едно прашање ..Се изненадив кога видов дека демото не ми прави проблеми со сецкање,дали за фул играта ќе треба иста конфигурација како за демото?
xaxaxaxaСецка ти.
Има фобија од топкаГолманот Идиот .. другото одлично
--- надополнето: Aug 24, 2011 5:17 PM ---
Излавам со ПАТО и погледнете кај стое противничкиот голман лол Прегледај го приврзокот 33271
хаха излавам одкосо со пато и гледам празен голот голманот стое на пеналот еваа КОЕ СРАЊЕ другото е се на одлично нивоИма фобија од топка