ПИВОЛЕНД 2011, СЦ Борис Трајковски - 31.8 до 04.9.2011

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Кирил едноставно не смее да се пропушти !!!
Сум го гледал миљон пати. Ако е цел бенд со него е ОК, во спротивно не ми е нешто посебно.Туку... ме интересира што ќе убацат пред Рони Сајз у сабота.
Да знам дал ќе имам време за одмор пред за мене најочекуваниот диџеј на овој фестивал или ќе донесат уште некој изведувач на тоа ниво и ќе биде кланица и ладилник, во недела едвај да се дигнам од кревет.

Организаторот предвидува дека на Кале нема да го збере народот што сака да отиде на Пиволенд па го сели пред СЦ Борис Трајковски.

Све супер, ама местово е комиње...тоа е, се гледаме таму.

А да не знаете што распон ќе имаат цените на пивата и какви пива ќе има ???

А да не знаете што распон ќе имаат цените на пивата и какви пива ќе има ???
Изгледа истите од лани http://pivolend.com.mk/menu.html
А за цените, ќе видиме, тоа се дознава на првиот ден. Туку побитно е каде и какви промоции ќе има. На првиот Пиволенд го начекав Сашко Коцев у бекстејџ и ми кажа за сите промоции што ги нудат штандовите, од што мене највеќе ми легна промоцијата на штандот на Лашко. За две пива даваа гратис лименка Bandidos Ice, 85% пиво и 15% каипириња, неверојатно освежувачка комбинација. Или Bandidos Power 85% пиво и 15% гуарана.
0bandidos_ice_big.jpg
bandidos_power%2095%D1%85280.jpg

Дубиоза или С.А.Р.С во сабота меѓу Есма и Рони Сајз. Се клади некој? :D

Најбољи warm-UP за Рони Сајз. Додуша можеле Степич, Гејм Овер, евентуално Иљче да го натераат пак да пушти некоја винилка у Скопје, али како и е да, голема радост ми е лајн-апов во сабота.

И стигна инфо за денс стејџ:

Оваа година како резултат на соработката со Пасворд Продукција, Радио МОФ хостира 4 вечери на денс бината на Пиволенд.

Програмата е жанровски поделена по денови за да се удoстојат вкусовите на сите посетители (Рап, Фанк, Хаус, Техно и Инди)

Поведени од идејата дека просторот за промовирање на младите е ограничен, поголемиот дел од програмата го доделивме на млади изведувачи кои ке имаат можност да ја промовираат музиката во која веруваат.

На бината ќе настапат:

Flooder [Pollux]

Горан Кан [Kerkez]

Beatnex
- Kinjo
- Tanimed
- Argeadi

зад Аголот
- Navigator
- Oky Doky
- Ilich
- Дарко Димитриески

Clubland dj-ите на Радио МОФ
- Дениз Селмани
- Јован Стојкоски Zomax
- Clubbers gone wild

Ola Dioss

Филип Славковски

Динамик Дуо

Соња Исмаил

Бабевски

и други.

Целосната програма ке биде објавена во следните денови.

Радио МОФ е независно интернет радио кое продуцира и споделува музички и информативни содржини достапни на www.radiomof.mk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom