- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 146
- Поени од реакции
- 6
Asus или Aser, зеде брачката HP од островите кај што му вртеше бродот и мајстор во градов нема ајде Битола, таму му рекле три мозочни удари цела серија фалшива, паѓа мрежа и нема глас. Земи си кинез одавде мака да си немаш тој Хапе фирма била еден кош пари даде тој лаптопот добро изгледа ама со три мозочни удари се губи на моменти .Сакам да купам лаптоп, па сеа ми треба помош за изборот. Која марка лаптоп е најдобра? Некои кажуваат дека Асус, многу лесно се расипуваат. Дали е вистина? Кои марки лаптопи ги препорачувате?
Земи земи Хапе ама читај погоре .Најновата серија 2011 на HP Pavilion DV6-6000
2nd generation Intel Core i7-2630QM Processor 2.00GHz with Turbo Boost Technology up to 2.90 GHz
6 GB DDR3 System Memory (2 DIMM)
2 графички. Radeon HD 6770M / 1 GB DDR5
1TB HDD - 1000 GB HDD
15.6" diagonal High-Definition HP BrightView LED Display (1366 x 768)
802.11b/g/n WLAN with WiDi (36)-безжична трансмисија на аудио и видео
Beats Audio
Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit
Аххххххххххх, љубов...... <3 <3 <3
За АСУС, според мене се меѓу најдобрите фирми во областа на компјутери... За квалитет никогаш неможеш да си 100% сигурен, и среќа е во прашање, но јас имам Асус нешто повеќе од 2 год. и сум презадоволен. Е сега нормално Dell се подобри, ама и поскапи. Овој што си го гледал, според мое мислење, сигуро не е подобар од Асус. Плус даваат 2-3 години гаранција . Мислам дека ја зголемија на 3 сега пред некој месец .Hey i jas bash denovive sakam da si kupam laptop i shto ima zboreno so drugari mi kazhuvaat deka tie Asus ne gi biva bash, se rasipuvale lesno bateriite. Za drugi marki neam nishto chueno. Inache i mene mi treba za slichni stv kako na dechkovo, pa bash go gleav ovoj vo AMC, a ne e ni skap, shto mislite?
хахахах три пати го прочитав .... хахаххаAsus или Aser, зеде брачката HP од островите кај што му вртеше бродот и мајстор во градов нема ајде Битола, таму му рекле три мозочни удари цела серија фалшива, паѓа мрежа и нема глас. Земи си кинез одавде мака да си немаш тој Хапе фирма била еден кош пари даде тој лаптопот добро изгледа ама со три мозочни удари се губи на моменти .
П.С. И вајфајо се изгуби што значи и за пуфки продавање не го повеќе .
--- надополнето: Aug 24, 2011 3:08 PM ---
Земи земи Хапе ама читај погоре .
Да соберам уште две илјади евра и мој еalienware - те молам види на гугл за овој лаптоп