Што ако вашата партнерка била силувана?

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Секогаш е или - или. :)

Не е за дом и семејство темата зошто изумрен вид се родителите што имаат влеано доверба кај децата, да можат да споделат едно такво болно искуство. Или од друга страна, родителите додека би читале таква тема си помислуваат дека тоа на нивното дете нема да им се случи и тука завршува се.
И јас мислам дека не е за темава за таму.
Ако доволно и помогнавме на другаркава наша може да иде и на клуч темава.
Се разбира дека сме тука да помогнеме или да го потонеме некој :icon_lol:

Туку темава отвара друга тема која може да предизвика добра дискусија во дом и семејство.

Член од
23 август 2011
Мислења
113
Поени од реакции
46
Мене ме има допирано комшика. :) Испаднав нормален.

Се додека остане на детска игра (меѓу деца + - година), се заборава. Сепак разграничуваме од педофилија, пенетрација и слично. Мислам дека во тој контекст е поставена темата.
pa ima razni slucaevi, mozebi ti bilo ubavo ne znam, ama znam deka mene voopsto ne mi bese, toa mi bea drugarcinja od malo be, i sega se gledam od ista ulica sme. samo ete nikoj nisto ne spomnuva za toa a i sega ne ni se geldame skoro. I jas sum normalna se razbira.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Се извинувам за ова прашање, но имало ли е пенетрација (секс) или ти си била на 5 години и 2-3 деца на 7 се обидувале да те влече, но ништо не е станало? На колку години си сега.
прочитај од 1ва страа СЕ ти пишува

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.704
Поени од реакции
34.245
pa ima razni slucaevi, mozebi ti bilo ubavo ne znam, ama znam deka mene voopsto ne mi bese, toa mi bea drugarcinja od malo be, i sega se gledam od ista ulica sme. samo ete nikoj nisto ne spomnuva za toa a i sega ne ni se geldame skoro. I jas sum normalna se razbira.
Далеку од убаво, ерекција не добивав тогаш, едвај знаев панталони да дигнам после. Останато ми е во сеќавање, едната ми беше генерација, другата 2 години поголема. Инаку, специфично околу темата, не гледам зошто да не би споделиле со дечко на пример, кој би бил толку морон да раскине за ова?

Член од
23 август 2011
Мислења
113
Поени од реакции
46
Се извинувам за ова прашање, но имало ли е пенетрација (секс) или ти си била на 5 години и 2-3 деца на 7 се обидувале да те влече, но ништо не е станало? На колку години си сега.
22 godini

Член од
25 октомври 2010
Мислења
738
Поени од реакции
705
Ќе се трудам на секој можен начин со подршка и разбирање да го надмине тоа , и нема да ми смета и никогаш нема да ја оставам поради тоа ,

Член од
23 август 2011
Мислења
113
Поени од реакции
46
Далеку од убаво, ерекција не добивав тогаш, едвај знаев панталони да дигнам после. Останато ми е во сеќавање, едната ми беше генерација, другата 2 години поголема. Инаку, специфично околу темата, не гледам зошто да не би споделиле со дечко на пример, кој би бил толку морон да раскине за ова?
Zal mi e, lujgeto od radoznalost se pravat, ako tebe ti pominalo milo mi e. Ne mozam da spodeluvam povejke, mislam nema so da zboruvam, bilo i pominalo. A moroni ima sekako .... nedorasnati dovolno. I padnaa na mojot test i izleze deka ne mozam da im veruvam :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Јас па ги тепав оти ми викаа Ти немаш куре, ти немаш куре :icon_lol: и плаченка дома да ми објаснат моите зошто јас немам,а они имаат.

Член од
23 август 2011
Мислења
113
Поени од реакции
46
Јас па ги тепав оти ми викаа Ти немаш куре, ти немаш куре :icon_lol: и плаченка дома да ми објаснат моите зошто јас немам,а они имаат.
ahahaha sega me iznasmea da ti kazam :D
--- надополнето: Aug 23, 2011 9:15 PM ---
пенетрациј? прашувам, бидејќи машкото и женското разбирање за силување се разминуваат малку
pa ne znam mn. i ne se sejkavam, samo klavanje bese i neznam kolku vreme sekundi traese toa .

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.507
Поени од реакции
14.693
пенетрациј? прашувам, бидејќи машкото и женското разбирање за силување се разминуваат малку
Се разминуваат, да.

Дали имало пенетрација е пресудно за полицијата и за кривично гонење. За девојката што е силувана, не секогаш прави разлика дали и влегол цел, до пола и сите форми на влегување... дали ја фатил за едната цицка, двете ... и се по список натаму. Не е тоа секс за да може да се прави разлика дали и го имаш ставено саглам. Станува збор за психичка траума.

karan

бивш поет, плукач, вљубеник во слободата
Член од
31 мај 2006
Мислења
3.595
Поени од реакции
2.720
"Силувана низ игра" е малку чудна категорија...
Силување е силување, игра е игра.

Член од
21 септември 2008
Мислења
1.082
Поени од реакции
588
Сега сфатив поради што Леандра е толку ладно настроена кон машкиот пол. :)

Член од
25 мај 2011
Мислења
321
Поени од реакции
52
ahahaha sega me iznasmea da ti kazam :D
--- надополнето: Aug 23, 2011 9:15 PM ---

pa ne znam mn. i ne se sejkavam, samo klavanje bese i neznam kolku vreme sekundi traese toa .
Еми гледај сега и мене како мал се обидоа да ме силувал 2 девојки (јас бев на 6, а тие на 10) - затворија ме во еден влез и почнаа да ме влече и да се соблекуват ... Избегав. На еден летен камп (бевме 12 годишни) една дебела на 14 се обиде да осрамоти еден пријател и потоа тој беше со синко на очите. Децата се идиоти и не мислат. Пак денес немам повреда од тоа. Јас ако ти бев татко сакав многу да тепам овие момциништо дека се 7 години.

Во никој случај не треба да се чувствуваш виновна, бидејќи не си. Не треба да те е срам, бидејќи тоа е детска глупост и ништо не се случило. Бил е "малиот ѓавол". Уште многу нешта има да го видиш во овој живот и ако се грижите од тоа подобро оди си пресечат вените. Животот е валкана и гадењеи треба да имаш многу дебела кожа.

Јас да бев на твое место (иако овие момци не се размислувале тогаш) би нашол луѓе да тепат овие момци денес. Заб за заб, око за око. Но, тоа го одлучаш ти, бидејќи јас и ти сме различни.

За дечко ти - следниот пат најде рунтав, крупен и со гола глава за да не се занимаваш со машки пички. Жените сте многу интересни - наоѓате си fashion Геј и потоа рика зошто не е маж и зошто направил така.

Нема од што да се грижиш. Овој не е маж, а гомно. Може и да барал начин да те скине и да не сте веќе двајцата и малиот му мозок да се сети за само оваа причина.o_O Проблемот не е во тебе, а во него. А него животот ќе го мачка, бидејќи е машка пичка и така е научен да дејствува. Порано или подоцна и него ќе го силувал на еден или друг начин, бидејќи тоа се случува со машките пички.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom