Што ако вашата партнерка била силувана?

Член од
16 октомври 2009
Мислења
593
Поени од реакции
28
Се сложувам со Александар и имаш моја потполна поддршка во било што.Било па поминало иако не е секогаш лесно да се примени тој збор,но до негде гледам дека си силна личност и пробуваш да стаиш црта на тоа.
Само така и браво за тебе (да знам која си и од кај си би те частел и пивце некое или било што по твоја желба ;) )
Тебе мака ти било и затоа тајната си ја споделувала со бившите дечковци меѓутоа нажалост на погрешни луѓе.
Јас доколку би ти бил дечко и да ми кажеш на мене вакво нешто само силно ќе те гушнам и заедно ќе идеме даље низ тоа.Вакво нешто на секого може да му се деси тоа е што е нема бегање од секоја ситуација.Се што ти треба е асален и стабилен дечко кој ќе биде позади тебе за се и кој ќе те поддржува дури и кога ќе речеш дека магарето лета :)

Член од
23 август 2011
Мислења
113
Поени од реакции
46
Sosema sum vo red, imam prijateli, drugari, poznajnici, vesela licnost sum, imam decko koj e mn. porazlicen od drugite ... Ubavo e sto si kaza, ama najdisi takva licnost :) A jas sum hrabra, posto im priznav, a tie kukavici posto me napustija koga najmn. mi trebale. I ne pijam pivo :) pozdrav

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Се разбира дека сме тука да помогнеме или да го потонеме некој :icon_lol:

Туку темава отвара друга тема која може да предизвика добра дискусија во дом и семејство.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Ne, vo red e toa e tvoe mislenje, tvoe e da si kazis sto mislis. Vidi ako mu kazam, so ogled deka imam kazano i loso me svatile, mislam jas deka ne treba ni nego ni mene da zamaram, samo da gledam da sreduvam kako vrskata da ni bidi. A za kuliranje kuliram jas sosema sum Ok. Fala za podrskata sovetite i posakuvanjeto. Se najubavo i tebe :) A ovaa vrska e mn. porazlicna od drugite spomenav povejke pati, posto se uvide deka sum devica vejke, ako mu kazam ce si nastetam.
ако му кажеш само може да добиеш а нема ништо да изгубиш. како што рече претходните биле идиоти или недораснати па не се ни потрудиле да те сватат. ако си веќе сексуално активна едноставно немаш причина зашто да се криеш зтоа што денес ке го зачуваш тоа во себе утре пак задутре и така натака но ке има ден кога ке ти се собере се на куп и ке се присетиш на ова и ке ти текне дека само ти знаеш за ова и верувај ми дека ке ти падне многу тешко. кога веќе некој друг ке знае у случајов дечко ти ке ти биде полесно и пак ке кажам ако е разумен и те свати нема да ти каже ни а ни б. кажи му како што тука пренесе дека сте биле деца си билаа задржана од страна и дека сте имале 4 5 години - верувај дека мнооогу полесно ке ти биде.

ти кажувам од лично искуство затоа што знам како е да се крие нешто од другите и на тој начин се затвараш самата себе
--- надополнето: Aug 23, 2011 8:56 PM ---

Туку темава отвара друга тема која може да предизвика добра дискусија во дом и семејство.
да претпоставам што е темата? :) Може ?

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.507
Поени од реакции
14.693

Секогаш е или - или. :)

Не е за дом и семејство темата зошто изумрен вид се родителите што имаат влеано доверба кај децата, да можат да споделат едно такво болно искуство. Или од друга страна, родителите додека би читале таква тема си помислуваат дека тоа на нивното дете нема да им се случи и тука завршува се.

Член од
16 октомври 2009
Мислења
593
Поени од реакции
28
И јас мислам дека не е за темава за таму.
Ако доволно и помогнавме на другаркава наша може да иде и на клуч темава.

Член од
23 август 2011
Мислења
113
Поени од реакции
46
Ne planiram da se kazam koja sum

Hmm, nema potonuvanje samo plivanje na povrsina i do kopno .... za dnoto nema nisto tesko vo komentarive sto bi me zadrzalo ;)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.704
Поени од реакции
34.245
Мене ме има допирано комшика. :) Испаднав нормален.

Се додека остане на детска игра (меѓу деца + - година), се заборава. Сепак разграничуваме од педофилија, пенетрација и слично. Мислам дека во тој контекст е поставена темата.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
извинете за оф топик.. Леандра те замолувам како модератор на „љубов и секс“ македоникус да го пратиш на некој мал одмор за шерифување на тема.. праиме нормален и сериозен муабет за да помогнеме некому а не да се изживљаваме со него. мислам дека му го исбриша постот но во цитатот на овична и секси стои што точно напиша

Член од
25 мај 2011
Мислења
321
Поени од реакции
52
sega sum so nov decko, mn. mi podrugo i porazlicen e od drugite, poseriozen i povnimatelen, se zabavuvame, samo sto mi treba malkui vreeme, za dr. ocigledno e deka bile kukavici, znam svateno mi e, samo sakav ete da go spodelam mojot slucaj.
--- надополнето: Aug 23, 2011 8:33 PM ---

procitano :) bas taka e ...
Се извинувам за ова прашање, но имало ли е пенетрација (секс) или ти си била на 5 години и 2-3 деца на 7 се обидувале да те влече, но ништо не е станало? На колку години си сега.

Kajgana Shop

На врв Bottom