Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Да не имате информација дали Fifa 12 ќе има XGD3?

Јас ко што разбрав од есенва ќе има некои нови медиуми слични на дабл лејр ДВД само што ќе собираат 1-2 ГБ + и од сега игрите дека ќе излагаат за такви двд-а со нова заштита и нормално за да се игра тоа ќе треба лт+ 2.0. Мислам дека фифа и пес ќе бидат без ова.

Ако имаш лајв, директно можеш.

Ако немаш, симињаш од торент (ако искочи) и како што ќе го симнеш во фолдер така и го режеш на двд (не мора дуал леер). :)

Може вака? Си пробал?

Пробав за Hot Pursuit демото, си работеше. Само да знаеш дека може ќе се лоадира подугачко, зашо наменето е од хард-диск да ги чита демоата. :)

Пробав за Hot Pursuit демото, си работеше. Само да знаеш дека може ќе се лоадира подугачко, зашо наменето е од хард-диск да ги чита демоата. :)

Јас ги редев на усб стикче, го редиш го форматира хбохот и после на пц со едно софтверче го отворав усбто редев нов фолдер со многу нули и го редев демото внатре. ЛЕТАШЕ проблеми никакви.

Јас сите демоа ги режам на цеде. Си работи супер, сум немал никакви проблеми. Само како што рече Мац, некогаш подолго лоадира.

Излезе NTSC верзијата од FIFA 12, кај и да е и PAL ќе излезе. Само да нема XGD3 протекција (n)

Како што гледам оваа има протекција, така да ќе си останиме и без фифа. Него што е финтава јас не сум во тек летово, оваа е некоја заштита и сеуште нема ништо лек? Што вика Драган?

Како бе со заштита ?? :eek: Жими куро ќе го продам јас иксбоксот...

Како мислиш има протекција? На 17% ми е даунлоадот... да го прекинам или...?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom