Фан Клуб: Победа - Прилеп

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.043
Поени од реакции
2.130
За што да ме боли??? и со што воочуваш дека ме боли нешто?? ИЛИ ОВА ЌЕ БИДЕ ЧЕТВРТОТО ПРАШАЊЕ НА КОЕ НЕМА ДА МИ ОДГОВОРИТЕ неможе со вас да се прави моабет кога само дрндате а на едно прашање не одговарате, ајде позз
Ма дај не се замари со нив.. ..само да напоменам не сум од Скопје.. и навивам за Вардар така да не ми е јасно зошто секогаш лечете комплекси за Вардар ..зошто не испаднал у 2лига..па знаете колку тимови има фузирано во светов? ..и плус зошто серете кога и вашето име е сменето од Победа во Победа Јуниор..:tapp:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.987
Поени од реакции
74.070
А што го изгубивме клубот Mr. smarty pants???
Со далавера или не, истото име, истиот клуб, повторно на врвот на табелата, и повторно со публика од цела македонија, освен се разбира прилеп и Битола. Единствено што ви остана е да ставате потписи за вардар по форуми и на ФБ :(

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Ние тераме но дали вие терате???
Да го имавме истиот комплекс како вас, на мечот со 11 Октомври ќе пишувавме дека играме со Победа, ама реално нас ич кур не не боли за Победа. Во ваш град на баграта дечурлана им одржавме лекција по навивање, ви ги земавме бодовите а вие останавте со празни раце.
Играте со Миравци, а сегде пишувате играме со Вардар:pos:
Затоа сте потсмев во државава, затоа што навивавте и за градскиот ривал САМО КОГА ВИ ДОЈДЕ ВАРДАР.
Резили брате...
Те гледам секој меч бараш извештај од мечевите на Победа. Што не одиш на утакмици ако толку ја сакаш???
Ама затоа за Вардар се си знаете:pos:
Нас ќе не престават како новофоримиран клуб, а вас како???:)
КАКО КЛУБОТ КОЈ ЈА ПОСРАМОТИ МАКЕДОНИЈА!
1 болд... ти си изгубен случај ама скроз, познавање од фудбал имаш колку магаре од класична музика, уствари магаерто појче се разбита во класична музика отколку ти во фудбал ама ајде... каква врска има 11 со победа???
2 болд... мислиш миравци??? не бе бате... дојдоа луѓето да си го гледаат 11, не миравци, ете и со металург имало толку, плус минус!!!
3 болд... тебе ич ку.ето да не те боли оти ја не ом на фудбал...
4 болд... па и сте новоформиран клуб!!! ние не се фузиравме со никого!!! а вие допрва ќе си видите како е!!!
5!!! еве до кајх ви е комплексот!!! одма се собирате да си ја браните тезата дека сеуште имате клуб кој некој го цени, а уствасри појче не е никаков фактор во мак фудбалот!!!
--- надополнето: Aug 23, 2011 3:53 PM ---
Ма дај не се замари со нив.. ..само да напоменам не сум од Скопје.. и навивам за Вардар така да не ми е јасно зошто секогаш лечете комплекси за Вардар ..зошто не испаднал у 2лига..па знаете колку тимови има фузирано во светов? ..и плус зошто серете кога и вашето име е сменето од Победа во Победа Јуниор..:tapp:
па или си од некое планинско село каде немате ни терен па камо ли екипа, или пак толку се разбираш од фудбасл, трето нема!!!

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.043
Поени од реакции
2.130
1 болд... ти си изгубен случај ама скроз, познавање од фудбал имаш колку магаре од класична музика, уствари магаерто појче се разбита во класична музика отколку ти во фудбал ама ајде... каква врска има 11 со победа???
2 болд... мислиш миравци??? не бе бате... дојдоа луѓето да си го гледаат 11, не миравци, ете и со металург имало толку, плус минус!!!
4 болд... па и сте новоформиран клуб!!! ние не се фузиравме со никого!!! а вие допрва ќе си видите како е!!!
5!!! еве до кајх ви е комплексот!!! одма се собирате да си ја браните тезата дека сеуште имате клуб кој некој го цени, а уствасри појче не е никаков фактор во мак фудбалот!!!
--- надополнето: Aug 23, 2011 3:53 PM ---

па или си од некое планинско село каде немате ни терен па камо ли екипа, или пак толку се разбираш од фудбасл, трето нема!!!
за фудбал може лекции да ти давам..од Струмица сум и?

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
за фудбал може лекции да ти давам..од Струмица сум и?
:pos: сеа ми е јасно оти навиваш за вардар, немај гајле!!! а ти уствари од фан клуб интер да не си па лекции од фудбал да ми даваш???

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Мора ли да навива човекот за тимот од каде што е неговиот град??? Само Скопјани ли навиваат за Вардар?

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.043
Поени од реакции
2.130
:pos: сеа ми е јасно оти навиваш за вардар, немај гајле!!! а ти уствари од фан клуб интер да не си па лекции од фудбал да ми даваш???
Као прво навивам и за Беласица(ама оваа сезона сигурно идат у 3лига...за Вардар навивам од мали нозе..)
инаку ај не вреди да пишувам овде за џабе ко ништо не разбираш

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.987
Поени од реакции
74.070
Друже можам комотно да ти бидам професор за Македонскиов фуидбал барем за последниве десетина години. Тоа што глумиш некој прастар фан (од класата мна оние, Ехххх кога јас одев на фудбал...) не ме занима, и те гледам може знаеш нешто од старине генерации ама за поново време, се гледа дека два пати не си бил на стадион.
Да, само кога ви дојде вардар, се појавија фамозните мајмуни 11 Октомври:pos:
Резилиии, што не навивале со металург???
Чудно нели?(y)
Ако ние сме новоформиран клуб ондак Победа Прилеп воопшто не постои. Колку сакаш мавај во ѕид со главата вистината не е како што ти зборуваш. Може низ пелагонија друго ве учат. Сепак тешко е да гледате како вардар игра во прва лига и е на стари патеки а вие се мачите во втора лига.
Мене да ме прашаш едвај чекам да се вратите назад, и да имате јаки клубови. Али вас тоа изгледа не ве интересира (зборам и за прилепчани и за Битолчани). Битно ви е што Вардар се фузирал, што вардар сега е јак, што неможете веќе да се смеете дека сме на дното од табелата.
Глејте си ги клубовите ваши, за Вардар има да се грижи цела армија навивачи.
Не сме веќе никаков фактор во мак фудбалот???
Аууу молимте друже, немој вакви киксови.
Погледни ги стадионите низ македонија и еуфоријата кога доаѓа Вардар. Зошто тресеш глупости?;)

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Као прво навивам и за Беласица(ама оваа сезона сигурно идат у 3лига...за Вардар навивам од мали нозе..)
инаку ај не вреди да пишувам овде за џабе ко ништо не разбираш
sea po ova sam si doka\a deka kako prvo nema[ pojma od fudbal, a kako vtoro si predavnik!!!

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.043
Поени од реакции
2.130
sea po ova sam si doka\a deka kako prvo nema[ pojma od fudbal, a kako vtoro si predavnik!!!
Предавник?? да не навивам за тим од Грција или Од Бугарија..и као второ ти немаш појма од фудбал..аама ај тераш инат..ти ако Вардар не го сметаш за Македонски Тим незнам за што го сметаш.ццц

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.043
Поени од реакции
2.130
Ма дај ај престанете ..Вардар си останува најтрофеен клуб во Македонија..само на вас ви е мака што не испадна у 2лига затоа лечете комплекси..ајт поздрав

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
аха да... секако... ај сеа гитла одавде и ој си таму во фан клубот миравци, ова вардар, па учи ги таму луѓето за фудбал, оти очигледно нив им треба обука, не мене!!!
еуфортијата заради новото првенство си го прај своето, сега ко че почнат местенките, никој нема да има пак на фудбал, па не да бил, миравци, силекс, 11 октомври или било кој...
--- надополнето: Aug 23, 2011 4:06 PM ---

море да ти ебам то сестрата твоја курвинска пичко една смрдена и педерска. кај виде јас да те навредив од мајка ти пичката твоја!!! ај сеа ој викни си ко комитата модераторот, па да ме банира, ама и тебе, оти прв почнуваш, па квичиш ко пес!!! или викни ми го дечкото твој да ме заплашиш!!!
Ти вреѓаш човекот бил од село па затоа навивал за Вардар ахахаха јаден си позз и од мене;)

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Каисерслаутерн,11 Октомври,Победа Јуниорс сега и Миравци...браво!!! немој гитла зошто ти како сељак се вмеша во моабетот

Член од
7 декември 2009
Мислења
138
Поени од реакции
40
Најантипатичен за такви како вас, информирај се колку фанови има Вардар во Велес,Тетово,Гостивар,Кичево,Гевгелија...Има луѓе што го сакаат Вардар и се збратимени со нас, Војводи Тетово, УСД Смедерево, Ултрас Гелзенкирхен... Вардар ми е во срцето секогаш за него ќе навивам, затоа што Вардар е свето име, затоа што е гордост на Македонија. Кога ќе слушнеш за Вардар веднаш ти текнува на Скопје, Македонија.....Динамо знаеш веднаш Загреб Хрватска ....Вардар е бренд свето име ,ама неможе да му се објасни на човек како тебе...Ако не ве боли за 11 Октомври тогаш, зошто навивате за него?(не е провокација навистина ме интересира)
Вие навивавте за Хамбург, Пјуник, на возот со кој дојдовме на Победа-Парма 2000 год. фрлавте со камења, или не памтиш? Дури и се довикувавте со навивачите на Хамбург и се радувавте на нивните голови! Провоциравте, навредувавте и т.н. Се собрале во Прилеп група изманипулирани дечина(се извинувам на некои исклучоци) на 11 Окт.-Вардар 1947 и одма почнавте да коментирате и да врејџате, е не оди така!
--- надополнето: Aug 23, 2011 5:17 PM ---
Со Победа случајо е друг. Победа има додавка јуниор за годините во кои ја отслужува казната и за разлика од нас кои бевме приморани вие сами се заклавте! Па кажими ти дали победа да отпаднеше како Вардар и останеше во прва лига преку размена на фирми, или било кој друг клуб, дали некој че ги ценеше? НЕ. Епа никој не ве цени ни вас! То е реалноста пријателе!
--- надополнето: Aug 23, 2011 5:31 PM ---
Мора ли да навива човекот за тимот од каде што е неговиот град??? Само Скопјани ли навиваат за Вардар?
Победа во минатото имаше навивачи и симпатизери од сите краеви на земјава, можи не колку Вардар ама имаше огромен број! Дали знајш дека во втора ЈУ лига во која Победа има убедливо најголем стаж и резултати од сите мак, екипи имало симпатизери од секаде! Најголем број од Охрид, Битола ( Пелистер претежно играл во републичка лига и е без некоја поголема фудбалска традиција за разлика од ракометот каде е број.1), Кичево и т.н. И прекинете да се фалите со некои смешни бројки кога сте град од 600 000. Од толку голем град комити никогаш немало појче од 2500, а требало да бидите барем двојно или тројно појче од прилепчани и битолчани!? Вие сте град без дух( 70 % од цело скУпје). Како и да е да се надеваме на старите добри времиња, без силни Вардар, Победа и Пелистер дефинитивно нема фудбал! Зошто вака зборувам ?зато шо само тие градови функционираат самостојно во спортот односно не навиваат за друг град или друг клуб. Толку од мене, ај создравје!

Kajgana Shop

На врв Bottom