Фан Клуб: Победа - Прилеп

Член од
18 февруари 2009
Мислења
480
Поени од реакции
38
odime na prvite 3 boda na domasen teren proti najomrazenata ekipa miravci os sk !!!
15H pred MESNA VISNE !!! M/97

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Што зборите ни самите вие не сте свесни, затоа и од една солидна навивачка група се направивте дечишта до 16 години, на вакви глупости кој ги правите, секој член на вашата група од постарите генерации нормално дека ќе се засрами и нема да се замара со вас. Сте играле со ,,Миравци,, од Скопје, тогаш зошто се напаливте цел Прилеп па дојдовте да го гледате Вардар (полн стадион) па ,,Миравци,, сме толку очајни што и сите пелагониски хулигани разбраа дека ,,Миравци,, игра во Прилеп, па ајде кога не ги бодриме матичните тимови (кој ви се нешто како ,,најгоема љубов,,) тогаш да ги нападнеме оние што од срце го бодрат својот клуб БИЛО КОГА БИЛО КАДЕ !!! па самите си се заебаа ;). Истиот тој ,,Миравци,, собра над 10 000 публика на градскиот стадион во Скопје, потоа 4 000 публика во Кичево каде што луѓето се многу по цивилизиран народ од вас и секоја чест до нив, па сега со Ренова 3 000 гледачи. Епа драги Мајмуни, сите сме свесни дека посакувате да имате вие еден ,,Миравци,, кој е најтрофеен клуб во Македонија,кој оваа година има сосема солидна бројка на стадионите, толку сме ,,очајни,, што само барате линкови од натпреварите кога игра Вардар.

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
191
Абе подетални информации? Иначе честита прва победа сезонава, да се надеваме дека вака ќе продолжи
Постигнавте голови на жими мајка со два кикса на голманот уште у 5 и 9 минута, и после цела утакмица игравте како пички на секој допир(ако воопшто имаше) лежеа по 2-3 минути на терен БУКВАЛНО!, а судијата педантно секој „контакт“ го санкционираа и на крајот 3 мин продолжение. Тоа е тоа во кратки црти :)

Член од
7 декември 2009
Мислења
138
Поени од реакции
40
Што зборите ни самите вие не сте свесни, затоа и од една солидна навивачка група се направивте дечишта до 16 години, на вакви глупости кој ги правите, секој член на вашата група од постарите генерации нормално дека ќе се засрами и нема да се замара со вас. Сте играле со ,,Миравци,, од Скопје, тогаш зошто се напаливте цел Прилеп па дојдовте да го гледате Вардар (полн стадион) па ,,Миравци,, сме толку очајни што и сите пелагониски хулигани разбраа дека ,,Миравци,, игра во Прилеп, па ајде кога не ги бодриме матичните тимови (кој ви се нешто како ,,најгоема љубов,,) тогаш да ги нападнеме оние што од срце го бодрат својот клуб БИЛО КОГА БИЛО КАДЕ !!! па самите си се заебаа ;). Истиот тој ,,Миравци,, собра над 10 000 публика на градскиот стадион во Скопје, потоа 4 000 публика во Кичево каде што луѓето се многу по цивилизиран народ од вас и секоја чест до нив, па сега со Ренова 3 000 гледачи. Епа драги Мајмуни, сите сме свесни дека посакувате да имате вие еден ,,Миравци,, кој е најтрофеен клуб во Македонија,кој оваа година има сосема солидна бројка на стадионите, толку сме ,,очајни,, што само барате линкови од натпреварите кога игра Вардар.
Победа и Прилепчани најмалку се виновни шо вие станавте најантипатичен клуб, клуб кој не избори опстанок т.е. отпадна а немаше мадина да одигра во втора лига. Кажими ти која е целта на спортот или фудбалот ако не отпаѓа онај кој постигнал најслаби резултати и оној кој има најмал борој на бодови?! Вие сакате Вардар да биди тим шо нема никогаш отпаднато, ама грешка сте, Вардар отпадна и срамо не се заборава туку така! Тој курвинско-педерски потег ве задржа во прва лига ама нема да ви го избриши то шо ОТПАДНАВТЕ. Че остани дека едниствен тим кој нема отпаднато е Силекс и Победа(која беше дисквалификувана поради наместен натпревар, заради кој се растури огромна навивачка група и паднавме на ова дереџе). И капак на се ние сме имале комплекси, па скопјанче тебе ти е огромен комплекс само да се спомни или да се помисли на миравци! Сакал или не вие го избравте тој срамен пат а народо памти, не заборава туку така!
--- надополнето: Aug 23, 2011 2:14 PM ---
Постигнавте голови на жими мајка со два кикса на голманот уште у 5 и 9 минута, и после цела утакмица игравте како пички на секој допир(ако воопшто имаше) лежеа по 2-3 минути на терен БУКВАЛНО!, а судијата педантно секој „контакт“ го санкционираа и на крајот 3 мин продолжение. Тоа е тоа во кратки црти :)
Бравос за дечките, 16 годишни деца се вратија со 3 бодови од гостувајне, секоја чест, ние сме задоволни!

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.043
Поени од реакции
2.130
Победа и Прилепчани најмалку се виновни шо вие станавте најантипатичен клуб, клуб кој не избори опстанок т.е. отпадна а немаше мадина да одигра во втора лига? Кажими ти која е целта на спортот или фудбалот ако не отпаѓа онај кој постигнал најслаби резултати и кој има најмал борој на бодови?! Вие сакате Вардар да биди тим шо нема никогаш отпаднато, ама грешка сте Вардар отпадна и срамо не се заборава туку така! Тој курвинско-педерски потег ве задржа во прва лига ама нема да ви го избриши то шо ОТПАДНАВТЕ. Че остани дека едниствен тим кој нема отпаднато е Силекс и Победа(која беше дисквалификувана поради наместен натпревар, заради кој се растури огромна навивачка група и паднавме на ова дереџе). И капак на се ние сме имале комплекси, па скопјанче тебе ти е огромен комплекс само да се спомни или да се помисли на миравци! Сакал или не вие го избравте тој срамен пат а народо памти, не заборава туку така!
--- надополнето: Aug 23, 2011 2:14 PM ---

Бравос за дечките, 16 годишни деца се вратија со 3 бодови од гостувајне, секоја чест, ние сме задоволни!
Па и вие доживеавте срам со тоа што Победа беше исфрлена од прва лига поради местење на натпревари.

Член од
7 декември 2009
Мислења
138
Поени од реакции
40
Па и вие доживеавте срам со тоа што Победа беше исфрлена од прва лига поради местење на натпревари.
Срамота е да, виновник е тој кој шо наместил натпревар, а уште повиновна е таја курвинско-педерска "чесна" банда шо кодоши, а до некни заедно местеа! Значи пријателе за нивни цели, борба за превласт жртва беше Победа!

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Како прво никој не ти спомна комплекс незнам од каде ти е ова, Победа испадна за местење натпревар,ама вас очигледно не ве боли тоа бидејќи сте ,,добитна комбинација со Хари,, бидејки имате уште 1 клуб во Прилеп за кој што може да навивате (немора да е тоа Победа кога можете да се соберете и на 11 Октомври и да го гледате Вардар и да ги пцуете Комити.) Во нашата лига се е ,,регуларно,, (и Хари е претседател а нетреба да биде) само Вардар ви е трн во окото што игра во прва лига.
--- надополнето: Aug 23, 2011 2:55 PM ---
И немој да ме смееш дека Победа нема испаднато од 1 лига, јас несум како некој што повеќе сака Вардар да испадне одколку неговиот тим да направи успех, јас сакам во 1 лига да се и Пелистер,Победа,Беласица и др тимови кој не заслужуваат да играат 2 или 3 лига

Член од
7 декември 2009
Мислења
138
Поени од реакции
40
Како прво никој не ти спомна комплекс незнам од каде ти е ова, Победа испадна за местење натпревар,ама вас очигледно не ве боли тоа бидејќи сте ,,добитна комбинација со Хари,, бидејки имате уште 1 клуб во Прилеп за кој што може да навивате (немора да е тоа Победа кога можете да се соберете и на 11 Октомври и да го гледате Вардар и да ги пцуете Комити.) Во нашата лига се е ,,регуларно,, (и Хари е претседател а нетреба да биде) само Вардар ви е трн во окото што игра во прва лига.
Хахаха, Нас не боли за Победа а не за 11-ти. Сте се собирале којзнај колку пати да провоцирате и да ги навредувате Мајмуни кога играла Победа на Градски во Скопје во Европа така да.....И запамти, вие ОТПАДНАВТЕ а ние бевме дисквалификувани! Ве поистоветуваат со миравци, знам дека боли пријателе, знам дека вашио клуб бренд го изгуби сјајот и почитта која ја имаше и стана најантипатичен клуб!

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Најантипатичен за такви како вас, информирај се колку фанови има Вардар во Велес,Тетово,Гостивар,Кичево,Гевгелија...Има луѓе што го сакаат Вардар и се збратимени со нас, Војводи Тетово, УСД Смедерево, Ултрас Гелзенкирхен... Вардар ми е во срцето секогаш за него ќе навивам, затоа што Вардар е свето име, затоа што е гордост на Македонија. Кога ќе слушнеш за Вардар веднаш ти текнува на Скопје, Македонија.....Динамо знаеш веднаш Загреб Хрватска ....Вардар е бренд свето име ,ама неможе да му се објасни на човек како тебе...Ако не ве боли за 11 Октомври тогаш, зошто навивате за него?(не е провокација навистина ме интересира)

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Најантипатичен за такви како вас, информирај се колку фанови има Вардар во Велес,Тетово,Гостивар,Кичево,Гевгелија...Има луѓе што го сакаат Вардар и се збратимени со нас, Војводи Тетово, УСД Смедерево, Ултрас Гелзенкирхен... Вардар ми е во срцето секогаш за него ќе навивам, затоа што Вардар е свето име, затоа што е гордост на Македонија. Кога ќе слушнеш за Вардар веднаш ти текнува на Скопје, Македонија.....Динамо знаеш веднаш Загреб Хрватска ....Вардар е бренд свето име ,ама неможе да му се објасни на човек како тебе...Ако не ве боли за 11 Октомври тогаш, зошто навивате за него?(не е провокација навистина ме интересира)
значи немаш ништо во срцето моментално, немаш клуб за кој ќе навиваш, свето име е само за оние кои заслужиле (а твојот веќе непостоечки вардар сигурно не е тој), а македонија нема повеќе фудббалска гордост!кога ќе слушнам за вардар одма ми текнува на срам, беда, тон местени утакмици и смрдеж на пи....на и избегнување на заслуженото (2 лига) и по цена да се смени името и да се изгуби традицијата!!! вардар е сето тоа, само не можи да му се објасни истото на чоек ко тебе, кој не сака да ја согледа реалноста, кој е полн со комплекси и со самото споменување на миравци, одма му иди дека тоа е неговиот сакан и никогаш непрежален вардар!!!

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Зошто не ми одговарате на поставените прашање? туку само го дрвите како Вардар го смениле името. Колку само европски тимови го имаат сменето и вратено името, исто така и амблемите,само на вас Вардар ви е трн во окото и немам намера да се објаснувам со вас, очигледно е дека неможете на 3 прашања да ми одговорите

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Зошто не ми одговарате на поставените прашање? туку само го дрвите како Вардар го смениле името. Колку само европски тимови го имаат сменето и вратено името, исто така и амблемите,само на вас Вардар ви е трн во окото и немам намера да се објаснувам со вас, очигледно е дека неможете на 3 прашања да ми одговорите
se gleda deka te boli, u stvari ne samo tebe, tuku site, ama ajde... ako ako... ce ve vidam za godfina-dve, koga vo evropa ce pocnat da ve pretstavuvaat kako novoformiran klub!!! terajte samo!!!

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
se gleda deka te boli, u stvari ne samo tebe, tuku site, ama ajde... ako ako... ce ve vidam za godfina-dve, koga vo evropa ce pocnat da ve pretstavuvaat kako novoformiran klub!!! terajte samo!!!
За што да ме боли??? и со што воочуваш дека ме боли нешто?? ИЛИ ОВА ЌЕ БИДЕ ЧЕТВРТОТО ПРАШАЊЕ НА КОЕ НЕМА ДА МИ ОДГОВОРИТЕ неможе со вас да се прави моабет кога само дрндате а на едно прашање не одговарате, ајде позз

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.987
Поени од реакции
74.070
Ние тераме но дали вие терате???
Да го имавме истиот комплекс како вас, на мечот со 11 Октомври ќе пишувавме дека играме со Победа, ама реално нас ич кур не не боли за Победа. Во ваш град на баграта дечурлана им одржавме лекција по навивање, ви ги земавме бодовите а вие останавте со празни раце.
Играте со Миравци, а сегде пишувате играме со Вардар:pos:
Затоа сте потсмев во државава, затоа што навивавте и за градскиот ривал САМО КОГА ВИ ДОЈДЕ ВАРДАР.
Резили брате...
Те гледам секој меч бараш извештај од мечевите на Победа. Што не одиш на утакмици ако толку ја сакаш???
Ама затоа за Вардар се си знаете:pos:
Нас ќе не престават како новофоримиран клуб, а вас како???:)
КАКО КЛУБОТ КОЈ ЈА ПОСРАМОТИ МАКЕДОНИЈА!

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
За што да ме боли??? и со што воочуваш дека ме боли нешто?? ИЛИ ОВА ЌЕ БИДЕ ЧЕТВРТОТО ПРАШАЊЕ НА КОЕ НЕМА ДА МИ ОДГОВОРИТЕ неможе со вас да се прави моабет кога само дрндате а на едно прашање не одговарате, ајде позз
со то шо идиш овде и ми бајш прикаски во кои ни малите деца не веруваат. те боли за то шо го изгубивте клубот, ве еб..т в уше а вие уште морате и среќни да се прајте за тоа!!! ете ти одговор на прашањето!!! си немаме ние комплекси батка, па ко вас секаде каде ќе се спомини миравци да трчаме и одма да кења.е како другите се љубоморни на МИРАВЦИ!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom