Eric The King
Why always us!:)
- Член од
- 21 април 2010
- Мислења
- 3.297
- Поени од реакции
- 1.245
Јаки ќе се но се надевам дека и оваа година повторно ќе победи фудбалот 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јаки ќе се но се надевам дека и оваа година повторно ќе победи фудбалот![]()
Во Англија Јунајтед е фудбалот така да доста пати победилКога победил фудбалот во Премиер лига? Во последниве 5-6 сезони...
Во Англија Јунајтед е фудбалот така да доста пати победил![]()
Да, само штета што ништо немаат освоено! Не се прави сосила глуп *багоДа, добар е Њукасл. Ми се допаѓа се' околу нив.
Да, само штета што ништо немаат освоено! Не се прави сосила глуп *баго![]()
Jaс прво ја гледам играта, тактиката, тоа што и да губат до последна секунда не се откажуваат, а = на тоа доаѓаат трофеите ама ти некако ми се буниш братче!Јас гледам фудбал затоа што ми се допаѓа таа игра.
Сите тие што навиваат за трофеи, нека гледаат на лајвскор, и на крај, во мај/јуни ќе сумираат пехари (дали има или не) и колку трофеи освоил нивниот „трофеен клуб“.
Така да, не се прај зелен, има многу geordies во македонијава што ги респектирам, како и нивниот ценет клуб.
Тоа важи и за другите тимови и нивните навивачи кои гледаат фудбал како играат, а не нивните витрини.
Jaс прво ја гледам играта, тактиката, тоа што и да губат до последна секунда не се откажуваат, а = на тоа доаѓаат трофеите ама ти некако ми се буниш братче!
А ако некој игра убав фудбал, а трофеи штама, нека одат нека се фрлат во Вардар, заедно со навивачите!
Јас доживувам мојот тим да игра фудбал и да добива трофеи, што можам повеќе да побарам од тоа?
Извини братче, дури сега забележав дека си фан на Лузерпул(кој патем претходниве 10-15 сезони имаат катастрофална игра) и кажи ми, заради тоа го сакаш фудбалот, заради дупка игра на твојот тим или зошто ти кажале пред неколку години дека е најтрофеен тим?Болдираното кажува многу работи. И доста ми е. Over and out.
А последното, што треба да бараш Ти повеќе?
А што треба да бара повеќе бебе од пелени и дубак?
Ништо...
Извини братче, дури сега забележав дека си фан на Лузерпул(кој патем претходниве 10-15 сезони имаат катастрофална игра) и кажи ми, заради тоа го сакаш фудбалот, заради дупка игра на твојот тим или зошто ти кажале пред неколку години дека е најтрофеен тим?
Оваа работа ми е многу превртлива. Да не тераме многу оф топик, само ќе дадам еден пример: Кога Барселона-фанс се фалеа дека имаат убава игра за око, некои им се смееја после елиминацијата од Интер и им велеа дека фудбалот се игра за титули, а не за убава игра за око. Истите тие пред некоја недела велеа дека титулата на Барселона во Супер-купот на Шпанија не е целосно заслужена, затоа што не ја освоиле со најубава игра и во моменти противникот играл поубаво.Јас гледам фудбал затоа што ми се допаѓа таа игра.
Сите тие што навиваат за трофеи, нека гледаат на лајвскор, и на крај, во мај/јуни ќе сумираат пехари (дали има или не) и колку трофеи освоил нивниот „трофеен клуб“.
Така да, не се прај зелен, има многу geordies во македонијава што ги респектирам, како и нивниот ценет клуб.
Тоа важи и за другите тимови и нивните навивачи кои гледаат фудбал како играат, а не нивните витрини.
ммм браво за човекот, тотално е искрен, иако не играше во манчестер јунајтед, сепак ете испадна искрен и јас бар се надевам дека нема да му се лутат навијачите на челзи, арсенал и манчестер сити, каде што стана легендаДа, само штета што ништо немаат освоено! Не се прави сосила глуп *баго
--- надополнето: Aug 23, 2011 12:54 PM ---
When I think football, I think Manchester United...!! - Eric Cantona
Не играл за Манчестер ? ова сигурен симмм браво за човекот, тотално е искрен, иако не играше во манчестер јунајтед, сепак ете испадна искрен и јас бар се надевам дека нема да му се лутат навијачите на челзи, арсенал и манчестер сити, каде што стана легенда