Јас сум човек тежок за сакање. Барем јас така мислам. Тешко е човек да ме засака. Не знам, колку време треба, ама потребно е одредено време...додека се опуштам, додека зуцнам... :jaj:
Јас сум постојано таква природна, само што дополнителен проблем е што многу се смотувам целата. Жива смотаница, како лик од цртан филм сум и многу трема ме фаќа на почетокот. Мој проблем е што некако особата која го има моето внимание, го гледам како некој вид авторитет.Не знам колку си опуштена со некој кој ти се допаѓа, ама ако си бар малку природна, како кога те запознав јас, немаш никаков проблем и лесна си да те засака некој Ама затоа кажав, тоа само ако немаш дијаметрално спротивно однесување од ова, кон оној кој треба да те засака.
...и се врцвуваш на образите,тоа сум приметил:wink:. нејсе...Јас сум постојано таква природна, само што дополнителен проблем е што многу се смотувам целата. Жива смотаница, како лик од цртан филм сум,и многу трема ме фаќа на почетокот. Мој проблем е што некако особата која го има моето внимание, го гледам како некој вид авторитет.
Како бе си приметил, кога не си бил досега на исто место каде што бил и тој што ми се свиѓа....и се врцвуваш на образите,тоа сум приметил:wink:. нејсе...
Исто ко ја да сум го пишувала овој пост...Јас сум човек тежок за сакање. Барем јас така мислам. Тешко е човек да ме засака. Не знам, колку време треба, ама потребно е одредено време...додека се опуштам, додека зуцнам... :jaj:
Општо бе, само кога некогаш праиш муабет:wink:Како бе си приметил, кога не си бил досега на исто место каде што бил и тој што ми се свиѓа.
Па нормално Тигрице :wink: Мене откако добро ќе ме запознаат тогаш ме засакуваат :helou:Брзо ме засакуваат
Леле коментаров не знам дали е за смеење или за плачење , ц ц ц ц цПа...за релативно кратко време. девојка може да се заљуби во мене за околу 5-10 секунди. Толку трае еден добар и квалитетен мој шмек:smir:...После мојот упатен шмек нема девојка која не се заљубила до сеа у мене. Уствари...мене повеќе ме посакуваат после шмекот. Жениве ме гледаат после шмекот само како кур. Но познавам ете шмекерици коишто длабоко сум ги допрел со мојот шмек и отпосле изговориле....Те Сакам!...
ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ ја да сум бил за сарма одма ќе сум излезел надвор и заедно со сармата те носам домаАбе пробав јас, со друг метод само. Направив сарма и мислев дека така ќе го најдам принцот ... не ме пуштија да влезам во дискотека со сарма спакувана во онакво пластично од сладолед...