Фан Клуб: Челзи

A

Auditore

Гостин
Рајковиќ ќе премине во Хамбургер:P затоа што неможе да извади работна дозвола во Англија, какви значи пишпирици се овие Англичани тоа чудо е, значи ако идеме по ова Алекс не би требало да си замине дур не дојде негова замена, и од младинците Калас замина на позајмица, Брума е на позајмица 2 години, не би требало да направи трансфер.
Многу ми е криво за Рајковиќ, многу добар дефанзивец е, штета што неможеше да извади дозвола.
За Чех има замени, директна како што е планирана е Куртоис, после тоа ги имаме и Делач и Блекман кои ги сметам за посериозни и подобри од Трбуљ, Хиларио у пензија наредна година.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
И со Алекс знам неколку сезони се молевме да му дадат работна дозвола,знам беше 3-4 сезони во ПСВ на позајмица .Овој младиов Ракович ми изгледа како стабилен играч за одбрана,и мислам да останеше во Челзи ке играше добро.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Модриќ или не ...ни треба креативец...факт.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Рајковиќ ќе премине во Хамбургер:P затоа што неможе да извади работна дозвола во Англија, какви значи пишпирици се овие Англичани тоа чудо е, значи ако идеме по ова Алекс не би требало да си замине дур не дојде негова замена, и од младинците Калас замина на позајмица, Брума е на позајмица 2 години, не би требало да направи трансфер.
Многу ми е криво за Рајковиќ, многу добар дефанзивец е, штета што неможеше да извади дозвола.
За Чех има замени, директна како што е планирана е Куртоис, после тоа ги имаме и Делач и Блекман кои ги сметам за посериозни и подобри од Трбуљ, Хиларио у пензија наредна година.
Позајмица Рајковиќ или? Зошто ако е позајмица во Европа од една година после лесно може да се извади дозвола.

A

Auditore

Гостин
Позајмица Рајковиќ или? Зошто ако е позајмица во Европа од една година после лесно може да се извади дозвола.
Како што успеав да прочитам се работи за премаментен трансфер, од 5 години договор, за жал.

В

Вори

Гостин
Досега бев оптимист но сега мислам дека Модриќ нема да дојде.И затоа подобро да се насочиме кон друг играч.Мутињо,Пјаниќ,Геце или некој друг.
Ова ми мириса како со Робињо,Нејмар и Пасторе.Цело лето се шпекулира,па држ-недај,па идел-не идел и на крај ќе си остане кај што си е.
Ова е мое мислење,не мора да е точно но подобро би било Челзи да имаат план Б за да не останат со таквото в раце.

A

Auditore

Гостин
Досега бев оптимист но сега мислам дека Модриќ нема да дојде.И затоа подобро да се насочиме кон друг играч.Мутињо,Пјаниќ,Геце или некој друг.
Ова ми мириса како со Робињо,Нејмар и Пасторе.Цело лето се шпекулира,па држ-недај,па идел-не идел и на крај ќе си остане кај што си е.
Ова е мое мислење,не мора да е точно но подобро би било Челзи да имаат план Б за да не останат со таквото в раце.
Вероватно имаат некоја алтернитава, ако останеме без плејмејкер летово јебали смо јежа!

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Како алтернатива се спомнува Јоветич од Фиорентина :D

A

Auditore

Гостин
Како алтернатива се спомнува Јоветич од Фиорентина :D
Па тој не е плејмејкер, туку нападач, фак ит.
Пјанич, Мутињо, Гетце, Хамшик.
Лично, Хамшик пред сите, па Мутињо, па Гетце, и тогаш други Пјанич.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.215
Поени од реакции
8.314
за овој гетце мислиш ?
http://en.wikipedia.org/wiki/Mario_Götze
ако е за тој , звер е овој а само 19г. у споредба со Хамшик и Мутињо,,
А инаку има некоја шпек, за Гетце или онака ? :)

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579

Колку што е напаѓач Јоветич толку се и Хамшик и Геце ..Гледај барем еден натпревар каде што играат Наполи или Борусија и ке видиш дека се нонстоп напред.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
за овој гетце мислиш ?
http://en.wikipedia.org/wiki/Mario_Götze
ако е за тој , звер е овој а само 19г. у споредба со Хамшик и Мутињо,,
А инаку има некоја шпек, за Гетце или онака ? :)
Геце ќе си оди следното лето од Борусија и најверојатно кај нас ќе дојде земете си го Пјанич ако не бива Модрич ем пефтино ќе поминете

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.045
Поени од реакции
2.135
Ние овде од кајгана да решававме сеа Хазард , Мата , Модрич , Пјанич , Хамшик , Робињо , ке беа купени веке од Јуни
А Анелка , Дрогба , Калу , Малуда ке беа продадени ..:vozbud:

В

Вори

Гостин
Изгледа таткото на Микел е најден во Кано,Нигерија.Киднаперите најверојатно го пуштиле и тој бил сега на сигурно.
Позитивна вест,во секој случај.

Kajgana Shop

На врв Bottom