Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.042
Поени од реакции
2.130
Потврдено и од Валенсија дека е прифатена понудата за Мата од Челзи ...(y) Значи сеа следуваат и медицински прегледи ..:vozbud:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
OLD SCHOOL Стадиони во Англија..Било ептен јако на дерби утакмица на стадион по 100 000 луѓе ,ненормална атмосфера:vozbud::vozbud:
Сега тапа е ова со седењево,треба пак да направат на секој стадион по една трибина за стоење,како со на Дортмунд стадионот што е..

FOOTBALL GROUNDS AS THEY WERE: ANFIELD, OLD TRAFFORD, STAMFORD BRIDGE, WHITE HART LANE AND MORE

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Мислам дека пред 40 год. така нешто го освоиле ФА купот со тие дресови и поради тоа. Мене на Шкендија ме потсеќаат :)
граѓани се они, не планинци :X3:
--- надополнето: Aug 22, 2011 12:45 AM ---
Исто.И покрај "ѕвездите" на Сити,ја мислам дека он им е најдобар играч.Греота што мора да грее клупа скоро секоја утакмица.
да, исто колку што и смолинг е најдобар играч во јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
OLD SCHOOL Стадиони во Англија..Било ептен јако на дерби утакмица на стадион по 100 000 луѓе ,ненормална атмосфера:vozbud::vozbud:
Сега тапа е ова со седењево,треба пак да направат на секој стадион по една трибина за стоење,како со на Дортмунд стадионот што е..

FOOTBALL GROUNDS AS THEY WERE: ANFIELD, OLD TRAFFORD, STAMFORD BRIDGE, WHITE HART LANE AND MORE
Страв им е после несреќите :) Се имаат скоро забрането, ни пиротехника ни ништо.

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Висока екипа се Болтон, не знам дали приметивте ама ретко ја спуштаа топката на земја, само со глава и со нога на глава (ме сфативте ваљда) си подаваа на моменти.
па англиски фудбал се виа тоа уствари :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
па англиски фудбал се виа тоа уствари :)
Да да ама минатиот меч против КПР не го играа баш така ама друго е КПР, новајлии, се што пробаа им успеа :)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Прееска ја гледав Болтон-Манчестер Сити и ми се дека овие Сити ја имаат најслабата одбрана во свет.Болтон 2 пати им шутна на гол 2 гола им даде.
Имаат инзвонреден напад и добра средина али одбраната им е .... сепак никој не им е крив што имаат 50 класа напаѓачи и уште купуваат а не мислат на одбраната ...

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Прееска ја гледав Болтон-Манчестер Сити и ми се дека овие Сити ја имаат најслабата одбрана во свет.Болтон 2 пати им шутна на гол 2 гола им даде.
Имаат инзвонреден напад и добра средина али одбраната им е .... сепак никој не им е крив што имаат 50 класа напаѓачи и уште купуваат а не мислат на одбраната ...
Два пати шутнаа и два пати дадоа гол.. некако не е добра референца за слаба одбрана. Можеби за прецизни удари и среќа, и можеби за слаб голман, ама за одбрана не. Е сега, кога ќе видиме дека на голот е Харт, тогаш сигурно ударите биле повеќе од добри. Затоа влегле.
А плус, кога ќе пресметаме од твојот пост дека „само два пати шутнал Болтон“, тогаш дефинитивно одбранате не е слаба.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Не дека негирам и велам дека нападот на Сити е крш, мада од сите оние онаму Џеко е многу спор, преспор, се мисли многу. Ако сеа даде гол уште од лани го имам ова мислење за него ама ќе видиме.
Мене па Џеко ми е ѕвер невиден...

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Два пати шутнаа и два пати дадоа гол.. некако не е добра референца за слаба одбрана. Можеби за прецизни удари и среќа, и можеби за слаб голман, ама за одбрана не. Е сега, кога ќе видиме дека на голот е Харт, тогаш сигурно ударите биле повеќе од добри. Затоа влегле.
А плус, кога ќе пресметаме од твојот пост дека „само два пати шутнал Болтон“, тогаш дефинитивно одбранате не е слаба.
Ќе дојде некој појак тим ќе видиш за што зборам.
Два пати се реши Болтон да нападне и два пати му влага во 16 на тимот кој што фрла ненормално многу пари за трансфери.
Можда и не се изразив добро јас ама реков ќе дојде некој појак тим и видиш како ќе прават мајмуни од одбраната на Сити.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мене па Џеко ми е ѕвер невиден...
Мене статика ми е, тромав, како да има 100 кила. Освен голот на Шилдот се губеше цел меч, последниот напад нивни кога Силва изведе и ја нафрли кај него топката, се изврте ко вртелешка, не знаеше кај се наоѓа и Руни ја шутна и тн после. И прошлата сезона некако ваков впечаток ми оставаше. Ама пак ќе кажам ќе видиме, се менуваат и тактики и фудбалери и противници.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Ќе дојде некој појак тим ќе видиш за што зборам.
Два пати се реши Болтон да нападне и два пати му влага во 16 на тимот кој што фрла ненормално многу пари за трансфери.
Можда и не се изразив добро јас ама реков ќе дојде некој појак тим и видиш како ќе прават мајмуни од одбраната на Сити.
Можеби, не велам не. Ќе ги видиме понатаму. Ама ко шо гледам до сега, компактен тим се, ај ти...

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Да бе стручњаци, во право сте. Најслаба одбрана имаат Сити, а минатата година имаа примено најмалку голови во лига и Компани беше можеби најдобар одбранбен во цело првенство. Никого не продадоа во одбрана само си земаа уште еден лев бек за на клупа. Ај кога игра Клиши прва постава да викате дека имаат слаба одбрана да ве сфатам, вака никако не ве сфаќам. :D

Член од
24 март 2010
Мислења
15.292
Поени од реакции
26.178
Мене статика ми е, тромав, како да има 100 кила. Освен голот на Шилдот се губеше цел меч, последниот напад нивни кога Силва изведе и ја нафрли кај него топката, се изврте ко вртелешка, не знаеше кај се наоѓа и Руни ја шутна и тн после. И прошлата сезона некако ваков впечаток ми оставаше. Ама пак ќе кажам ќе видиме, се менуваат и тактики и фудбалери и противници.
Статичен е, ама има добар прием и одличен шут. Плус тоа е еден од ретките напаѓачи што може да издржи одбрамбен фудбалер на грб. За жал не ги ценат веќе толку играчите од таков тип. Во право си дека брзината е сега на цена. Ама и ние си имаме еден таков. Диме е многу сличен на Џеко само малку побавен.:)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
^ Хах, Митко сличен со Џеко ? хах, не ме заебававај .. И ти па Џену од еден кикс на меч ли го осудуваш човекот .. :D

Многу го поштувам ..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom