G
_Ghost_
Гостин
Гледај ја Старгејт ко така.Абе и тапа да е филмов заради Дрого ќе го гледам![]()

Гледај ја Старгејт ко така.Абе и тапа да е филмов заради Дрого ќе го гледам![]()
Тоа им е целта.Сакаат поише heist филмови да ги направат.Како Italian Job,ако ти е гледан.од Fas Five очекував многу повеке...они уствари го направиле акција филмот..нема ни Т од тркање...сепак не сум многу разочаран добро сценарио..како и да е се на се од мене 7/10 оценка![]()
Очекуваше многу повеќе а му даде 7? јас на таквите филмови им давам 5.од Fas Five очекував многу повеке...они уствари го направиле акција филмот..нема ни Т од тркање...сепак не сум многу разочаран добро сценарио..како и да е се на се од мене 7/10 оценка![]()
Добрите филмови чекај ги од септември натаму... Како ќе се наближува крајот на годината, така ќе се вадат добрите филмови (барем што се очекува да бидат добри)...Имам некој впечаток дека во 2011 не излегоа ништо посебни филмој...
Да сен адеваме дека си во право.Инаку мислев во споредба со ланската година истиов период е далеку послаб.Добрите филмови чекај ги од септември натаму... Како ќе се наближува крајот на годината, така ќе се вадат добрите филмови (барем што се очекува да бидат добри)...
pa i tesko da se najdi posledno vreme nekoj dobar filmСе римејкови нешто годинава или продолженија
Забораив да спомнам за кој филм го пишав тоа. Беше за Fast Five.Fast Five имаш 480p, 720p, bluray..