old_School_mk
Програмер, гејмер, psy-trance уживател
- Член од
- 11 август 2009
- Мислења
- 6.160
- Поени од реакции
- 5.938
Покул од твојата бе брат.
(и нема по 100ти пат да објаснувам дека играва е најобичен пукач и како секој пукач е за деца на возраст од 12-16 години)
Very serious.
Наместо да спуштате теми и да се фалите дека можи да банирате, добро ќе биде од вас, модераторите да слушниме малку критички мислења.ОК, доста. Темата е Battlefield 3, не Modern Warfare 3 или "Зошто мислам дека mainstream игрите се глупи".
Не ме терајте да го сефтосам бановникот.
А ова е твое мислење или имаш анкета некоја да ја споделиш со нас?BF3 е обичен шутер, и како секој пукач е наменет за нови играчи, нубчиња, деца на 12-16 години, новајлии. Лесни се, а им се даваат на неука и неискусна публика. Тие имаат што да научат и искусат од нив и ги сакаат (учење и искусување е многу вашно својство на игрите).
Затоа ќе ги оставам Мастер и Тими да се радуваат. (И јас пред неколку години мислев шутерите се врвот на видео игрите)
За сите останати, нема причина да се возбудуваат. Се што можи да научат околу виртуелно пукање, научиле, виделе, пробале. И тоа.
Мое мислење базинарни на лична опсервација на психологијата на играчот и лично истражување за природата на игрите кое вклучува мои мислења и мислења на останати дизајнери, ентузијасти и новинари.А ова е твое мислење или имаш анкета некоја да ја споделиш со нас?
Oh god, not again...Краен збор (засега).
BF3 е обичен шутер, и како секој пукач е наменет за нови играчи, нубчиња, деца на 12-16 години, новајлии. Лесни се, а им се даваат на неука и неискусна публика. Тие имаат што да научат и искусат од нив и ги сакаат (учење и искусување е многу вашно својство на игрите).
Имам играно. И не ми чини.Oh god, not again...
Ај само ова одговори ми го, имаш ли играно некоја battlefield до сеа? Ама оригинал игра, на оригинал сервер, со луѓе што знаат да играат?
Особено ставам акцент на Bad Company 2, пошто 3ката ќе биде многу поблиска до неа отколку до 2ката, заради сличности во енџин, графика, звук, гејмплеј. Од 2ката се враќаат само авионите и 64 луѓе на мапа.
I rest my caseМое мислење базинарни на лична опсервација на психологијата на играчот и лично истражување за природата на игрите кое вклучува мои мислења и мислења на останати дизајнери, ентузијасти и новинари.
Класични шутери значи играат и постари луѓе ама тие не се некои редовни играчи, сеуште се новајлии а како што реков шутерите се како влезна точка помеѓу... потешките некежуал игри.
Се на се просеците се движат околу 18, 19.
Не тие новинари :/I rest my case
btw Овие новинари? (The first group to play Battlefield 3 at Gamescom)
Башка како ги лупаш бројкиве... од една страна наменети за деца од 12 до 16, а од друга ги играле играчи со просек на години од 18-19. Дај бе жити се прати статии од кај ги копаш резултативе или целосно се твои?. Не велам дека неможе да е тој просекот... ама бар поддржи со факти, ќе ти поверува некој.
Првиот извор ти е чиста глупост, можам и јас да најдам таков безвезен пост од трол или детиште, другите два не знам зошто воопшто си ги навел, едниот е од Jun 23rd 2008 а другиот May 10, 2007
War never changes....Првиот извор ти е чиста глупост, можам и јас да најдам таков безвезен пост од трол или детиште, другите два не знам зошто воопшто си ги навел, едниот е од Jun 23rd 2008 а другиот May 10, 2007
Now that's just retarded.Кој сака вести, еве вести.
PC Battlefield 3 Lacks Key FPS Feature
Нема да има in-game server browser туку ќе има само.. out-game гаме server browser.
коментар сум ја сакал или неќел играва... нема потреба од коментар.
И после пак сакајте ја индустријата.