Battlefield 3

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Зашто купувате dx10/11 графички кога не сакате да смените оперативен систем за да можете целосно да ги искористите...?

Дечко, викаш fail за играта, а всушност ти си направил fail...
значи пола и повеќе ме разбравте дека викам FAIL за играта а уствари викам FAIL бидејки предвреме се израдував -.-' аман ! ај продолжи он топик !

Зошто ми се чини дека некој пред брзо време постираше нешто околу бетата...?
Да не му е избришано мислењето?

Зошто ми се чини дека некој пред брзо време постираше нешто околу бетата...?
Да не му е избришано мислењето?
Јас мислам дека сум. Во Нови Игри го постирав. На 29-ти пак ќе ве потсетам.

уште еднаш ке одам офф топик дали може виндоус 7 да се инсталира без да го форматирам компјутерот ?

уште еднаш ке одам офф топик дали може виндоус 7 да се инсталира без да го форматирам компјутерот ?
Да. Земи нов ХДД, стај го за primary и инсталирај си Windows 7.

BF3, Early Beta Caspian Border & Metro!!

v8zxah.jpg

5qyet.jpg

d8av3.jpg

pydlt.jpg

5gu3x.jpg

e90d2d6a9da5819bb903d9c9.jpg

:cuc::cuc::cuc::cuc:

mother-of-god-super-troopers.jpg

Не не, ова не е на low очигледно, за некои сетинзите работат за некои не....за повеќето не, ама дечково дефинитивно направил кај него да работат! :vozbud:

BTW серверите паѓаат како луди, ненормален load се прави, над 200 јузери во секунда се уклучувале, LOL!

Аха ОК тогаш. Едвај чекам утре да искочи бетата и барем на 20-30 секунди да пробам како ќе иде кај мене... се надевам дека кога ќе го земам U2311H на 720p на медиум ќе ја играм. :)

Ах да не беше Dota 2 ќе отидев одма pre-order... Сега мора и двете да ги пробам па да се одлучам за една... :(

Ајде давајте id од Origin па кога ќе се отклучи да играме заедно :)

Обавезно, мада не планирам сега да правам порачка, него при финализирање на играта :)

Ја има бетава по торенти, јас си ја спремив за утре. It's gonna be a long day. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom