Battlefield 3

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување

:eek:

Ај да видам сега кој ќе ја земе за конзоли! :icon_lol:

PS - обавезно во HD гледајте.

Се наежив гледајќи го видеово, какво чуство коа напаѓаат сите заедно со хамвиња, тенкови и џетс...

:eek:

Ај да видам сега кој ќе ја земе за конзоли! :icon_lol:

PS - обавезно во HD гледајте.

sweetjesus.jpg

Не ми се верува дека alpha release-от на играва изгледа поубаво од Crysis final со пачеви and shit...
Браво за DICE. Редно беше некој да ја симне Crysis од тронот. И да, играва дефинитивно ќе биде феноменална.
Ме плаши само да не заебат овие од EA со издавањето. Читам ќе морало да го користиш нивниот софтвер за дистрибуција (Origin) дури и со retail верзијата. Најверојатно сакаат да станат сериозна конкуренција на Steam, па гледаат можност преку BF 3. Али има и доста големи шанси да се заебат така, пошто сите знаеме дека Steam е алфа и омега за дигитална дистрибуција на игри.

BF3 нема да постои на Steam бидејќи не им одговарале полисите за ограничени dlca.

Како ви се бендисува насловнава страна на Steampowered.com?
Се плашаааат :vozbud:
Activision очигледно се свесни дека оваа година ќе го јадат стапот од BF 3, па затоа и дебело го одврзале ќесето чим има постер со pre-order на играва на Steam. Сеа ќе се трудат преку секаков маркетинг да соберат колку што може повеќе preorder-и, ама пак ќе изгубат. Сите го знаат тоа.

Еве, колку да го надополнам Олд Скул, само споредете го ова,

... со ова,

...и ќе ви стане јасно :)

Мултиплеерот е основан на тој од BF2 кој што беше закон.Преку 80 часа имам потрошено на таа игра.

Shut up and wash my brain.

Па да видам која друга FPS игра годинава ќе вреди да се купи освен MW3 која помалку мерак ми прави од BF3... хммм... хммм.... хммм... Rage? F.E.A.R 3? Duke Nukem? Homefront?....

Факт е дека BF 3 во најмала рака во топ 5 FPS игри ќе биде годинава, а според твојата логика ако планираш да купиш некоја игра значи дека ти го испрала мозокот.

Cool_story_bro.jpg

Па да видам која друга FPS игра годинава ќе вреди да се купи освен MW3 која помалку мерак ми прави од BF3... хммм... хммм.... хммм... Rage? F.E.A.R 3? Duke Nukem? Homefront?....

Факт е дека BF 3 во најмала рака во топ 5 FPS игри ќе биде годинава, а според твојата логика ако планираш да купиш некоја игра значи дека ти го испрала мозокот.

Cool_story_bro.jpg
Покул од твојата бе брат.

(и нема по 100ти пат да објаснувам дека играва е најобичен пукач и како секој пукач е за деца на возраст од 12-16 години)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom