Фан Клуб: Барселона

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Абе од моја гледна точка како искусен каратиста, имаат јака техника, сеа не им се правовремени ударите за да ги спречат секогаш и топките да продолжат кон целта, ама ќе ги биде, за 2-3 години во WKF (World Karate Federation)че ги примат!

Абе аман нека прекинат еднаш, сеа се вадат со тоа што не надиграле, тоа им било некаква сатисфакција. Кога че дојди некој нивни фан да ми пружи рака и да речи „Да, не победивте, честито“ тогаш че го почитувам!
Хахах значи колеги сме а ;).

Хах ретки се тие што честитаат...мислам само еден од нив честиташе.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.670
Поени од реакции
22.754
Интересно е што кога ние отпаднавме 2010 од Интер во ЛШ, сите експерти ни солеа ум дека играта не вреди ни малку, дека се глупости тоа што се фалиме дека сме ги надиграле и дека битен е само резултатот и титулите.
Сега, истите овие експерти се фалат дека ја надиграле Барселона:)pos:), дека Барса само има среќа, а не покажа ништо во овој меч. Дури некаде читав дека не ни вредат титулите, оти не се освоени со стил.:pos::pos: И тоа кажано од навивач на Челзи. :pos::pos::pos:

Иначе, освен што ги надигравме на теренот, мноогу јасно се покажаа, т.е. по којзнае кој пат се потврдија неколку работи, меѓу кои би ги издвоил двете кои се најчесто негирани од хејтерите на Барса:
1. Гвадиола > Мурињо!
2. Меси > Роналдо!
--- надополнето: Aug 18, 2011 7:40 PM ---
Глупостите на дечкото кој сака да биде во центарот на вниманието нема да ги заборавиме, ама како и секогаш ги игнорираме, затоа што на нас ни претстојат долги битки на повеќе фронтови, го имаме скоро истиот состав од лани, костурот на екипата останува непроменет, а е составен од играчи кои играат заедно повеќе од 10 години. Плус оваа сезона сме засилени со Тиаго и Фабрегас, во нападот го имаме и Алексис, во одбраната промовиран е Фонтас. Имаме состав за големи дострели, за мене најголем успех ќе биде ако ја одбраниме титулата во ЛШ. Тоа ќе биде врв на доминацијата...
ДОМИНАЦИЈАТА ПРОДОЛЖУВА!

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
Еве ме и мене по подолго време.. Како прво нека ни се честито двете засилувања Санчез и Фабрегас,и да освојат многу титули со Барса... нека ни е честито и првата титула оваа сезона,одлично ја започнавме сезоната,а за тие гнасите од задрид немам што да кажам,на чело со преведувачот:tapp:...а за Меси колку и да збориме ќе биде малку,само едно ќе кажам:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Незнам за вас, али ова е најкомплетниот тим, ќе се осмелам да кажам во последните 10 години и сигурно од кога е Пеп на чело. Со овој тим може да се достигне едно повисоко ниво на игра од она во кое навикнавме да ги гледаме момците. Незнам за Санчез додека не изигра неколку натпревари, али за Цеск сум сигурен дека ќе се вклопи брзо во играта и во системот и дека ќе донесе нешто екстра. Едвај чекам да го видам како ќе се снајде кога ќе изигра 90 минути.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Хмм интересно видео:

Овде Виља е свртен кон својот клупски колега...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.091
Поени од реакции
45.983
Хмм интересно видео:

Овде Виља е свртен кон својот клупски колега...
Oзил тврди дека Виља го навредил на религиска база односно рекол нешто што е поврзано со неговата вероисповед па според неговата изјава он ја бранел сопствената религија, односно, Виља го навредил Исламот.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Oзил тврди дека Виља го навредил на религиска база односно рекол нешто што е поврзано со неговата религија па според неговата изјава он ја бранел сопствената религија, односно, Виља го навредил Исламот.
Ама не сум видел да е потврдено ова официјално.Јас не верувам дека го навредил Исламот кога Абидал беше тука па и Кеита.

Сеуште треба да се разјаснат нештата...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.091
Поени од реакции
45.983
Ама не сум видел да е потврдено ова официјално.Јас не верувам дека го навредил Исламот кога Абидал беше тука па и Кеита.

Тоа официјално не верувам дека може некад да се потврди а и подобро за Виља е истото никогаш да не се случи, тоа е изјава дадена од играч кој важел бар до сега за фер човек на теренот, твое е дали ќе веруваш или нема да веруваш на истото но како што можев да приметам од целата мешаница Виља не го удри Озил за да он реагира така па голема е веројатноста причината да е вербална ...
А и да земе да лаже за ваква тематика јавно, пред медиуми, тешко.
Нормално, Виља ќе демантира зашто има фанатици кои можат да го распараат пред својот дом доколку се докаже дека навистина го навредил Исламот.

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Рипнете до 5 минута и 40 секунди и гледајте до крај !

Се прашувам на кого му се обраќа :pos:

Нема лабаво кај Меси !

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.610
Поени од реакции
14.462

http://www.cuatro.com/deportes/supercopa/tangana-Real_Madrid-Barcelona-supercopa_3_1451884815.html

Еве ви бе видео зошто Озил реагираше така, 1:53.

Kajgana Shop

На врв Bottom