Хип хоп културата во Македонија

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037

бај д веј еве youtube верзија :)
Прејака трака како и секогаш. :) Инаку, стварно се откажуваш? :(

Ги преслушав и другите траки на јутјуб. Секоја чест за Титаниум. Штета што не стекна поголема популарност.

http://www.youtube.com/watch?v=OHigGgKD6vU&feature=mfu_in_order&list=UL

Masterpiece :)

Edit: Сватив дека си имал биф со некој. Хинт кој е ? :P

El 'Borracho

Riot Maker
Член од
18 јули 2009
Мислења
822
Поени од реакции
238
Прејака трака како и секогаш. :) Инаку, стварно се откажуваш? :(

Ги преслушав и другите траки на јутјуб. Секоја чест за Титаниум. Штета што не стекна поголема популарност.

http://www.youtube.com/watch?v=OHigGgKD6vU&feature=mfu_in_order&list=UL

Masterpiece :)
Хехехе... Титаниум никогаш нема да се распадни... иначе, да.. ќе намалиме малце со песните пошто почнуваме со факултети и јас како емсито во групата че останам без предуцентот кој че замини надвор од државава и ситуацијава стана неизбежна... али сепак по неколку песни ќе вадиме годишно ;)

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Хехехе... Титаниум никогаш нема да се распадни... иначе, да.. ќе намалиме малце со песните пошто почнуваме со факултети и јас како емсито во групата че останам без предуцентот кој че замини надвор од државава и ситуацијава стана неизбежна... али сепак по неколку песни ќе вадиме годишно ;)
Штета. Треба да чујат за вас и подалеку од Прилеп. Нема капацитет за поголема публика само таму. Ама и онака нема многу луѓе што практикуваат вистински рап и у Скопје. Ерата на вистинскиот рап умре заедно со почетокот на новиот милениум. Сега се' ти е мејнстрим.

И онака нема пари од рап братче (барем не во Македонија), нека ти биде факултетот на прво место увек. Почит имате од мене у секој случај. :)

El 'Borracho

Riot Maker
Член од
18 јули 2009
Мислења
822
Поени од реакции
238

да му дадеме почит на нашиот скромен модератор Кискинов шо не сака сам да си го објави новопечениот спот
капите долу и респект за Дивизијата и струмичкиот рап

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974

Источна Провинција, нова хип хоп група од источната страна на Македонија, создадена е од 5 членови, Хуго (Радовиш), Леви (Штип), Џиги (Кочани), Мефо (Кочани) и Зеус (Кочани). Во Недела ќе настапуваат во Кочани, еве го евентот на фејсбук.

Memento Mori

Yeah science, bitch!
Член од
24 август 2009
Мислења
1.132
Поени од реакции
1.562
Edno prasanje,dali nekoj znae koj bil prviot sostav na Legijata na prokolnatite i zashto AGO (ako bil) si iskochil od grupata i e dali e vo "beef" so nekoi clenovi od Legijata.

M

marko 1996

Гостин
Edno prasanje,dali nekoj znae koj bil prviot sostav na Legijata na prokolnatite i zashto AGO (ako bil) si iskochil od grupata i e dali e vo "beef" so nekoi clenovi od Legijata.
Порано и стари и сите постави ги знаев и кој како излагал , и зашто. Сеа у 4 и 46 ништо не можам да размислувам да ти кажам точно само Аго мислам дека е скаран со Џака. На Легијата на проклонатите им има помогнато многу како и на сегашнава Легија , и ги има направено луѓе и рапери пред се во све им има помогнато од почетокот а они ни грам почит не му даваат.

П

Паган-др

Гостин
Шо се деси со dns.mk? Викам ќе ја напраат, ги снема може добри 2-3 недели.

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Искинаа :)
--- надополнето: Aug 23, 2011 12:37 PM ---
Шо се деси со dns.mk? Викам ќе ја напраат, ги снема може добри 2-3 недели.
Јас мислам дека нема да го има веќе радиото. Многу малце слушатели имаше и затоа го згаснаа според мене.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Јас мислам дека нема да го има веќе радиото. Многу малце слушатели имаше и затоа го згаснаа според мене.
Би рекол Неточно. Имаше доволно слушатели, а и навечер имаше доста многу активност и рокање на фристајлови секоја вечер :]

Kajgana Shop

На врв Bottom