me like it.. супер,браво,браво..
бај д веј еве youtube верзија
Прејака трака како и секогаш. Инаку, стварно се откажуваш?
бај д веј еве youtube верзија
Хехехе... Титаниум никогаш нема да се распадни... иначе, да.. ќе намалиме малце со песните пошто почнуваме со факултети и јас како емсито во групата че останам без предуцентот кој че замини надвор од државава и ситуацијава стана неизбежна... али сепак по неколку песни ќе вадиме годишноПрејака трака како и секогаш. Инаку, стварно се откажуваш?
Ги преслушав и другите траки на јутјуб. Секоја чест за Титаниум. Штета што не стекна поголема популарност.
http://www.youtube.com/watch?v=OHigGgKD6vU&feature=mfu_in_order&list=UL
Masterpiece
Штета. Треба да чујат за вас и подалеку од Прилеп. Нема капацитет за поголема публика само таму. Ама и онака нема многу луѓе што практикуваат вистински рап и у Скопје. Ерата на вистинскиот рап умре заедно со почетокот на новиот милениум. Сега се' ти е мејнстрим.Хехехе... Титаниум никогаш нема да се распадни... иначе, да.. ќе намалиме малце со песните пошто почнуваме со факултети и јас како емсито во групата че останам без предуцентот кој че замини надвор од државава и ситуацијава стана неизбежна... али сепак по неколку песни ќе вадиме годишно
Порано и стари и сите постави ги знаев и кој како излагал , и зашто. Сеа у 4 и 46 ништо не можам да размислувам да ти кажам точно само Аго мислам дека е скаран со Џака. На Легијата на проклонатите им има помогнато многу како и на сегашнава Легија , и ги има направено луѓе и рапери пред се во све им има помогнато од почетокот а они ни грам почит не му даваат.Edno prasanje,dali nekoj znae koj bil prviot sostav na Legijata na prokolnatite i zashto AGO (ako bil) si iskochil od grupata i e dali e vo "beef" so nekoi clenovi od Legijata.
Јас мислам дека нема да го има веќе радиото. Многу малце слушатели имаше и затоа го згаснаа според мене.Шо се деси со dns.mk? Викам ќе ја напраат, ги снема може добри 2-3 недели.
Би рекол Неточно. Имаше доволно слушатели, а и навечер имаше доста многу активност и рокање на фристајлови секоја вечер :]Јас мислам дека нема да го има веќе радиото. Многу малце слушатели имаше и затоа го згаснаа според мене.