Фан Клуб: Барселона

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
СРАМ ЗА ФУДБАЛОТ! Искрено ама катастрофа е ова бе. Гадна игра на реал, уште погадна реакција на барса. Стварно срамота за едни од најголемите клубови во светот.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363

por quee, да ти ибам гнидата сељачка, еве го учителот по боречки вештини на екипата Дивјаци која е исто така малку позната како Реал Задрид

Честито нека ни е кулес, најмногу ми е ќеф за Фабрегас
Во арсенал 8 години неможеше да освои титула, во барса за 2 дена, на дебито против дивјаците освои титула
алеееееееееее алееееееее нека ни се множат

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Едит: 1.20 секунда судијата...Хахаххаа

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Observations about the game:
1. You can dress a monkey in silk, still a monkey (Marcelo).
2. Billions of dollars spent do not equal trophies.
3. Mourinho dresses in cashmere sweaters and fancy golf shirts but has zero class (for pinching Tito Vilanova face from behind).
4. The rest of Real Madrid claim to be the elite but in reality, just a bunch of dirty thugs, just like their boss.
5. It pays to grow your own players and keep them humble rathen than buy arrogant pricks from around the world

Ме мрзи да го препишувам целото :)

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Нека ни е честито трофејот каталонци....
Многу емоции имам сега не можам да пишам,утре повеќе,само едно нешто ќе пишам :
МЕСИ ....
Visca el Barca...Visca Messi...........:vozbud:

A

Auditore

Гостин
Пак им одржавте лекција бе?
Алал да ви е, само нижите трофеи против овие слепци, Мурињо се гледа колку се исфрустриран јадниот, најголем мерак ми е за него, нека си гризне сега од левото јајце, простак невиден, уште тегнеше за уши.
Марсело да се изгони надвор од фудбал дефитивно, до некаде и Пепе.
Фабрегас чекаше 6 години во Арсенал да освои трофеј, а во Барселона само 2 дена, интересно.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Official medical report: Alexis Sanchez got injured during warming up. Muscle injury left thigh. Recovery: later tests, but probably 1 week

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
barcastuff
Guardiola: "Guess we'll remember this Super Cup. For the opponent, the way we arrived at the tie... Madrid knows us better every time."
Guardiola: "I didn't expect to win. I can only, once again, congratulate my players for the way they competed."
Guardiola: "Incident Mourinho-Vilanova? I think the images speak for themselves."
Guardiola: "Will this end bad? I can control my team, my players, my own behaviour, the best I can. That's what I can do."
Guardiola: "One day, this will end bad. That's what I feel. Football isn't only about the players on a pitch, thre are more people involved
Guardiola: "We still miss some work, some games, some rhythm. That's also why the win is a bit of a surprise."
Guardiola: "Lack of respect Mourinho he says he doesn't know your assistant? Maybe he really doesn't know him. I know Karanka, Faria.."
Guardiola: "Record 11 trophies? I didn't win, I'm just part of this club. No number of trophies can come close to what Johan did."

Член од
10 мај 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.990
Пак им одржавте лекција бе?
Алал да ви е, само нижите трофеи против овие слепци, Мурињо се гледа колку се исфрустриран јадниот, најголем мерак ми е за него, нека си гризне сега од левото јајце, простак невиден, уште тегнеше за уши.
Марсело да се изгони надвор од фудбал дефитивно, до некаде и Пепе.
Фабрегас чекаше 6 години во Арсенал да освои трофеј, а во Барселона само 2 дена, интересно.
најголем мерак зш Мурињо загуби а сигурно си скокал коа на твојот Челси му носеше титули и слава. ха ха ха која иронија -.-

A

Auditore

Гостин
најголем мерак зш Мурињо загуби а сигурно си скокал коа на твојот Челси му носеше титули и слава. ха ха ха која иронија -.-
Ти гледај си за твојот Ливерпул и немој да јадиш многу за мојата иронија јасно ли ти е.
Ја никад не сум го сакал Мурињо, затоа што игра груб фудбал, фудбал на сила, фудбал кој нејќам да го гледам, тренер кој личната кариера му е најбитна е не тимот, тренер кој што по секого мава кога самиот е крив, едностанво го мразам Мурињо и секогаш ќе ми биде мерак кога ќе губи, секогаш, и ајт јади бурек на друго место.

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Кој беше тој што му асистираше на Меси за третиот гол не можам да видам?

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
Кај го отворив фан клуб Реал Мадрид кај се заебав :( Ги читам и им се чудам, ако се тепале 11vs11 ќе ги искичмеле Барса, само Пинто бил фајтер... офф јадните тие :place: Извинете за офтопик небеше намерно :notworthy:

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Адриано де :D
Така и мислев, не можев да ја догледам цело време вртев по еден другар да ми кажува што се случува :D ГАЗЕЊЕ! Не се криви Реал што имаат комплекси, Барса се криви :))))))))

Kajgana Shop

На врв Bottom