House M.D

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.200
Невозможно е сценариото Хаус да умре за да биде крајот најдобар. Во никој случај не би направиле креаторите такво нешто. Со тоа ќе си ги уништат соништата за happily ever after. Па луѓето треба уште пари да прават од вакви работи, па макар и да се претвори во најдосадната серија, се додека Хју Лори е добар со американскиот акцент луѓе ќе гледаат, без разлика дали биле 5 или 10 милиони гледачи. Плус е најавена и 8ма сезона така да шансите последнава епизода Хаус евентуално да умре се нула. И мислам дека ако има среќен крај 7мава сезона, ќе се сменат многу мислења за квалитетот. Најдобрите Хаус епизоди се оние во кои тој е патетичен и мизерен (ко последнава и 16тата кога се фрлаше во базенот).

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
Кади го напушта Хаус

Хју Лори на есен ќе остане без Еделшајн, која е дел од првата постава на серијата, дознава Холивуд репортер, додавајќи дека одбила да ги прифати намалените трошоци на продукцијата и да ја игра Др. Лиса Кади за помалку пари.

Продолжување на договорите со пониски плати за 8-та сезона, за која се шпекулира дека ќе биде и последна, наводно прифатиле Роберт Шон Леонард, (Др. Џејмс Вилсон) и Омар Епс (Др. Ерик Форман.)

Еделштајн, која за улогата на Кади добивала по 175.000 долари по епизода, заминува во критичен момент кога нејзиниот лик се впушта во дисфункционална врска со Хаус, кого до сега го напуштиле Џенифер Морисон (Др. Алисон Камерон) за улога во серијата „Once upon a time“ и Кал Пен (Др. Лоренс Катнер,) кому му беше понудена работа во Белата куќа.

Холивуд репортер овде
ОН.НЕТ овде

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.721
Е нејзе како би ја опцул... мамата :mad:
Идиотка стварно.. едно од најдобрите шоуа, и ради пари нема да ја заврши серијата. Да даде Господ ниедна понуда да не добие за други филмови/серии.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.721
Очекував повеќе тензија... знаеле и подобро да направат. + Предвидлива, но солидна, како и да е.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Плус еден имате во екипава за 8ма сезона. Конечно ги изгледав сите, 7мава ја чекав цела да заврши па да ја симнам, и еве само шо ја догледав во рок од 4 дена.
Туку ова со Лиса е за сигурно или???

Член од
31 јануари 2011
Мислења
779
Поени од реакции
382
Плус еден имате во екипава за 8ма сезона. Конечно ги изгледав сите, 7мава ја чекав цела да заврши па да ја симнам, и еве само шо ја догледав во рок од 4 дена.
Туку ова со Лиса е за сигурно или???
Па највероватно ама бар нема да се фокусира серијата на нејзе и Хаус у последната сезона.

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.505
Поени од реакции
14.691
Најголемо освежување во сезонава ( полусезоната де ) ми беше враќањето на Olivia Wilde. Помрачна е серијава сега.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
http://www.tvline.com/2011/07/house-jesse-spencer-will-return-season-8/
ќе го гледаме и д-р Чејс во осмата сезона за која што се верува дека ќе биде последна после заминуцањето на д-р Кади од екипата, исто и за 13 не се знае каква ќе биде нејзината улога во осмата сезона
со нетрпение чекам иако ќе ми биде жал што најверојатно ќе биде и последна сезона :(

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.721
Иииииииииии погодете кој ќе не дружи во 8ма сезона?
Преслатката Odette Annable или попозната како Odette Yustman (во Cloverfield глумеше женска на главниот лик)

http://www.tvguide.com/News/Odette-Annable-House-1035697.aspx
*има спојлерче

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.546
Поени од реакции
9.457
Сега сум до 5та сезона и до сега ми е страшно добра. Четврта ми е фаворит ико има најмалку епизоди, посебно последните две кога умира Амбер(cut troath bitch).
--- надополнето: Aug 17, 2011 1:36 PM ---
Damien Rice - Grey room
Ryan Adams - Desire
Dave Matthews Band - You might die trying

Дел од саундтраковите од Хаус, после теардроп овие се најдобри.

Член од
31 јануари 2011
Мислења
779
Поени од реакции
382
Сега сум до 5та сезона и до сега ми е страшно добра. Четврта ми е фаворит ико има најмалку епизоди, посебно последните две кога умира Амбер(cut troath bitch).
--- надополнето: Aug 17, 2011 1:36 PM ---
Damien Rice - Grey room
Ryan Adams - Desire
Dave Matthews Band - You might die trying

Дел од саундтраковите од Хаус, после теардроп овие се најдобри.
Spoilers biatch!

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Јас да прашам која сезона е кога Хаус ги халуцинираше Амбер и Катнер? Ја изгледав таа на фокс лајф и не знам сега која сезона да ја симнам.

Kajgana Shop

На врв Bottom