Првиот аква-парк во Македонија (Пробиштип)!

MK_Devojce

I simply don't care...
Член од
2 август 2009
Мислења
468
Поени од реакции
162
Децо Пробиштип не е туристички град...индустриски е и таков треба да остане.
Не може цела Македонија да е туристичка дестинација ебате.
Место во паркови и други курци палци да инвестираат во рудникот или фабриката(али рудникот боље) ќе напраат сто пути боље работа.
Е ај па се нека се гради во Скопје и Охрид, во другите градови не живеат луѓе? или што?
Преголема е нерамноправноста при градењето во Македонија, се што ќе се направело да било во Скопје... Не е фер.

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.870
Поени од реакции
7.103
Точно така државава не се вика "СКОПЈЕ" и другите градови треба да се модернизираат и развиваат .

Немате поим само колку може да се развие селскиот туризам во околинава (Злетово) природна убавина за жал нема инвенститори .

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.041
Поени од реакции
2.130
Точно така државава не се вика "СКОПЈЕ" и другите градови треба да се модернизираат и развиваат .

Немате поим само колку може да се развие селскиот туризам во околинава (Злетово) природна убавина за жал нема инвенститори .
сите инвеститори се у Скопје..на спомениците.

Jimmy

Организатор
Член од
26 мај 2006
Мислења
927
Поени од реакции
312
Еве ја мапата на Аква Паркот.

Член од
8 октомври 2009
Мислења
821
Поени од реакции
301
Според сликите и мапава, аква паркот ми делува некако .. хмм.. сиромашно

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Според сликите и мапава, аква паркот ми делува некако .. хмм.. сиромашно
Во споредба со аквапаркови низ Европа, па и Турција делува ептен минорно. Но сепак мислам дека ќе биде добро за разонода неколку викенди во годината:)

Член од
8 октомври 2009
Мислења
821
Поени од реакции
301
колку за споредба:P(малку е надвор од тема..знам :) )

Big Kahuna’s Water Park - Destin, Florida инаку има наши што работат таму моментално преку летово :)

Член од
27 ноември 2008
Мислења
402
Поени од реакции
88
Сега ми се јави еден другар од Пробиштип и ми кажа дека сеуште не бил готов Аква паркот и беше доста сигурен дека нема да биде готов до утре.Незнам со кој памет продаваа карти ако неможат да постигнат да го завршат паркот?!

Kajgana Shop

На врв Bottom