S
smexy
Гостин
Кој е инвеститор?
Мислам дека никој нема купено за 1200, зашто ако отидеш во агенцијата и кажеш дека сакаш да купиш таму ќе ти препорачаат да идеш купон да земеш и со купон е 600.Најново од фејсбук страната на аквапаркот: "На големо задоволство на сите ве известуваме дека Аква парк имајќи ги во предвид вашите коментари и сугестии одлучи картата за отворањето во сите продажни места како и на касата на паркот да биде по цена од 600 денари за возрасни и 300 денари за деца до 14 години."
Е ова е веќе прифатлива понуда. Feel sorry for the ones who paid 1200
п.с. и јас добив гратис, не се ми изгледа како варка работава со гратисите. Зајче и Мисери, вие ги зедовте вашите гратиси или?
Od moe skromno poznavanje, mestoto, a voedno i stariot bazent na koe sto sega se kradi aquaparkot bese sopstvenost na rudnikot, bazentot ne rabotese edno 4-5 godini posle toa mislam deka pod koncesija go zede eden biznismen so poteklo od probistip(go dotera kolku tolku), a sega ovaa investicija mislam deka e vo igra turski investitorПрашав еднаш,еве пак...кој е инвеститор?
Ех де немора се да биде во Скопје, а слушнав дека и таму ќе правиле аква парк. Најдобра варијанта за превоз е да се организирате со кола, така ќе можеш да седиш колку ти се седи, не си ограничен со време.Групер имаат уште два часа до затварањето на зделката и картите ги намалија од 600 на 300 денари преку нив.
Мене ми се оди, ама превозот ми е проблем и плус кај ќе се спие.
Не се исплати со бус да одиш и за два три сата да се вратиш.
Јас дури мислев ќе го направат во Скопје они толку далеку... зарем Скопје нема место каде да го стават и онака се е раскопано
па нели рекоа дека ќе се подигаат картите на билетарата на аква паркот?лОЛ добив гратис влезница но проблем ми е сега како ќе ја подигнам морам да одам до СК . .
Добро е што ја намалија картата ,според мене уште повеќе ќе ја намалат кога ќе видат како тргнала работата
Не се исплати, не ми се ни оди веќеЕх де немора се да биде во Скопје, а слушнав дека и таму ќе правиле аква парк. Најдобра варијанта за превоз е да се организирате со кола, така ќе можеш да седиш колку ти се седи, не си ограничен со време.
Мислам интересно ќе биде да се виде, но ако одам најверојатно малку понатаму и да прочитав дека ги намалиле цените. Ако е карта и натаму не само за промоцијата 300 до 400 ок е, инаку 1200 како што беше на почетокот е што е многу, многу е за нашиот стандард.
Незнам јас на Фб не ги следам шо се пишале инаку во емаилот така ми пишува дека само од тамо можам да си ја извадам картата .па нели рекоа дека ќе се подигаат картите на билетарата на аква паркот?