Првиот аква-парк во Македонија (Пробиштип)!

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Цените од 600 денари сега до толку и не се ептен скапи, зш цел ден си во аква паркот. Е сега шо ќе има, како ќе има.. мислам дека вреди да се проба после отварањето.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Најново од фејсбук страната на аквапаркот: "На големо задоволство на сите ве известуваме дека Аква парк имајќи ги во предвид вашите коментари и сугестии одлучи картата за отворањето во сите продажни места како и на касата на паркот да биде по цена од 600 денари за возрасни и 300 денари за деца до 14 години."

Е ова е веќе прифатлива понуда. Feel sorry for the ones who paid 1200:cool:

п.с. и јас добив гратис, не се ми изгледа како варка работава со гратисите. Зајче и Мисери, вие ги зедовте вашите гратиси или?
Мислам дека никој нема купено за 1200, зашто ако отидеш во агенцијата и кажеш дека сакаш да купиш таму ќе ти препорачаат да идеш купон да земеш и со купон е 600.
А иначе не сум ја земала картата сеуште, ќе одам деновиве, ќе ја земам

S

smexy

Гостин
Децо Пробиштип не е туристички град...индустриски е и таков треба да остане.
Не може цела Македонија да е туристичка дестинација ебате.
Место во паркови и други курци палци да инвестираат во рудникот или фабриката(али рудникот боље) ќе напраат сто пути боље работа.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Од групер да купиш влезница е 300 денари сега и за возрасни.

Член од
21 јули 2009
Мислења
77
Поени од реакции
11
Klasicna bit-pazarska strategija , natepaj gi cenite do jaja u pocetak, a posle namali gi i demek gledaj te sea kolku sme dobrodusni i kolku nie bitno vaseto mislenje , mizi mitro tulumbi pagjat

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
Официјален одговор на нивната фејсбук фан страница:

"Гледајќи ги вашите коментари, гледам дека се најчесто околу цената на картата, за сите оние што сакат да не посетат одговорот е следен:
- Влезниците за отварањето на Аква Парк на 20.08.2011 изнесува 600 денари.
- Влезниците веке од 21.08.2011, 7 дена натака во неделите ќе изнесува 400 ден за возрасни и 300 ден за деца до 14 год."

Ова е веќе во граници на разумот. Само напред :)

Член од
11 август 2011
Мислења
113
Поени од реакции
27
Групер имаат уште два часа до затварањето на зделката и картите ги намалија од 600 на 300 денари преку нив.
Мене ми се оди, ама превозот ми е проблем и плус кај ќе се спие.
Не се исплати со бус да одиш и за два три сата да се вратиш.
Јас дури мислев ќе го направат во Скопје они толку далеку... зарем Скопје нема место каде да го стават и онака се е раскопано :notworthy:

Член од
21 јули 2009
Мислења
77
Поени од реакции
11
Прашав еднаш,еве пак...кој е инвеститор?
Od moe skromno poznavanje, mestoto, a voedno i stariot bazent na koe sto sega se kradi aquaparkot bese sopstvenost na rudnikot, bazentot ne rabotese edno 4-5 godini posle toa mislam deka pod koncesija go zede eden biznismen so poteklo od probistip(go dotera kolku tolku), a sega ovaa investicija mislam deka e vo igra turski investitor

Член од
13 август 2010
Мислења
956
Поени од реакции
1.100
Групер имаат уште два часа до затварањето на зделката и картите ги намалија од 600 на 300 денари преку нив.
Мене ми се оди, ама превозот ми е проблем и плус кај ќе се спие.
Не се исплати со бус да одиш и за два три сата да се вратиш.
Јас дури мислев ќе го направат во Скопје они толку далеку... зарем Скопје нема место каде да го стават и онака се е раскопано :notworthy:
Ех де немора се да биде во Скопје, а слушнав дека и таму ќе правиле аква парк. Најдобра варијанта за превоз е да се организирате со кола, така ќе можеш да седиш колку ти се седи, не си ограничен со време.
Мислам интересно ќе биде да се виде, но ако одам најверојатно малку понатаму и да прочитав дека ги намалиле цените. Ако е карта и натаму не само за промоцијата 300 до 400 ок е, инаку 1200 како што беше на почетокот е што е многу, многу е за нашиот стандард.

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.870
Поени од реакции
7.103
лОЛ добив гратис влезница но проблем ми е сега како ќе ја подигнам морам да одам до СК . .
Добро е што ја намалија картата ,според мене уште повеќе ќе ја намалат кога ќе видат како тргнала работата :rolleyes:

Член од
8 октомври 2009
Мислења
821
Поени од реакции
301
лОЛ добив гратис влезница но проблем ми е сега како ќе ја подигнам морам да одам до СК . .
Добро е што ја намалија картата ,според мене уште повеќе ќе ја намалат кога ќе видат како тргнала работата :rolleyes:
па нели рекоа дека ќе се подигаат картите на билетарата на аква паркот?

Член од
11 август 2011
Мислења
113
Поени од реакции
27
Ех де немора се да биде во Скопје, а слушнав дека и таму ќе правиле аква парк. Најдобра варијанта за превоз е да се организирате со кола, така ќе можеш да седиш колку ти се седи, не си ограничен со време.
Мислам интересно ќе биде да се виде, но ако одам најверојатно малку понатаму и да прочитав дека ги намалиле цените. Ако е карта и натаму не само за промоцијата 300 до 400 ок е, инаку 1200 како што беше на почетокот е што е многу, многу е за нашиот стандард.
Не се исплати, не ми се ни оди веќе

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.870
Поени од реакции
7.103
па нели рекоа дека ќе се подигаат картите на билетарата на аква паркот?
Незнам јас на Фб не ги следам шо се пишале инаку во емаилот така ми пишува дека само од тамо можам да си ја извадам картата .

Kajgana Shop

На врв Bottom