Хорор филмови

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.408
Поени од реакции
25.287
УУУУУУУУУ ДА ВИ е**м ..сеа изгледав еден со братучедка ми :D ..неможам сам ебаго..уффффффффффффф...:eek:
Со брачеда најде хорор да гледаш? :eek:

This makes me think about weird stuff... :eek:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.655
Со брачеда најде хорор да гледаш? :eek:

This makes me think about weird stuff... :eek:
Хаха... не знам кој филм беше, дали Lost Boys двојката или некој друг, кај што двајца глумеа брат и сестра ама толку имаше хемија меѓу нив што мислев дека ќе се случи нешто одвратно :pos:

G

_Ghost_

Гостин
Хаха... не знам кој филм беше, дали Lost Boys двојката или некој друг, кај што двајца глумеа брат и сестра ама толку имаше хемија меѓу нив што мислев дека ќе се случи нешто одвратно :pos:
Пак ќе го цитирам Џои: Ако двајца актери (се мисли на тој и таа) не го прават "тоа", има хемија на сцена меѓу нив, а доколку го прават, хемијата исчезнува.:)
Туку да не одам офтопик. Он: Бу!
:pos:
нема да се повтори:)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.655
Watchlist, bugar1111, тоа што си го имате по приватни пораки таму расчистете си го.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Ae nekoj ako saka da preporaca filmcinja ko Saw; Hostel; The Collector :)

K

kalimer0

Гостин
Cry Baby Lane

Филмот е забранет од 2000 веднаш по првото прикажување нешто слично како The Exorcist 1973
оригиналната верзија.
Причина: бил доста вознемирувачки.
За среќа на љубителите на добар хорор, на интернет се појави копија од оригиналната верзија на филмот
и истата може да ја симнете од овде:
Код:
http://www.megaupload.com/?d=9I0BKDNX

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Читај погоре ги имам напишано неколку а како ги гледам и другите ќе ги пишам :).
Ajde da go vidime I spit on your Grave :)
--- надополнето: Aug 15, 2011 8:10 AM ---
Ај ѕирни тро погоре кај шо имам постирано видео дали ќе ти се бендиса..?
Spored Trailerot ne e los Ostanuva da vidime:)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
The Tortured (2010)

Детето на млад брачен пар е киднапирано и убиено и брачната двојка решава да го фати и казни убиецот.

Филмот е лош, пола филм е во полумрак и ништо не се гледа (џабе зголемување на контраст и светлина), само се насетуваат некои работи но се на се чисто губење време. Кој очекува Хостел или Пила не е ни една десетина.

Апсолутно не вреди. Крајот е малку неочекуван но ни тоа не го спасува филмот. Тотално загубено време.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Insidious беше добар до некој дел, после тоа типично за Вес Крејвен, од екстреми во екстреми.

Kajgana Shop

На врв Bottom