Хорор филмови

Член од
19 јули 2011
Мислења
11
Поени од реакции
0
http://www.chasingthefrog.com/reelfaces/texaschainsaw.php

Eve za teksaskiot masakar....nema vrska deka ubival so pila i deka si siel lica....nesto gresno si razbral vo vrska so toa...vidi na stranava.

Astrion....... zemi go The Exorcism of Emily Rose. Toj e psiha film!!!

eve ti sajt da vidis sto navistina se slucilo http://www.joblo.com/index.php?id=8052 Slucajot bil vo Germanija, ama poradi filmot se prefrla vo USA, inaku prikaznata e taa.
Gledajte go, nema da zazalite!!!

eve ja vistinskata Emily Rose, na koja i se slucile site tie raboti
jas go imam gledano filmot i toa odamna,ne e voopsto los film, e sega neli i vo filmot se vodese polemika dali e vistina ili emili e bolna, e toa vie sto ke go gledate treba da zaklucite, i zavisi od koja perspektiva gi gledate rabotite sto ke se slucuvaat vo filmot,inace obavezno da se gleda za tie sto go nemaat gledano.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
The Last House on the Left (2009)

Филмот е оценет како хорор но е всушност тежок и многу солиден трилер. Мачен е за гледање (посебно првиот дел од филмот), има многу сцени на насилство кои не се за секого.

Две млади девојки се фатени и силувани од една банда (фамилија) која сосема случајно бара засолниште во куќата на родителите на една од девојките кои по извесно време сфаќаат кој им е во куќата.

Динамичен е, добро режиран, нема ни секунда досада и вреди да се гледа.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.046
Поени од реакции
2.135
УУУУУУУУУ ДА ВИ е**м ..сеа изгледав еден со братучедка ми :D ..неможам сам ебаго..уффффффффффффф...:eek:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
K

kalimer0

Гостин
Како сум вечерва накурчен ниеден хорор неможе да ме уплаши

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.655
Такво понашање овде не. Барем нека каже што сме му згрешиле :)

Kajgana Shop

На врв Bottom