Бан Кладилница

• Креатор на темата smexy
  • Време на започнување

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Предвидувам дека Лет3 никогаш нема да биде баниран.Кладба,некој? :icon_lol:
јас ја имам трансакционата сметка на Ацид а и спремен сум да му предложам сексуални услуги за да не ме банира

П

Пепси_

Гостин
Шпиунска тема е оваа смекси работи за некој од модераторите и админите :eek:

Јас се кладам на Dejan21 дека ќе добие заслужен одмор од 3-4 дена за тролање во Љубовни проблеми.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.222
Поени од реакции
34.509
Devina и Miki1976 би требало у религија :D
Ако планирате да пријавувате секакви мислења и да „прогнозирате“ дека некој ќе добие бан тука, подобро да не го правите тоа.
Пријавувајте само навредливи мислења, а не се и сешто. Ако некого пријавите, не значи дека автоматски ќе доби бан.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.672
Поени од реакции
34.139
Ако планирате да пријавувате секакви мислења и да „прогнозирате“ дека некој ќе добие бан тука, подобро да не го правите тоа.
Пријавувајте само навредливи мислења, а не се и сешто. Ако некого пријавите, не значи дека автоматски ќе доби бан.
:pos:

Добро, стварно некој стискал лоши мислења на некој колку да биде баниран, дека му е "пишан"?

Smexy, ne se fali mnogu, da ne bev awesomnator, ja ke bev najmnogu spomnuvan za baniranje, ne deka ne sum, prebroj glasovite, alooooooo!

S

smexy

Гостин
:pos:

Добро, стварно некој стискал лоши мислења на некој колку да биде баниран, дека му е "пишан"?

Smexy, ne se fali mnogu, da ne bev awesomnator, ja ke bev najmnogu spomnuvan za baniranje, ne deka ne sum, prebroj glasovite, alooooooo!
Koj те спомиња тебе бе и онака сите се плашат да не им збрцаш бан :icon_mrgr:

S

smexy

Гостин
Ај сега број гласовите, арно ти кажа вот
Ја типувам на ѕmexy поради јакиот тролачки минат труд.;)
Јас типувам за Smexy
Ако строго се следат правилата што ги пиша Acid, ондак типови ко Let 3, GodHateUsAll, Таруно, ~>}VOJVODATA~~LAVOT{<~, самиот автор на темава, па дури и јас - одма би биле банирани после неколку постови. Damn it
Вот е прв за бан ама изглеа е модератор.
:icon_mrgr:

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Smexy многу луѓе на тебе типувале печен си:icon_mrgr:
--- надополнето: Aug 16, 2011 4:49 PM ---
јас ја имам трансакционата сметка на Ацид а и спремен сум да му предложам сексуални услуги за да не ме банира
Само сексуални услуги ли, абе дај му една тегла ајвар од твојата женичка и ќе видеш дека нема да те банира
--- надополнето: Aug 16, 2011 4:54 PM ---
Давам награда една тегла ајвар од кинеско произвотство на тој админ што ќе го банира smexy
Еве доказ дека баба ми прави ајвар од кинеско произвотство

T

Tetro

Гостин
Давам награда една тегла ајвар од кинеско произвотство на тој админ што ќе го банира smexy
Еве доказ дека баба ми прави ајвар од кинеско произвотство

{img}слика со баба ти{img}
Влечките и се кинески, од далеку се гледа..

---------------------

Следеќи е lionking, за тролање на темите по историја.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Сеуште не можам да дознаам кои се админи, а кои не.

УА XENFORO!!!

S

smexy

Гостин
А ако договорам Ацид да ме банира а после да делиме ајварот?:icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom