T
Tetro
Гостин
Не бе, баш се добри за дискусија, иако девина малку меша поими и тешко и иде.Devina и Miki1976 би требало у религија
Не бе, баш се добри за дискусија, иако девина малку меша поими и тешко и иде.Devina и Miki1976 би требало у религија
јас ја имам трансакционата сметка на Ацид а и спремен сум да му предложам сексуални услуги за да не ме банираПредвидувам дека Лет3 никогаш нема да биде баниран.Кладба,некој?
Шпиунска тема е оваа смекси работи за некој од модераторите и админите
Ако планирате да пријавувате секакви мислења и да „прогнозирате“ дека некој ќе добие бан тука, подобро да не го правите тоа.Devina и Miki1976 би требало у религија
Ако планирате да пријавувате секакви мислења и да „прогнозирате“ дека некој ќе добие бан тука, подобро да не го правите тоа.
Пријавувајте само навредливи мислења, а не се и сешто. Ако некого пријавите, не значи дека автоматски ќе доби бан.
Koj те спомиња тебе бе и онака сите се плашат да не им збрцаш бан
Добро, стварно некој стискал лоши мислења на некој колку да биде баниран, дека му е "пишан"?
Smexy, ne se fali mnogu, da ne bev awesomnator, ja ke bev najmnogu spomnuvan za baniranje, ne deka ne sum, prebroj glasovite, alooooooo!
Ај сега број гласовите, арно ти кажа вотKoj те спомиња тебе бе и онака сите се плашат да не им збрцаш бан
Ај сега број гласовите, арно ти кажа вот
Ја типувам на ѕmexy поради јакиот тролачки минат труд.
Јас типувам за Smexy
Ако строго се следат правилата што ги пиша Acid, ондак типови ко Let 3, GodHateUsAll, Таруно, ~>}VOJVODATA~~LAVOT{<~, самиот автор на темава, па дури и јас - одма би биле банирани после неколку постови. Damn it
Вот е прв за бан ама изглеа е модератор.
Smexy многу луѓе на тебе типувале печен си
Само сексуални услуги ли, абе дај му една тегла ајвар од твојата женичка и ќе видеш дека нема да те банирајас ја имам трансакционата сметка на Ацид а и спремен сум да му предложам сексуални услуги за да не ме банира
Влечките и се кинески, од далеку се гледа..Давам награда една тегла ајвар од кинеско произвотство на тој админ што ќе го банира smexy
Еве доказ дека баба ми прави ајвар од кинеско произвотство
{img}слика со баба ти{img}