MK_Devojce
I simply don't care...
- Член од
- 2 август 2009
- Мислења
- 468
- Поени од реакции
- 162
Сакам да прашам дали некој знае дали го има некаде оваа CD:
Има една така поголема од другите, у Лептокарија, втор ред на згради, гледа накај Водно.prodavnici za akvariumi i poekzoti4ni rip4inja vo skopje?
ми треба за утре за на роденден ..Тешко дека негде ке најдеш во слободна продажба, прашај кај некој столар колку би те коштало
А ко ти е за зафрканција најди некоја стара рачка од метла и импровизирај нешто, верувма ќе е уште по интересно со "ручни рад", е сега ако бараш нешто квалитетно и вистински сори што се позафркавав но тешко тука... може ако најдеш некој соодветен боречки клуб кој практикува работа со вакви ако најдеш да прашаш кај има, од кај се набавуваат и дал може да ти набават како за нив или да ти дадат контакт ако е некаде низ македонија ...ми треба за утре за на роденден ..
некој друг ако знае нека пише
тука имаш телефон за контакт, прашај ги дал ќе се најде нешто и кај да го земешми треба за утре за на роденден ..
некој друг ако знае нека пише
за во штип ми треба и за утре...ама изгледа нема да најдам прашував по продавници ама се пластични за деца до 4 годтука имаш телефон за контакт, прашај ги дал ќе се најде нешто и кај да го земеш
http://pride.mk/ContactUs.aspx
--- надополнето: Aug 15, 2011 4:59 PM ---
ова што го има на сајтот е продавница Алпе Спорт (или така нешто) кај железничка
Па претежно маици и дуксери, а може и фармерки. За аксесорис можам да се снајдам колку-толку, но не би било лошо да има и тоа.Објасни ни што поточно сакаш од рок стил?
Зависи од работата Ако се работи на компјутер намерно напрај ги поубави, покажи креативност и напрај нешто да биде уникатно Ако пак компјутерот служи за украс во канцеларијата подобро дај ги испечатени и во плико.Вака, утре треба лично да доставам моја професионална биографија со мотивационо писмо во една институција и сега не ми е баш јасно - треба ли и двете во ворд да ги искуцам и да ги ставам заедно со останатите документи (копија од диплома, уверение итн...) или на ЦД да ги изрежам во електронска форма да бидат...? Планирам документите во едно големо плико да ги ставам...Е сега кажете ми за биографијата и мотивационото писмо - што да им правам?
У инфлуенс у лептокарија би требало да најдеш нешто слично на твоот стил, побарај видиПа претежно маици и дуксери, а може и фармерки. За аксесорис можам да се снајдам колку-толку, но не би било лошо да има и тоа.
Имаш во Веро во Тафталиџе клучар, карши цвеќара Розе, кај што се земаат количките.Сакам да ми направат копија на клуч? најобичен клуч за врата... каде?