Најопасниот пат во светот

• Креатор на темата Креатор на темата RaZ-R
  • Време на започнување Време на започнување
Ја по овој пат пешки нема да се дрзнам да одам а не па со шлепер. Има како круша да се стркалам доле, и така сум ко потресена од височини. :cautious:

Да, зошто прашуваш?
Зашто не си го прочитала.
Најголем дел од посетителите, како и поголемиот процент на жртви го сочинуваат љубителите на планинскиот велосипедизам од целиот свет.

Зашто не си го прочитала.
Најголем дел од посетителите, како и поголемиот процент на жртви го сочинуваат љубителите на планинскиот велосипедизам од целиот свет.
Не, ти не си прочитал убаво.

Ова коа го даваа на Top Gear, Џереми, Ричард и Џејмс се посраа кога возеа по него.

имам гледано документарец на дискавери каде што се споменува и овој пат и баш памтам дека на документарецот кажаа дека кога два камиони ке се сретнат во спротивен правец понекогаш неизбежно е еден од нив да се врати неколку километри наназад за да најдат МОЖНО место за да се престројат.

П.С толку ли нема некоја алтернатива патов да се направи/поправи или па на крај краева да се изгради сосема друг пат???

имам гледано документарец на дискавери каде што се споменува и овој пат и баш памтам дека на документарецот кажаа дека кога два камиони ке се сретнат во спротивен правец понекогаш неизбежно е еден од нив да се врати неколку километри наназад за да најдат МОЖНО место за да се престројат.

П.С толку ли нема некоја алтернатива патов да се направи/поправи или па на крај краева да се изгради сосема друг пат???

Мислам дека изграден е нов, само адреналинот ги влечел да одат по овој. Ама не сум сигурна, мислам читав негде.

Mitsubishi на најопасниот пат на светот
mitsubishi.jpg

http://www.koli.com.mk/novosti_vnatresna.aspx?id=1653

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu
Глејте само колку брзо возат по овој пат со овие скапаници.

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu
Ова коа го даваа на Top Gear, Џереми, Ричард и Џејмс се посраа кога возеа по него.
и му рикна на Ричард џипот... на Top Gear и не ми изгледашо језиво колку на сликине

Мислам дека изграден е нов, само адреналинот ги влечел да одат по овој. Ама не сум сигурна, мислам читав негде.

Сигурно и овие имаат нешто македонско во себе, па на овој начин заштедуваат по пола евро кое е потребно да се плати за патарина... И ние си знаеме пешанка да одеме по неколку километри само поради тоа што млекото во таа продавница е 2 денари поевтино, па така ова со патов кај браќава од Боливија исто му доаѓа :)

Инаку секоја чест за храброста, низ ова да се разминеш треба да имаш ептен големи м*да или да немаш памет, тек па да си од онаа страна од кај што е провалијата...

Да не го утна делот кога Џереми се разминуваше со колата?
Коа се разминуваше коа течеше вода коа почна земјата да му се рони под тркалото...моментот беше:eek:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom