Ја по овој пат пешки нема да се дрзнам да одам а не па со шлепер. Има како круша да се стркалам доле, и така сум ко потресена од височини. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, зошто прашуваш?Дали го прочита текстот?
Зашто не си го прочитала.Да, зошто прашуваш?
Не, ти не си прочитал убаво.Зашто не си го прочитала.
Најголем дел од посетителите, како и поголемиот процент на жртви го сочинуваат љубителите на планинскиот велосипедизам од целиот свет.
Сама си болдираше што не ти беше јасно.Не, ти не си прочитал убаво.
имам гледано документарец на дискавери каде што се споменува и овој пат и баш памтам дека на документарецот кажаа дека кога два камиони ке се сретнат во спротивен правец понекогаш неизбежно е еден од нив да се врати неколку километри наназад за да најдат МОЖНО место за да се престројат.
П.С толку ли нема некоја алтернатива патов да се направи/поправи или па на крај краева да се изгради сосема друг пат???
и му рикна на Ричард џипот... на Top Gear и не ми изгледашо језиво колку на сликинеОва коа го даваа на Top Gear, Џереми, Ричард и Џејмс се посраа кога возеа по него.
Да не го утна делот кога Џереми се разминуваше со колата?и му рикна на Ричард џипот... на Top Gear и не ми изгледашо језиво колку на сликине
Мислам дека изграден е нов, само адреналинот ги влечел да одат по овој. Ама не сум сигурна, мислам читав негде.
Аууу да да да... сега ми текна на таа сцена. Е тоа беше стварно језивоДа не го утна делот кога Џереми се разминуваше со колата?
Коа се разминуваше коа течеше вода коа почна земјата да му се рони под тркалото...моментот бешеДа не го утна делот кога Џереми се разминуваше со колата?