Студентски домови

girl_girl

пловам на асфалт
Член од
13 јуни 2010
Мислења
913
Поени од реакции
132
Не можеш без да се пофалиш, нели? Порано тие со врски си молчеа, и не смееја на никој ништо да му спомнат, а денес горди се осеќате до толку, па јавно по форуми си пишувате дека некој ви завршил работа. o_O
Ц ц ц ц од што си толку озбилен ќе земам и главата ќе си ја скршам, дојде време човек ни на форум да не може да се нашали. Ако ти смета моето мислење имаш админи и модератори кај да се жалиш! Поздрав!:love:
--- надополнето: Aug 14, 2011 1:14 AM ---
Можно ли е документите да се однесат некој друг ден, да биде презакажано? Пример наместо у понеделник, да се однесат у вторник?
Мислам дека веќе терминот не може да се смени, ама не ти гарантирам дека може да се однесе друг ден, колку што слушнав оваа година немало да примаат документи ако не си во тој термин, ама пробај си ја среќата ако веќе со сигурност не можеш.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
дали некој знае ако стажираш дали може да седиш во студенски???

Член од
15 август 2011
Мислења
52
Поени од реакции
14
Хелоу, ај едно ваљда глупо прашање од мене.
Во онаа изјава од факултет што треба да се поднесе, кај што треба да се наведе просек, т.е. овој дел:

3. Вкупен среден просек од сите години (2:1) (______) ________________________
(со букви)

, што е значењето на она 2:1?

Член од
12 март 2009
Мислења
77
Поени од реакции
73
^Најверојатно се мисли да ги собереш сите оценки и поделиш со бројот на предметите од тие оценки. Барем јас така напишав : )

Cruela DeVill

THE BEST DAMN THING
Член од
15 август 2008
Мислења
222
Поени од реакции
14
Ц ц ц ц од што си толку озбилен ќе земам и главата ќе си ја скршам, дојде време човек ни на форум да не може да се нашали. Ако ти смета моето мислење имаш админи и модератори кај да се жалиш! Поздрав!:love:
--- надополнето: Aug 14, 2011 1:14 AM ---

Мислам дека веќе терминот не може да се смени, ама не ти гарантирам дека може да се однесе друг ден, колку што слушнав оваа година немало да примаат документи ако не си во тој термин, ама пробај си ја среќата ако веќе со сигурност не можеш.
и за ова сакав да прашам, јас имав проблеми и неможев да појдам, оти да не ги примаат документите!? :/

btw ако има некое чупе за во Стив шо бара цимерка нека пиши :)

girl_girl

пловам на асфалт
Член од
13 јуни 2010
Мислења
913
Поени од реакции
132
и за ова сакав да прашам, јас имав проблеми и неможев да појдам, оти да не ги примаат документите!? :/

btw ако има некое чупе за во Стив шо бара цимерка нека пиши :)
Као демек викале дека само во тој ден што си закажал, тогаш да носиш, ама не верувам дека ако отидеш друг ден нема да ги примат, сепак треба да имаат во предвид дека сме од други градови а не од Скопје па да идеме кога ќе ни текне.

AdRi*

Obscenely Delicious
Член од
10 декември 2007
Мислења
651
Поени од реакции
41
Треба ли годинава обврска на жирантите да се носи,гледам на страната нема во потребни документи??

Член од
12 јуни 2011
Мислења
95
Поени од реакции
9
Бруцош сум, ми требаат ли заверени свидетелства за пријавување во студентски?

П

Пепси_

Гостин
Дали некој има искуство со студентските домови во словенија и да даде некое кратко објаснување за условите и др.? (се надевам дека ова не се важи како оф топик )

Член од
15 август 2011
Мислења
52
Поени од реакции
14
^Најверојатно се мисли да ги собереш сите оценки и поделиш со бројот на предметите од тие оценки. Барем јас така напишав : )
Добро би требало, то е просек, се знај :) Ама онака ме бунеше.

И аман ова со совпаѓањето на податоците, демек морало да се идентични, имам на 2 места 'несовпаѓања' да речам, ама не се некој од клучните податоци, али сепак... А ко заприметив касно беше, не можев да пополнувам електронска пријава одново. Стварно до толку се зема предвид или...?

Едно Чупе

serial coffee drinker
Член од
6 февруари 2007
Мислења
17
Поени од реакции
1
Не е приватен! Со врски се влегува ама можеш и без врски-јас лани без влегов. Ако не те примаат во еден студентски замина возот-ке најдеш место само во Медицинар после. That's all u need :)

Ај ако ве примаат (и ако ме примаат) во Пелагонија кажувајте :) Јас имам еден цимер и бараме цимерки :icon_lol:
Најс,ќе ве контактирам ако одам таму. Ама па,во дума сум ептен! Дајте ми совет...значи Пелагонија е најсреден,ама собите се со 4-5 души,шо не е баш најпримамливо...И исто така е 2км од факултетот ( бај д веј на филолошки ќе бидам),а Кузман е во центар ама па на спрат има само едно вц,шо навистина пречи.Исто Кузман не бил нешто најсјаен во поглед на хигиена. А дисциплина? Велат во Пелагонија како во притвор било. И сега?

Член од
23 јуни 2011
Мислења
56
Поени од реакции
20
Најс,ќе ве контактирам ако одам таму. Ама па,во дума сум ептен! Дајте ми совет...значи Пелагонија е најсреден,ама собите се со 4-5 души,шо не е баш најпримамливо...И исто така е 2км од факултетот ( бај д веј на филолошки ќе бидам),а Кузман е во центар ама па на спрат има само едно вц,шо навистина пречи.Исто Кузман не бил нешто најсјаен во поглед на хигиена. А дисциплина? Велат во Пелагонија како во притвор било. И сега?
Јас одлучив за Пелагонија оти слушнав и негативни и позитивни страни и најмногу ми одговара, а инаку не е како притвор, една моја комшивка беше лани таму и ми рече дека супер си поминала, а има и други така кажват. И јас сум на филолошки и ме известија дека не е многу далеку 15-20 минути пешки, за мене не е проблем. Ти прашај некои кои веќе имат одено во тие студентски за кои се двоумиш, размисли си најмногу кај ти одговара и таму оди. Ако одиш Пелагонија извести ме :):):)

Kajgana Shop

На врв Bottom