Студентски домови

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.969
Aj наздравје ! До кога се поднесува приговор ?
На истиот ден кога си закажал да носиш документи носи ги заедно со жалба.

Немат 2000 бе, шо збориш. И мене ме нема на прелиминарен. :D
Ме има мене. Ама ги вадев во Excel, 2165 излегоа.

Едит: Грешка било ова, 721 се. :cenzura:

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Приговор по резултатите се доставува до архивата на Mинистерството за образование и наука, Ул. Мито Хаџи-Василев Јасмин бб, Скопје во рок од 5 дена од денот на објавувањето на резултатите.
Oва од mon.gov.mk значи до среда и не треба во Кузман приговорите ?

M

Mario Gómez

Гостин
Значи вез врски нигде не те примаат. Тешко се фалсификуваат од УЈП документите. :(

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.269
Поени од реакции
2.270
Излегоа резултати!

Добро, мене не ми е јасно, за во Пелагонија пишува 937 легла, а на список бапнале над 2 000 луѓе и тоа без никаков ред и бројки.
Изгледа сите што аплицираа ги има на прелиминарен? :confused:
Мене ме нема. Се надевам на конечен ќе ме има инаку маф ми е работа!

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Приговор по резултатите се доставува до архивата на Mинистерството за образование и наука, Ул. Мито Хаџи-Василев Јасмин бб, Скопје во рок од 5 дена од денот на објавувањето на резултатите.
Oва од mon.gov.mk значи до среда и не треба во Кузман приговорите ?
Жалбите се доставуваат до Комисијата, односно до архивата на Министерството за образование и наука, ул. Мито Хаџи-Василев Јасмин бб, 1000 Скопје, а исто така и на местата каде што се поднесуваат документите.

Може и во Кузман

http://smestuvanje.mon.gov.mk/Pomos.aspx

точка 8

И кој прашуваше за државјанство може да е и постаро

girl_girl

пловам на асфалт
Член од
13 јуни 2010
Мислења
913
Поени од реакции
132
Зависи колку ти се силни врските ;)
--- надополнето: Aug 13, 2011 11:47 AM ---
Нема врска. Ако си со врски сигурно ќе те има на конечен но тоа не значи дека не може да те има на прелиминарен.
Да да, еве на пример мене ме има и на прелиминарен :)

white_eagle

: : stuck in void : :
Член од
21 јануари 2008
Мислења
953
Поени од реакции
716
луѓе мене ме нема на прелиминарен список (исто како лани) ама на конечен ме имаше, така да ако имате врски без гајле бидете, него прашањево ми беше гледам во машка зграда во стив има многу женски што ги примиле а во женска зграда има исто многу машки што ги примиле... што е работава??

Член од
12 март 2009
Мислења
77
Поени од реакции
73
Ме мачи сега ова вика државјанство во потребни документи дека треба е сега може со копија од лани така ? Зошто од лани имам ја таму оригинал или пак треба да вадам ? И втора работа овој документ
Изјава за семејната положба
  • на студентот, односно неговото семејство; само тој треба да се пополни или треба да се вадат документи за семејната положба и од катастар или слични институции ?Секој одговор е добредојден и благодарам однапред:D

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Народе треба да се однесат тие документи кои ги има на страната. Тоа што не пишува зошто да го носите?
Исто и за државјанството нели гледате дека може да е копија која секако може да е постара.

Член од
12 март 2009
Мислења
77
Поени од реакции
73
Alex фала на инфото ама и ја исто мислење делам ама ме иритираат гласини затоа си прашав ја тука = )

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Знам. Најпрво твојата пријава ја бараа дали е тука и штом ја најдоа и те ставија на прелиминарен можеа да продолжат со работа.

T

Tetro

Гостин
Зависи колку ти се силни врските ;)
--- надополнето: Aug 13, 2011 11:47 AM ---

Не можеш без да се пофалиш, нели? Порано тие со врски си молчеа, и не смееја на никој ништо да му спомнат, а денес горди се осеќате до толку, па јавно по форуми си пишувате дека некој ви завршил работа. o_O

Член од
9 јануари 2009
Мислења
188
Поени од реакции
72
Можно ли е документите да се однесат некој друг ден, да биде презакажано? Пример наместо у понеделник, да се однесат у вторник?

Kajgana Shop

На врв Bottom