али до дека да почне отидов до кладилница и ја прикрив за 200та Х ..и излезе ..конечен резултат 1-1 ..квота 3. довивче 600..добро е !!Vointa - Targu Mures ...пробајте ова 1-Х на мал улог..ја стаив за 100ка
winnnn 0-1Norkoping - Aik Stockholm 2
многу интересно . да ти ибам глупите арапи помочани со манекен тренер ( пи**а ) на клупата. да може со 6 деструктивци ќе игра , без напаѓач . па згора на се во судиското продолжение џеко сам пред голманот му одбранија , а од корнерот бери статива погоди . не бре ова фудбалот е нервоза голема..Manchester City - Swansea 1-1 и 3+ (2.60) 0:0 HT
Petkovic - Gajdosova (-6.5) 2 (1.9) 5:7 прв сет
5 коефициент
не си свесен брат .. ја ја иам 3+ уште она и една друга ги чекам..се утепав дома..само промашуваат овој дегенов џеко и компанија врска немаат!!!!!! уууууууу да ви ебам арапиве!...9 шута у гол ццц ни еден да не флези туууу бе несреќа..ајде чекам 2пп да дадат 334543т голови!многу интересно . да ти ибам глупите арапи помочани со манекен тренер ( пи**а ) на клупата. да може со 6 деструктивци ќе игра , без напаѓач . па згора на се во судиското продолжение џеко сам пред голманот му одбранија , а од корнерот бери статива погоди . не бре ова фудбалот е нервоза голема..
БРАВО! ЗА МАНЧЕСТЕР!!20:15 Eint.Frankfurt - F.Dusseldorf 1 1.90
17:30 Lahti - Popa 1 1.40
M. City konecen rezultat 4-0
Frankfurt 1-1 lossssssst20:15 Eint.Frankfurt - F.Dusseldorf 1 1.90
17:30 Lahti - Popa 1 1.40
M. City konecen rezultat 4-0