Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Де Геа не е дрво. Факт.
Во лигата не играат само манчестер и отаде, не се само они конкуренти за титулата. Факт.

глумам captain obvious, али коа веќе се трола... :)

и да, коа веќе сите знаете кој ќе биде шампион, уште сеа ви кажувам дека ќе частите некој одмор на Бахамите од парите што ќе ги земете у кладилница на крај на сезона, зашо верувам сите сте спремни да уплатите многу пари на вашиот фаворит...

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.774
Поени од реакции
12.110
Да, да. Добра забелешка. Бидејќи е Форум, не се земаат мислењата толку озбилно...:icon_mrgr:

Инаку, веднаш добив реплика од првите луѓе на фудбалската асоцијација на Англија. нема да Ви го кажам во целост, но ми потврдија дека си во право, и дека првенството е формално.

Освен Манчестер и Челзи, и Сити секако, сите останати играат за трите места кои водат во понизок ранг. Па затоа, првенството опстојува. Инаку, ми рекоа, и мали деца во Бурунди знаат дека Манчестер ќе биде шампион оваа и наредните 37 години.
Се' друго е нереално, завршија тие.
Остави ти тоа....дај на Кени и на Хенри да им пуштиме писмо да го повлечат Ливерпул од првенството. Зошто да се трошат играчите за џабе кога се знаат првите 3 места ? Предлагам однапред да им се даде целата годишна плата и да одат на одмор некаде. Зошто да се замараат за џабе?
--- надополнето: Aug 14, 2011 7:34 PM ---
И јас така мислам,Болтон ќе атакува на титулата. :D
:pos::pos: Замисли тие да ја кренат :pos:
Него муабетот ми беше дека ни конкурентиве ( Челзи,Јунајтед и Сити ) не се нешто подобри од останатите. Ама ете Јунајтед знаат да победуваат мамето нивно.
А и другите тимови се силни.нема веќе слаби екипи. Сите се добри солидни екипи, а се наоѓаат и копачки екипи како Стоук итн. Тешко ќе биде сезонава

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Луѓе престанете да се радувате на туѓа несреќа само се клештите ко НЕдоветени за Де Геа човекот едноставно е здрвен , уплашен ... Не е мала работа да браниш во голем клуб.. Гледајте си за вашите екипи Челзи , Ливерпул , Арсенал ... А не зеле ми се мешаат во Манчестер Јунајтед од уста не ви е изваен манчестер ебаве буљаши!
Кажи му го тоа на твојот пријател mans. Секој пост му е некоја провокација глупава во оваа тема.
А и шо ако е здрвен? Јас сум му крив ако он правел некои грешки. Кога сите дркавте на Алмунија и неговите киксови арно ви беше.
И немој да пцуваш.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.849
Поени од реакции
11.509
Остави ти тоа....дај на Кени и на Хенри да им пуштиме писмо да го повлечат Ливерпул од првенството. Зошто да се трошат играчите за џабе кога се знаат првите 3 места ? Предлагам однапред да им се даде целата годишна плата и да одат на одмор некаде. Зошто да се замараат за џабе?

Ова требаше уште пред 20 години да се случи... :icon_mrgr:

Кажи му го тоа на твојот пријател mans. Секој пост му е некоја провокација глупава во оваа тема.
Кажи ми го во фаца шеќерче...не се срами
btw ::
Секој пост му е (без некоја) глупа(ва) провокација во темава. Е така треба да звучи :icon_mrgr:

И немој да пцуваш.
Е ова ни дијалект не е :icon_lol:

А вие сте толку плитки што паѓате на ефтини провокации, само тоа имам да ви кажам...човек се зеза со вас, вие мислите гроб ви копам...јбг почна премиер лига дечки, ремет на маса :icon_mrgr:

Да, да. Добра забелешка. Бидејќи е Форум, не се земаат мислењата толку озбилно...:icon_mrgr:
Инаку, веднаш добив реплика од првите луѓе на фудбалската асоцијација на Англија. нема да Ви го кажам во целост, но ми потврдија дека си во право, и дека првенството е формално.

Многу јасно.
Него фантомикс ми фали...вие не сте интересни. Поздрав, чао.

GLORY !!!

В

Вори

Гостин
Манс што се понашаш ти бе?Едвај Манчестер ти победи вчера.Да не дадеше тој апашот автогол ќе те видев дали вака ќе се јачаше по форуми :icon_mrgr:

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Кажи ми го во фаца шеќерче...не се срами
btw ::
Секој пост му е (без некоја) глупа(ва) провокација во темава. Е така треба да звучи :icon_mrgr:

Е ова ни дијалект не е :icon_lol:

А вие сте толку плитки што паѓате на ефтини провокации, само тоа имам да ви кажам...човек се зеза со вас, вие мислите гроб ви копам...јбг почна премиер лига дечки, ремет на маса :icon_mrgr:
GLORY !!!
Не ми копаш гроб. Едноставно повеќе внимание му обраќаш на Арсенал отколку на твојот тим.
До сега барем 3 поста твои сум прочитал на оваа тема и во во сите го спомнуваш Арсенал. Не дека ми смета, само мислам дека е смешно.
И нешто у твој стил:
PROUD TO BE A GOONER!

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
GGCFC !! :pos::pos::pos:
--- надополнето: Aug 15, 2011 12:49 PM ---
ПС. Него вечер очекувам едно 6,7-0 од Сити, колку толку да го спасат едно од најглупавите и најдосадните премиерлигашки кола кои ги имам гледано во животов. Или пак напаѓачка игра од Свонси, а не да го паркираат автобусот, бродот и авионот пред гол.
--- надополнето: Aug 15, 2011 1:13 PM ---
Таткото на Џон Оби Микел е исчезнат од петокот и се претпоставува дека се работи за киднапирање и покрај тоа што сеуште не е побаран откуп. :eek:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Титулата ќе ја лапнете полесно од лани....хмм не верувам баш оваа сезона битката за трофејот ќе биде пеколна и не суди по натпреварите што се изиграа во првото коло бидејќи има уште 37 кола до крај.
Да се надеваме дека ќе биде пеколна битка, тоа и се бара! Не судам според натпреварите од првото коло туку пример: Арсенал е многу ослабен, Ливерпул е сеуште неуигран за да би можел да биде шампион, Челзи се тотално дезориентирани, а сограѓаниве не очекувам повеќе од трето место од нив.......

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Типично мислење на фан на Јунајтед,нема што да се игра ПЛ,да им ја дадат одма титулата треба..Сите тимови се дрва,само Јунајтед се јаки :tapp::tapp:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom