Supercopa de España - Реал Мадрид - Барселона - 14/17.08.2011

Кој ќе го освои Супер Купот на Шпанија?

• Вкупно гласачи
    98
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Што да кажам за утакмицава, пристапот не ми беше толку сериозен јебига, али ми стана интересно, особено второто полувреме.Реал одигра болје, али некако, ко да не знаеа да ги искористат своите шанси, немаа и среќа.53 Ball Possession 47 <---- кажува многу! Кога беше последниот пат кога Барса имаше мање процент на топка од противникот.Не им играа некои важни играчи али, некако ми се изедначуваат работите.Барса ги искористија шансите, добар резултат за нив, а ми изгледаа ко да немаат некоја башка мотивација..

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Меси само шо се врати од одмор, прв натпревар сезонава, ел класико, голче и асистенција... not bad huh ? :icon_lol:
ќе го прогласите сеа за најдоброто враќање од одмор во историјата !? :rolleyes:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Цел меч не го гледав, загледував по малце, пошто глеав тенис .. Ги видов головите, топ голчиња ... Сакам да прашам дали во финалево на двата меча важи правилото за постигнат гол во гости како што е во ЛШ нокаут фазата ?
Тоа е правило у фудбалот, како може да не важи?

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Тоа е правило у фудбалот, како може да не важи?
Ovo pravilo se primenjuje u takmičenjima poput nokaut faze Lige šampiona, Lige Evrope, u kvalifikacijama za svetsko ili evropsko prvenstvo. Но не значи дека мора да се применува и во двомечот од Супер Купот на Шпанија нели ? Како и да е ..
--- надополнето: Aug 14, 2011 11:00 PM ---
Во Јужна Америка не важи
Away goals rule applied after regulation?Extra time?Away goals rule applied after extra time?
Yes Yes Yes UEFA Champions League and Europa League
Yes Yes No CONCACAF Champions League
Yes No N/A Copa Libertadores and Copa Sudamericana (except finals)
No Yes No Football League Cup semi-finals
No Yes No Copa Libertadores and Copa Sudamericana finals; Football League promotion play-off

No No N/A Primera División de México play-offs

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Супер утакмица за гледање право Ел Класико!

Реал Мадрид беа подобри но тоа што го имаме НАЈДОБРИОТ ИГРАЧ ВО СВЕТОТ па со асистенцијата и голот ја реши утакмицата !

Реваншот ќе биде

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
И од шо се пренервирав од провокации..заборајф да кажам дека голот од Виља е еден од подобрите банана удари во последно време..подобра дури и од финалето со Манччестер :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Го чекав пресот на Мурињо за да се насмеам пред спиење, он Каранка ми го праќа... Клошар.
Ја го чекав Гвардиола да почне да пцуе тој вика дека играле со топки кои биле многу лесни, ко да играле со балон...

dafuq !? :eek:

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
И од шо се пренервирав од провокации..заборајф да кажам дека голот од Виља е еден од подобрите банана удари во последно време..подобра дури и од финалето со Манччестер :)
Мислим дека при шутот топката го поткачи малку Рамос, затоа и отиде како што викаш ти “банана“ :D

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
И повторно Пеп Гвардиола без пораз на САНТЈАГО БЕРНАБЕУ

Да потсетам само од кога е тренер на Барселона НЕМА ПОРАЗ ВО МАДРИД

Со оваа одбрана што ја извади не очекував ваков поволен резултат сега Реал мора да игра исто вака напаѓачки на Ноу Камп !

Инаку не ме чуди веќе следната утакмица Фабергас да игра прва постава како што тргнал Гвардиола !

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.629
Поени од реакции
22.654
И повторно Пеп Гвардиола без пораз на САНТЈАГО БЕРНАБЕУ
Да потсетам само од кога е тренер на Барселона НЕМА ПОРАЗ ВО МАДРИД
Меси 5ти пат по ред, постигнува погодок на Бернабе, 7 погодоци во последните 5 натпревари таму.
Иначе Гвардиола, нема пораз од Реал ни на Бернабе, ни на Камп Ноу. :) Само на Местаља еден. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom